• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Elinizden geliyor mu örmek? Ben doğum iznine çıkınca vakit geçirmek için belki örerim diye düşünüyorum, arkadasimin bebegine örmüştüm daha önce. Annem birkaç şey örmüş salopet patik takım 🥰 pantolon hırka kombini de yapmış fakat onları anca seneye kışa giyer daha büyük bedenleri😅 yelek de büyük var. 1 tane küçük var, 1 tane de kendim öreyim diye düşündüm.
Güzel havalarda ben de çıkarmak isterim tabiki🥰
Kesinlikle elimden gelmiyor 🙈 hazir olanlara bakiyorum daha cok. Gelseydi bir suru sey ormek isterdim ben de🥰

Ramazan bayramında dışarı cıkarırız illaki ya o zaman da üç aylık fln oluyorlar galiba🥲🐣 bayramlık bakabiliriz şimdiden 😁 benim de elim hep pijamalara yeleklere gidiyor beebklere bence böyle seyler daha çok yakışıyor 😊 bir de ayıcık kulaklı kalın tulumlardan örmek istiyorum örebilirsem 🥴 erkeklere secenek çok az

Ramazan bayramında dışarı cıkarırız illaki ya o zaman da üç aylık fln oluyorlar galiba🥲🐣 bayramlık bakabiliriz şimdiden 😁 benim de elim hep pijamalara yeleklere gidiyor beebklere bence böyle seyler daha çok yakışıyor 😊 bir de ayıcık kulaklı kalın tulumlardan örmek istiyorum örebilirsem 🥴 erkeklere secenek çok az
Söyle bir bayramlik cok guzel olmaz mi 😍😍

Eklentiler

• 1000026528.webp
    1000026528.webp
    32 KB · Görüntüleme: 22
İlk 3 ay misafir karşısına çıkartmayı hiç düşünmüyorum ben mesela. Aşırı küçük ve bağışıklıklari zayıf oluyor, kış bebeği olacaklar hastalık kol gezecek gribi osu busu. Hem konforlu olması daha önemli diye düşünüyorum. Biraz daha büyüdükçe hem havalar ısınır hem daha cicili bicili şeyler giyip insan içine çıkabilir ufak ufak 😅 tabi tercih meselesi bunlar yani bu benim fikrim. Tulum ve pijamalarla aşırı tatlı buluyorum zaten ilk 3 ay icin😍
Ayni fikirdeyim, ilk uc ay tam kis mevsimi misafir kabul etmeyi dusunmuyorum acikca da soylicem valla bebegim daha onemli darilmalarindan. Hele ki elini yuzunu opme asla olmamali diyo doktorlar saglikla buyusunler😊

Kızlar şu ana kucaklarından bir sürü çeşit var hangisi iyi anlayamadım ben. Balance var bliss var alan ya da araştıran var mı
Ben balance bliss antrasit rengini aldım, sanırım kumaş yapılarında farklılık var sadece bir de bazıları oyuncaklı bazıları oyuncaksız ama model adını değiştirmiyor bu hepsinde araştırdığım kadarıyla 3 kademe var zaten

Back
X