2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

En son sen 5 isim ben 5 isim yazalım anlamlariyla kura cekelim şansımıza ne çıkarsa dedim..çamur yapmadi ama yaa nisa azra filan yazarsa diye korkmuyorsa değilim :))

En son sen 5 isim ben 5 isim yazalım anlamlariyla kura cekelim şansımıza ne çıkarsa dedim..çamur yapmadi ama yaa nisa azra filan yazarsa diye korkmuyorsa değilim :))
onları sevıyorsa yazacaktır :=)
valla ben eşime bu konuyla ılgılı secenek vermedım. benım sectıklerımden begeneceksın dedım
bende sasırdım aslında okey demesıne
belkıde anlamlarını begendı bır de örnekler verdım ya onunda etkısı olabılır
ya da bulantılarımı görüyor ondan bişi diyemıyor

benimde zor geçen bir hamileliğim
Kızlaaaaar 2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
ben yedim valla :)

Valla cnm bende bugun 80 muayneyle berabere 165 birde tokso rubella yaptirdim onlarada 75 240 lira bayildim valla keske saglik sigortasi yaptirsaymisim cok pahali ya
bu söyledıgım sgk lı fiyat canım
bakıcaz artık. cuma doktora gıtmeyı dusunuyorum
bı gıdeyım bakalım. doktora sorarım söylerse ki söylemek zorunda orada olmayacagımı söyleyecegım
baska yerde yaptırıp tekrar doktoruma gösterıcem ıste.
daha doguma kadar neler ısteyecekler
böyle gıderse ciddi para cıkar
özel sonucta

Tatlımmm gerçekten ciddi paralar gidio..ben oyüzden üniversite hastanesinde ama özel bakan bi doktor buldum tüm testler ücretsiz ve her gittiğimde ücret almıo 7hqftalıkken başladım daha bir kere ödeme yaptım..bugün ikili test yaptırdm hiç ödeme istemedi.. Böyle bir seçenekte araştır istersen en azından testlerini orda yaptırırsın öZele devam etsen bile

Benim doktorum da öyle ama üniversite de hoca kendi muayenesine gidiyorum..ama hic üniversiteye yonlendirmiyor..kanamam olduğu zaman bile özel hastaneye gidin gece dedi..anlaşmalı olduğu doğumu yaptığı özel hastaneye..neredeymiş o hoca izmirde uygulamıyorlar onu pek..

aslında çok mantıklı
eşime söyleyeyım bakalım ne dıyecek

Senle benim karnim ck agriyo bide belimde agriyo artik
canım istedi yedim her gün yemiyoruz bir kere yemekle bir şey olmaz.
benim hafta sonu çok kötüydü kanamam oldu çok şükür şimdi bir şey yok.Bir nevi yiyerek stres attım :) Bazı şeyleri çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.

Ben izmirdeyim canımm :)) bnm doktorumun muayenesi özel ama hastanenin içinde :) ege üniversitesinde senin doktorunun adı ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…