2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsi annesine tapiyo evet canim teskilatta calisiyo :)) soluyorum zaten buralarda ole gorevlerde calisinca psikolog 2 sene bedavaymis:))

Benimde iki gündür minik minik batmalarim oluyor Soldan soldan. Sol tarafıma dogru yatinca çoğalıyor. Yüzustu yatmaya alışigim. Uyurken farkinda olmadan bebisi mi sıkıştıriyoz acep?
bi de gece tuvaleti bekletince oluyo ağrı uykuda farketmiyorum bazen ya rahim mi büyüyo noluyo keske evde ultrason olsa

isim konusunda 4-5 isim sectım ve eşime bunlardan birini seç dedim. ilk baş burun kıvırdı
sonra anlamının önemınden yaşantısını etkılemeyecek ve bizi asiliğiyle zor durumda bırakmayacak ısımler secilmesi gerektıgını anlattım
hemen ikna oldu.
neyse, bu bir isim istiyor bende olmaz dedım. o zaman sadece kımlıkte yazsın gercek adını sen koy bu ıkıncı ısmı olsun dedı
ee tabi işime fazlasıyla geldı :=)
onun amacı müzikle ugrastıgı için soy ısımle o ısım yan yana gelınce bır makam ısmı oluyor
ondan ıstedı. ıyı dedım. nasıl olsa sadece kımlıkte ıkıncı ısım olarak yazılcak :=)

ama tabii bız kızdan gıttık, erkek yok suan
cınsıyet netlesstın sonra secıcem ıste :=)

bu da sgk lı hali :=)
serklaj ne ki?

isim konusunda anlaşmak büyük sıkıntı ya

ney canim ismler

Ben de pko yum hemen çocuk düşünmedim biraz evliliği tartayım dedim halbuki adamı 18 yaşından üniversiteden beri taniyorum..ilaç la adetim geliyordu..6 ayda bir..esim askere de gitcekti diye erteledik gelince is sorun olur diye..bir doktora gittim menopoza giriyorsun dedi daha 28 yaşındayım apar topar tedaviye başladık aşılama oldu iste 6 kese tuttu biri durdu 5 tane atan kalp vardı içinde kelebekler uçuyordu resmen azaltma vs bir kız bir oğlan kaldı ama kısmet olmadı..sonrada 2 kez kaldım kendi kendime gelişmedi bebecikler..pko da derece derece imiş..belki ondan senin çabuk olmuştur ne güzel..allahım gönlüne göre versin canım..İnşallah bebekle herşey yoluna girer..hep mutluluk getirir size..

karışmazlar mı hiç bu iki isim durumu hep ondan oluyor bence
Ben eşime dedimki ben hep erkek hissettim o da hep kız istedi.. İkizler de bile kızımız doğumda ex oldu oğlan bir gün yaşadığı halde hep bir kız bebek sarkisi vardı habire onu çalar çalar dururdu..neyse bu sefer kız olursa sen koy erkek olursa ben dedim kabul etmedi ben napim :) tutturmuş nisa diyor çok agir isim diyorum..bende soyismi yildiz olcak diye bütünlük olsun istiyorum yada eşimin bas harfi yada benim bas harfim le baslasin onada gelmiyor..eslem duydum mesela cennetteki son nur..yok yaa adam gıcık :)

Bebişim 2'li testimi de yapar mısınız çıksın aradan önümüzdeki haftalar müsait olmayacağım de. Kan testini ben çarşamba verdim cuma sonucum çıkmıştı özelde belki daha hızlıdır.

İnsallah bebegm doktor tedaviye gel dedi istediginde bende halbuki dugunden bi hafta once nasi korunayim diye gitmistim o ole dedi diye bizde hic korunmadik borclarimiz var ama kismetiyle gelir zaten olmucak diye ole dogaclama davrandik bizde senelerdir birlikteyiz canim ama gerdekte birlikte olduk tabi fazla evliligimi yasamadm ama olsun:))canim benim anliyorum seni korkuyosundur simdi hakli olarak yasayinca ama korkma bebisin senle olacak insallah seni beklettigi icin poposuni isircan:))

Bebişim 2'li testimi de yapar mısınız çıksın aradan önümüzdeki haftalar müsait olmayacağım de. Kan testini ben çarşamba verdim cuma sonucum çıkmıştı özelde belki daha hızlıdır.
orada yaptırmayacagım sanırım
oha yanı 250 tl tutuyor hepsı
altı üstü bı kan verılcek ve ayrıntılı usg bakılcak
gecen sefer de bır troıt ıcın 180 tl verdım
böyle böyle doguma kadar dunya para eder.

Hepsi annesine tapiyo evet canim teskilatta calisiyo :)) soluyorum zaten buralarda ole gorevlerde calisinca psikolog 2 sene bedavaymis:))
Ama kabul etmez teşkilatın zorlaması lazim..allah kolay lik versin..ama canım dediğini diyorsa çok onu mutlaka bir doktora ikna et..çünkü bizim başımıza geldi öyle aci bir olay..allahım kimseye yaşatmasın..annanem de o yüzden su anda çok kotu durumda en çok annaneme koydu evlat acısı bambaşka..

Vallahi şansları güzel olsun da kız erkek fark etmez 2side yok nasılsa :) Antalya çoook sıcak kuzum yaa yaşanmaz orda valla... Eşimin ailesi orada yaşıyor Muratpaşa'da denize 5 dk evleri anlayacağın tatiller beleşe geliyor bize :)) Bayramda minnoş bebekte büyüyecek bol bol severiz :) Adı Asya bebişin. Kayın pederim coğrafya öğretmeni tüm torunların adı coğrafi :) Deniz + Ada + Nehir + Asya = Bizimkide Kuzey olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…