2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oldugu kadar artik miss, heleki hamileyken dahada zor oluyodur hersey.. bisey sorucam seninki kabiz ya mutemadiyen, hemoroidi falan yok dimi? Neden sordun dersen, benimkinin 6 ay once cikarttigi bi dis sonrasi daha dogrusu yine ishal sonrasi sislik olustu ve hala duruyo :110:
Yok canim hemoroidi simdilik. İnsallah olmaz. Catlak olmustu. Bir iki kerede az kanli geldi kakasi. Gecmis olsun cocukta hemoroidi ilk defa duyuyorum. Baktirdin mi. Buyumeden tamamen gecer belki. Cok yapmakta dert az yapmakta.

yok yok bu yogurt yumurtayla olacak iş degıl :KK70: kaç öğün verıyorsun ve mıktarı nedır?
benımkı de her gün yumurtasını yogurdunu yer. mesela benımkı yemesın kesınlıkle zorlamam
ulan ne biçim anneyım bee.. ben de '' son bi kaşık daha'' meselesı yok
aç olunca nasıl olsa yıyor cunku. senınkı mınık dana olmus len :KK53: maşşalah
ama zorla da versen galıba senınkıne su ıcse yarıyor :KK70:
ya da metabolızması yavas calısıyor. helekı şu ayaklanma dönemınde bu kilosu cok ıyı cunku
Yok kiz oyle danalik bi durumu yok :D atiyim sana fotografini hatta :D sabah: haslanmis yumurta, bi burgu peynir, 1 ceri domates, en az 10 zeytin yer (tam bir zeytinci) 1 kasik tahin-pekmez oglen gibi 1 meyve+1 ceviz sonra uyur uyaninca kiymali/tavuklu sebze yemegi aksamda yogurt pilav/makarna 4 ogun gibi yani, he bazen duzen bozulunca yememisse kasik mamasida ekliyorum bu o kadar.. yogurt ve yemegi 1 kase kadar, pilavi makarnasi da 2 yemek kasigi. 150 gr yapiyodur herhalde :D metabolizmasida iyi calisiyo butun gun evde kosuyo zaten 1 dk durdugu yok sayesinde bende 47 kiloyum :)

Yok canim hemoroidi simdilik. İnsallah olmaz. Catlak olmustu. Bir iki kerede az kanli geldi kakasi. Gecmis olsun cocukta hemoroidi ilk defa duyuyorum. Baktirdin mi. Buyumeden tamamen gecer belki. Cok yapmakta dert az yapmakta.
3 doktora gosterdim, cocuk cerrahisi ilgileniyomus aslinda, o da ufak bi operasyonla aliyolarmis, ama suan cok ufak boyutta oldugu icin mudahele ettirme dedi 3u de. Pek rahatsiz ediyo gibi de durmuyo altini alirken ve kaka yaparken.. zaten cok kaka yapiyodu 1 aydir yeni duzeldi 2 ye dustu gunde. nadir de olsa gorulebiliyomus, baba tarafinda var ama ben ona bagliyorum biraz :110:

Son düzenleme:
Yok kiz oyle danalik bi durumu yok :KK70: atiyim sana fotografini hatta :KK70: sabah: haslanmis yumurta, bi burgu peynir, 1 ceri domates, en az 10 zeytin yer (tam bir zeytinci) 1 kasik tahin-pekmez oglen gibi 1 meyve+1 ceviz sonra uyur uyaninca kiymali/tavuklu sebze yemegi aksamda yogurt pilav/makarna 4 ogun gibi yani, he bazen duzen bozulunca yememisse kasik mamasida ekliyorum bu o kadar.. yogurt ve yemegi 1 kase kadar, pilavi makarnasi da 2 yemek kasigi. 150 gr yapiyodur herhalde :KK70: metabolizmasida iyi calisiyo butun gun evde kosuyo zaten 1 dk durdugu yok sayesinde bende 47 kiloyum :)
masallah :KK70: kızım bızımkılerden tospık işte
benımkı de bayılıyor zeytıne. sen baya zayıflamıssın :D

Ay masallah cok guzel yaa bende istiyorum ama hemen geciyo o heves bas edemiyorm ardayla :KK70:
Valla oldu artik iyikide oldu diyorum minnos kizim benim darisi sana =)
Gozun aydin. Anali babali buyusun insallah. Nasil vakit buluyorsun . Nasil gidiyor iki tane birden buyutmek
Aminn cok tesekkurler kayinvalidemle beraberiz zaten o oglumla ilgileniyo ben kizimla cok zor toparlandim cunku..Oglumu memeden kesince uyku duzenimiz falan oturmustu zaten simdi yine gece zirt pirt uyanmalar basladim Allahtan cok alismamistim uykuya =)
bravo :KK70:
allah saglıklı sekılde buyutmeyı nasip etsın inşallah. bakan biri var mıydı, tek mıydın sen?
Amin canim cok saol kayinvalideyle beraberiz bikac ay ondan sonra ust kat komsum olcak yine destek olurda asil film o zmn baslar heralde =)
Canım hayırlı ömürlü olsun yeni bebegin.
Amin canim cok saol darisi tum isteyenlere
Abisi kardesini ilk kez görünce ne yaptı? Nerede uyutuyorsun kuzulari, ikisi de yanında mi?
Minik bebek emerken büyük bebek neler yapıyor? O da istiyor mu?
Bir bebegin kardeşi olunca nasıl oluyor çok merak ediyorum, iki ay sonra tecrübe edecegim bu duyguyu :)
Once sunu solim hastanede beni ilk gordugunde bildigin trip atti konusmadi bakmadi gitmek istedi ama kardesini gorur gormez opmeye koklamaya calisti..Normaldede kuzenlerini falan hep opmeye calisir.Ardindan ertesi gun cok istedi beni falan neyse eve geldi surekli eliyle isaret edip "O" diyo kucagina alip opmek istio tabi dikkat ediyoruz ne olur ne olmaz diye..Emerken ilk gordugundede bildigin trip atti benim oglan sonra alisti simdi ben uzatiyorum bi yaklasiyo sonra geri cekiyo kedini..biz oglusla uzun zamandir birlikte yatiyoduk simdi kardes geldi onu ayirmak gibi olmasi diye yine beraberiz.. kizimida besige yatiriyorum bilrlikte yatmak hem co sakincali olur hem besige alissin diye.biz suan babanne dede baba teyze anane falan biraraya cok geldigimiz icin arada kaynio gercekten cok anlayamadi oglumla ilgilenende cok darisi sana insallqh yaninda birileri olursa cok zor degil inan

Aminn cok tesekkurler kayinvalidemle beraberiz zaten o oglumla ilgileniyo ben kizimla cok zor toparlandim cunku..Oglumu memeden kesince uyku duzenimiz falan oturmustu zaten simdi yine gece zirt pirt uyanmalar basladim Allahtan cok alismamistim uykuya =)

Amin canim cok saol kayinvalideyle beraberiz bikac ay ondan sonra ust kat komsum olcak yine destek olurda asil film o zmn baslar heralde =)

Once sunu solim hastanede beni ilk gordugunde bildigin trip atti konusmadi bakmadi gitmek istedi ama kardesini gorur gormez opmeye koklamaya calisti..Normaldede kuzenlerini falan hep opmeye calisir.Ardindan ertesi gun cok istedi beni falan neyse eve geldi surekli eliyle isaret edip "O" diyo kucagina alip opmek istio tabi dikkat ediyoruz ne olur ne olmaz diye..Emerken ilk gordugundede bildigin trip atti benim oglan sonra alisti simdi ben uzatiyorum bi yaklasiyo sonra geri cekiyo kedini..biz oglusla uzun zamandir birlikte yatiyoduk simdi kardes geldi onu ayirmak gibi olmasi diye yine beraberiz.. kizimida besige yatiriyorum bilrlikte yatmak hem co sakincali olur hem besige alissin diye.biz suan babanne dede baba teyze anane falan biraraya cok geldigimiz icin arada kaynio gercekten cok anlayamadi oglumla ilgilenende cok darisi sana insallqh yaninda birileri olursa cok zor degil inan
Insallah canim allah kolaylık versin :)

Tekrar tebrik ederim anneligini canım.
6 aylık olunca minik bebis, herşey daha da güzel olur eminim.
Sağlıkla büyüt güzel yavrularini.

Selam annisler :KK54:
Herkesin perti çıkmış belli. Buralar sessizlesmis :KK48:

Benim zilli de bir dk nefes aldırmıyor. Öğlen uykusu 20dk sağı solumu toplayayim bir çorba mı pişireyim derken doluyor zaman dinlenmek hakgetire.. Doğduğundan beri uyku düşmanı zaten:işsiz:

Bayramda tatile gittik 1hafta anamizdan emdigimiz süt burnumuzdan geldi. Otelin çocuk oyun bölümüne bı girdik ilk gün, son güne kadar ordaydik. Bebek sandalyesine oturmaktan mabadimiz yamuldu. Özetle bu yaz tatili şiddetle "onermiyorum"

Yarın aşılarını olacak. 3tane azı dişi çıktı. Öndeki 8disle birlikte 11 tane oldu inciler. Kiloyu hiç sormayın gitsin zayıflıktan geberiyoruz anca uzuyor fasulye sırığı gibi:KK12:

Benim zilli de bir dk nefes aldırmıyor. Öğlen uykusu 20dk sağı solumu toplayayim bir çorba mı pişireyim derken doluyor zaman dinlenmek hakgetire.. Doğduğundan beri uyku düşmanı zaten:işsiz:

Bayramda tatile gittik 1hafta anamizdan emdigimiz süt burnumuzdan geldi. Otelin çocuk oyun bölümüne bı girdik ilk gün, son güne kadar ordaydik. Bebek sandalyesine oturmaktan mabadimiz yamuldu. Özetle bu yaz tatili şiddetle "onermiyorum"

Yarın aşılarını olacak. 3tane azı dişi çıktı. Öndeki 8disle birlikte 11 tane oldu inciler. Kiloyu hiç sormayın gitsin zayıflıktan geberiyoruz anca uzuyor fasulye sırığı gibi:KK12:
selam, evet cocukla hıcbısı yapılmaz :D hepsının popişini yerım
boyu kaç, kilosu ne durumda?

Bir bucuk aydir senelik izindeyim. Ise baslasam dinlenirim belki diyorum . Tatil isi bizimde cok zor gecti ama cokta guzeldi. Cocuk aktiviteleri mini disco derken bizimki kendini cok gelistirdi. Sirf bunun icin onerilebilir. Bereket ki uykuya duskun. Bizim disler curumeye bile basladi ya :KK12:

onlıne gordum seni, napin?
kimse kalmamıs buralarda. dutluk olmus buralar :KK53:
Ay valla
Eskiden böyle miydi ?
Okul kapandı rahat bi nefes aldım.2.dönem işe başladım da
Tatilin tadını çıkarıyorum
Duru iyice tatlı oldu bazen zorlasa da çok kwyifli gwçiyo zaman
Sen nasılsın sörr

Back
X