• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Lcw uygulamasında çark var kızlar %70e kadar kupon veriyor şu aralar çok sık. Baya uyguna şeyler var

Misal şu 2 takımı 440 gibi bir fiyata aldım
Ay kesinlikle ben de çok komik rakamlara şeyler aldım bu şekilde. Üstelik bursanın en iyi tekstil fabrikalarıyla calısan avukat bir tanıdığımız bizzat kendilerine en güvenli çocuk markasını sorduğunda cevabı lcw olmuş çok şaşırmıştım. Kıyafetler bir çok testten geçiyormuş. Ayrıca çok tatlış şeyler de var. Bayramlık vs için ben de kasımdaki ve ocaktaki zara indirimini değerlendiricem. Aldıklarımı göstereyım ben de

Eklentiler

• IMG_8820.webp
    IMG_8820.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar şu ana kucaklarından bir sürü çeşit var hangisi iyi anlayamadım ben. Balance var bliss var alan ya da araştıran var mı

Eklentiler

• IMG_2332.webp
    IMG_2332.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 56
Burdan biri en çok 3-6 ay gidiyor demişti ben de biraz daha o aylara almaya calısıyorum. 0-3 üç dört parça ben aldım biraz da arkadaşımdan kuzenımden geldi çok çabuk büyüyeceği için yeterli buldum. 6-9 yazlık elbise alıyorum daha cok birkaç parça çokta almak istemiyorum tombişleşirse yazık çöp olur. 9-12 yi de zamanı gelince alırız şimdiden onu düşünemicem valla😂
Teşekkür ederim ☺️ ben de çok almamaya çalışıyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa ev mağazaya dönecek 🤣 ama aldigimda bari ona göre alayım diyorum. Tombis mi olur zayıf mi bilemediğim için ben de dikkatli davranıyorum elimden geldigince😅 çok ileriyi düşünmeye gerek yok zaten onlar o kadar sevimli durmuyor elim küçüklere gidiyor hep🤣

6. Ayda yaza denk gelecekler zaten öncesi bahar bence e bebeğin şubat indirimini bekleyebilirsin yazlık baharlık kıyafetler için. Evde giyeceği kıyafetleri e bebek, civil, lcw falan alıyorum ben çünkü hem çabuk küçülüyor hem de evdeki kıyafetler çabuk eskiyor lekeniyor vs.
Dışarıda giymek için daha kaliteli uzun ömürlü alınabilir 🙂
Teşekkür ederim ☺️ ben de bu aldıklarımin çoğunu e bebekten aldım, hep de sarı etiketli denk geldikçe inceleyip öyle aldım. Arada civilden de aldım indirimlilerden. Gezmelik şeyler boyu kilosu belli olunca alirim dedim aynı fikirdeyim☺️

Teşekkür ederim ☺️ ben de bu aldıklarımin çoğunu e bebekten aldım, hep de sarı etiketli denk geldikçe inceleyip öyle aldım. Arada civilden de aldım indirimlilerden. Gezmelik şeyler boyu kilosu belli olunca alirim dedim aynı fikirdeyim☺️
Ya bende çocuğuma gezmelik kıyafet hiç almadığımı farkettim bugünde seneye kış için ev giyim pijama takımı tarzı şeyler aldım sürekli pijama alıyorum çocuğa paspal bişey olacak benim yüzümden 😂😂

Ya bende çocuğuma gezmelik kıyafet hiç almadığımı farkettim bugünde seneye kış için ev giyim pijama takımı tarzı şeyler aldım sürekli pijama alıyorum çocuğa paspal bişey olacak benim yüzümden 😂😂
Ama erkek bebekler için öyle aman aman gezmelik birseyler de yok gibi yani ne giyecekler bunlardan baska diye düşünüyorum da😅 1 yaştan itibaren falan kombinler var benim gördüğüm ya da ben bakmasını bilemedim belki🤣

Kızlar nasılsınız ? Bugün benim için zor geçiyor karnım bir anda alırı büyüdü ve eğikip doğrulmakta aşırı zorlanmam başladı😔 İkiz gebelerde durumlar nasıl nefes darlığım var benim😕😕😕

Kızlar şu ana kucaklarından bir sürü çeşit var hangisi iyi anlayamadım ben. Balance var bliss var alan ya da araştıran var mı
Ben babybjörn kullandım ilk çocuğumda çok iyi gerçekten tek sıkıntı eğer bunda kaka yaparsa beline kadar çıkıyor. 😅

Ama erkek bebekler için öyle aman aman gezmelik birseyler de yok gibi yani ne giyecekler bunlardan baska diye düşünüyorum da😅 1 yaştan itibaren falan kombinler var benim gördüğüm ya da ben bakmasını bilemedim belki🤣
Bende kombin yapamıyorum kafamda kızlar için çok tatlı şeyler var erkek bebelerinin kıyafetlerini beğenmiyorum pek bol bol eşofman takımı alırım o yüzden 😂

Bende kombin yapamıyorum kafamda kızlar için çok tatlı şeyler var erkek bebelerinin kıyafetlerini beğenmiyorum pek bol bol eşofman takımı alırım o yüzden 😂
Ben de sadece tulum ve pijama aldigimi farkettim suan 😄 ilk uc ay icin zaten baska secenekler dikkatimi cekmedi.. onerisi olan varsa paylassin lutfen 😊😊

Aynen artık yürümeye basladiklarinda kombinler yaparız bence 😄 o zamana kadar relax mod takılacak gibi bizim bebeler 😁 fikirlerimiz benziyormuş sizinle 😄

Ben de sadece tulum ve pijama aldigimi farkettim suan 😄 ilk uc ay icin zaten baska secenekler dikkatimi cekmedi.. onerisi olan varsa paylassin lutfen 😊😊
İlk 3 ay misafir karşısına çıkartmayı hiç düşünmüyorum ben mesela. Aşırı küçük ve bağışıklıklari zayıf oluyor, kış bebeği olacaklar hastalık kol gezecek gribi osu busu. Hem konforlu olması daha önemli diye düşünüyorum. Biraz daha büyüdükçe hem havalar ısınır hem daha cicili bicili şeyler giyip insan içine çıkabilir ufak ufak 😅 tabi tercih meselesi bunlar yani bu benim fikrim. Tulum ve pijamalarla aşırı tatlı buluyorum zaten ilk 3 ay icin😍

Kızlar nasılsınız ? Bugün benim için zor geçiyor karnım bir anda alırı büyüdü ve eğikip doğrulmakta aşırı zorlanmam başladı😔 İkiz gebelerde durumlar nasıl nefes darlığım var benim😕😕😕
Benim de yakın zamanda merdiven çıkarken ve biraz ev işiyle uğraşınca nefesim zorlanmaya başladı. Uyurken dönünce de acı çekiyorum. Eğilip kalkınca zaten sıkıştırıyor hem kasığımda ağrı yapıyor biraz. 3. Trimestere doğru gidiyoruz onun cilveleri başlıyor diye düşünüyorum 😅

İlk 3 ay misafir karşısına çıkartmayı hiç düşünmüyorum ben mesela. Aşırı küçük ve bağışıklıklari zayıf oluyor, kış bebeği olacaklar hastalık kol gezecek gribi osu busu. Hem konforlu olması daha önemli diye düşünüyorum. Biraz daha büyüdükçe hem havalar ısınır hem daha cicili bicili şeyler giyip insan içine çıkabilir ufak ufak 😅 tabi tercih meselesi bunlar yani bu benim fikrim. Tulum ve pijamalarla aşırı tatlı buluyorum zaten ilk 3 ay icin😍
Ben de oyle ama disariya cikarmayi dusunuyorum sik sik yuruyus icin.. alt ust orgu takimlar guzel oluyor aslinda, pantalon+ hirka hosuma gidiyor erkek bebeklerde cok sirin duruyor 😊

Ben de oyle ama disariya cikarmayi dusunuyorum sik sik yuruyus icin.. alt ust orgu takimlar guzel oluyor aslinda, pantalon+ hirka hosuma gidiyor erkek bebeklerde cok sirin duruyor 😊
Elinizden geliyor mu örmek? Ben doğum iznine çıkınca vakit geçirmek için belki örerim diye düşünüyorum, arkadasimin bebegine örmüştüm daha önce. Annem birkaç şey örmüş salopet patik takım 🥰 pantolon hırka kombini de yapmış fakat onları anca seneye kışa giyer daha büyük bedenleri😅 yelek de büyük var. 1 tane küçük var, 1 tane de kendim öreyim diye düşündüm.
Güzel havalarda ben de çıkarmak isterim tabiki🥰

Ramazan bayramında dışarı cıkarırız illaki ya o zaman da üç aylık fln oluyorlar galiba🥲🐣 bayramlık bakabiliriz şimdiden 😁 benim de elim hep pijamalara yeleklere gidiyor beebklere bence böyle seyler daha çok yakışıyor 😊 bir de ayıcık kulaklı kalın tulumlardan örmek istiyorum örebilirsem 🥴 erkeklere secenek çok az

Back
X