- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.941
lina yi bende dusunmustum canim arkadasin kizinda var cok tatli duruyo bence:)cınsıyet bellı olmadıgı ıcın pek özenmedım tabı
diğerleirnin anlamını sılmısım
Mina
Neslişah
BİLGE
Lina (Kız) Arapça Cennet bahçesindeki bir meyve
işte cınsıyet bellı olsun daha çok isim bakıcam :=) lina dan vazgectım gıbı aslındaL
lina yi bende dusunmustum canim arkadasin kizinda var cok tatli duruyo bence:)
En son sen 5 isim ben 5 isim yazalım anlamlariyla kura cekelim şansımıza ne çıkarsa dedim..çamur yapmadi ama yaa nisa azra filan yazarsa diye korkmuyorsa değilim :))azra, bakire kız demek yanlıs bılmıyorsam
ayy tanıdık ısmı koymayı bende ıstemıyorum
mesela elif ısmı cok guzel ve bır akrabam var tam ısmının özelliğini tasıyan biri
ama tanıdık ıste koymak ıstemıyorum :=)
sende benım gıbı netten guzel anlamlı ısımlerı topla ve anlamlarını da karsısına yaz
göster secsın. onu da mı ıstemıyor
onları sevıyorsa yazacaktır :=)En son sen 5 isim ben 5 isim yazalım anlamlariyla kura cekelim şansımıza ne çıkarsa dedim..çamur yapmadi ama yaa nisa azra filan yazarsa diye korkmuyorsa değilim :))
benimde zor geçen bir hamileliğimBende hep
Canim ben hamileligmi ogremdgmden beri var bide beni dusun..gittim doktora ay manyagn teki cikti bosuna masraf yaptik diyo ilaclari birak progestani cok kullanmisin dusecegi varsa dusersok oldm kaynanamda naz yaptigimi abartigimi dusundu doktor yuzunden esime dio naz yapiyo ben ne aci cekiom halbuki ay su 9 ay gecseydi
ben yedim valla :)Kızlaaaaar2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
Valla cnm bende bugun 80 muayneyle berabere 165 birde tokso rubella yaptirdim onlarada 75 240 lira bayildim valla keske saglik sigortasi yaptirsaymisim cok pahali ya50 de çok iyi
bana 200 dendi muayene ıle 250 tl
yuh yani. bakıcaz 2-3 yere ona göre karar verıcez.
Senle benim karnim ck agriyo bide belimde agriyo artikbenimde zor geçen bir hamileliğim
ben yedim valla :)
bu söyledıgım sgk lı fiyat canımValla cnm bende bugun 80 muayneyle berabere 165 birde tokso rubella yaptirdim onlarada 75 240 lira bayildim valla keske saglik sigortasi yaptirsaymisim cok pahali ya
Tatlımmm gerçekten ciddi paralar gidio..ben oyüzden üniversite hastanesinde ama özel bakan bi doktor buldum tüm testler ücretsiz ve her gittiğimde ücret almıo 7hqftalıkken başladım daha bir kere ödeme yaptım..bugün ikili test yaptırdm hiç ödeme istemedi.. Böyle bir seçenekte araştır istersen en azından testlerini orda yaptırırsın öZele devam etsen bilebu söyledıgım sgk lı fiyat canım
bakıcaz artık. cuma doktora gıtmeyı dusunuyorum
bı gıdeyım bakalım. doktora sorarım söylerse ki söylemek zorunda orada olmayacagımı söyleyecegım
baska yerde yaptırıp tekrar doktoruma gösterıcem ıste.
daha doguma kadar neler ısteyecekler
böyle gıderse ciddi para cıkar
özel sonucta
Benim doktorum da öyle ama üniversite de hoca kendi muayenesine gidiyorum..ama hic üniversiteye yonlendirmiyor..kanamam olduğu zaman bile özel hastaneye gidin gece dedi..anlaşmalı olduğu doğumu yaptığı özel hastaneye..neredeymiş o hoca izmirde uygulamıyorlar onu pek..Tatlımmm gerçekten ciddi paralar gidio..ben oyüzden üniversite hastanesinde ama özel bakan bi doktor buldum tüm testler ücretsiz ve her gittiğimde ücret almıo 7hqftalıkken başladım daha bir kere ödeme yaptım..bugün ikili test yaptırdm hiç ödeme istemedi.. Böyle bir seçenekte araştır istersen en azından testlerini orda yaptırırsın öZele devam etsen bile
aslında çok mantıklıTatlımmm gerçekten ciddi paralar gidio..ben oyüzden üniversite hastanesinde ama özel bakan bi doktor buldum tüm testler ücretsiz ve her gittiğimde ücret almıo 7hqftalıkken başladım daha bir kere ödeme yaptım..bugün ikili test yaptırdm hiç ödeme istemedi.. Böyle bir seçenekte araştır istersen en azından testlerini orda yaptırırsın öZele devam etsen bile
Ben zeynep kamilden randevu aldim hic ucret odemeye gerek yok sende istanbuldamisin50 de çok iyi
bana 200 dendi muayene ıle 250 tl
yuh yani. bakıcaz 2-3 yere ona göre karar verıcez.
devlet dimi o hastane?Ben zeynep kamilden randevu aldim hic ucret odemeye gerek yok sende istanbuldamisin
canım istedi yedim her gün yemiyoruz bir kere yemekle bir şey olmaz.Senle benim karnim ck agriyo bide belimde agriyo artik
Ben izmirdeyim canımm :)) bnm doktorumun muayenesi özel ama hastanenin içinde :) ege üniversitesindeBenim doktorum da öyle ama üniversite de hoca kendi muayenesine gidiyorum..ama hic üniversiteye yonlendirmiyor..kanamam olduğu zaman bile özel hastaneye gidin gece dedi..anlaşmalı olduğu doğumu yaptığı özel hastaneye..neredeymiş o hoca izmirde uygulamıyorlar onu pek..
Benim 9 eylül de prof sebahattin altunyurt..seninki kim canım..Ben izmirdeyim canımm :)) bnm doktorumun muayenesi özel ama hastanenin içinde :) ege üniversitesindesenin doktorunun adı ne canım?
Valla üşütme mideni havalarda çok sıcak değil..dikkat et..mide bulantım var yıne
limonlu dondurma yıyorum.
bıktım iyice yaaa
benım 1 ay 1 haftadır bu sekıldeValla üşütme mideni havalarda çok sıcak değil..dikkat et..
Mete ergenoğlu canım egede..Benim 9 eylül de prof sebahattin altunyurt..seninki kim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?