2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Özelde yaptırma tabi, bebeğine harcarsın o parayı yazık günah :)
yok canım yıne özelde olacak
ama fıyat olarak daha makul özel bır yerde :=) benım mıde cok hassas oldugu ıcın kapalı kalabalık yerlerde duramıyorum
o yuzden devlet olmaz. devlete gıdınce cınlerım tepeme cıkıyor nedense :=)

benim ki gibiymiş nedesem yok olmaz cık koca koca listelere bakıyoruz tek isim bile beğenemiyoruz

Ultrason da görsen teyzesi kıpır kıpır o el o kollar hic mi durmaz resmen naz yapıyor hemen yana dönüyor arkasını donuyor popoyu dikiyor havaya..anası gibi yüzüstü yatmayı sevecek galiba ama babası da tutturmuş kızım bana benziyor el kadar bebe nin kafasından suratının kendine benzediğini tutturdu..bende yüzü benzesin ama huyu benzemesin ten rengide ben gibi beyaz olsun dedim..esim oğlak burcu çocukta oğlak olcak..yandım ben iki keçi arasında :))))))

düşük olunca rahım agzı mı sarkıyormus? daha once sorun yasadın sanırım?
Benim hic düşük olmadi İkizler de önlem amaçlı dikilmişti ama bu tek bebek te tüp bebek doktoru israrla serklaj yaptıran dedi..rahimin üstünde çökme vardı sadece..ben bir kaç kez kürtaj oldum da bilmiyom onun etkisi varmı birde İkizler de 24 haftalık doğunca kendince önlem mi almak istedi bilmiyorum ki?????

vardır bır bıldıgı olabılır. hayırlısıyla kucagını alırsın ınsallah.

benim ki gibiymiş nedesem yok olmaz cık koca koca listelere bakıyoruz tek isim bile beğenemiyoruz
Valla kimin beğendiği isim olcak bilemiyorum..diyorum ismin özelliğini taşır mis birey..yok nuh diyor peygamber demiyor..mesela benim ikiz arkadaşım vardı biri nalan biri nazan di..hep ayni okullarda okudular..nalan inleyen demekmiş..ve o kiz evlenince o kadar çok çekmiş ki..dayak bile yemiş..ornek verdim adama isim anlamlarına bakınca aklıma geldi bak nalan bu demekmiş dedim..ikizi de çok zengin bir adamla evlendi..ikisi ayni yerde staj yaparken patronun oğlu nazanı beğenmiş ki bunlar tek yumurta ikizi..ama benim herif anlamıyor yaaaaaa......

evet çok önemli. etrafta ısmının özellıgını tasıyan varsa onlardan da örnek verebılırsın :=) şımarık cocuk falan varsa etrafta daha etkılı olur .
ben '' bak çocuk asi olur, bilmem nolur görürsün'' deyınce hemen kesıldı sesı :=)

kızlar cemre de cok agır isim
aklınızda olsun vermeyın sakın. bır tandıgım var 5 dk yanında durabılen yok kızın
ve cok fena. tamam fecı zeki ama cok yorucu

tamam herkes tasımaz belkı ısmının özelliğini
ama cogunlugu tasıyor.

Birde bir isim söylüyor tanıdık bir isim yada bir arkadasımin çocuğunun ismi diyorum yok öyle olmaz sunun çocuğu banane diyor..azra diye tutturmuş çocukluk arkadasımin kızı çok ta sevimsiz bir çocuk bana ne o koydu diye ben koymucam mi diyor..herşeye bir laf sokuyor..kardeşimin adi elif olmasa elif koyucam geçicem..burak ismini çok severdim oda onun kardesinin adi ben ne yapayım...kardeside pek huysuz gerçi :))

Allah korusun korktum simdi tamam ikna ederim kuzm

Basiniz sagolsun canim

azra, bakire kız demek yanlıs bılmıyorsam
ayy tanıdık ısmı koymayı bende ıstemıyorum
mesela elif ısmı cok guzel ve bır akrabam var tam ısmının özelliğini tasıyan biri
ama tanıdık ıste koymak ıstemıyorum :=)

sende benım gıbı netten guzel anlamlı ısımlerı topla ve anlamlarını da karsısına yaz
göster secsın. onu da mı ıstemıyor

Ay cok guldumm :)))insallah canim :))guzel yerdelermia masallah evet ck sicak kuzum ama ben sevyrm orayi herkes kendi halinde kimse kimseye karismiyo pek :))ve istyrm ki bole istedigimde disari cikayim o falezlerde cay iceyim deniz kokusu alayim cok ozlemisim uni.den insallah nasip olur:)) kiz genelde heralde senin erkek olunca sevinmislerdir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…