2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım 1 ay 1 haftadır bu sekılde
vallahı suya hasret kaldım
içince mıdem bulanıyor
Churchill yap onu da dene beni oda bastırıyordu hem soda ile mineral alıyorsun.. İkizler de doktorum mutlaka hergun soda iç diyordu sürekli de marka değiştir derdi bütün mineralleri alayim diye..

Churchill yap onu da dene beni oda bastırıyordu hem soda ile mineral alıyorsun.. İkizler de doktorum mutlaka hergun soda iç diyordu sürekli de marka değiştir derdi bütün mineralleri alayim diye..
farkedılmeyecek sekılde sekerlı lımonata yaptım dolaba koydum. maden suyu gunde 1 tane ıcıyorum
yani tuzu ıyı ayarlamak gerekmıs onu da ayarlayamam heralde
sonra kaş yaparken göz cıkarmayayım diyorum

farkedılmeyecek sekılde sekerlı lımonata yaptım dolaba koydum. maden suyu gunde 1 tane ıcıyorum
yani tuzu ıyı ayarlamak gerekmıs onu da ayarlayamam heralde
sonra kaş yaparken göz cıkarmayayım diyorum
Tuz konusunda kısamıyorum daha kendimi yaa..daha yürüyüş filan da yapamıyor kanamalardan..normal tuz lu yiyorum hic tuzsuz â geçemedim doktor daha perhiz de vermedi..obur doktorum vermişti en bastan sen değil bebekler alcak kilo demişti..öyle de olmuştu..

Doçent canımm..sanırım 2tane var eet..her hafta deil 2haftada 1çağırıodu şimdi 3hafta snra çağırdı..kemdisi yapıo kontrolleri ,perinatolojide bide kendisi zaten..detaylı bakıo her zmn

bende kısmıyorum canım. bu aralar en cok yedıgım seyler tuzlu ve ekşili
çünkü mıdeme onlar cok ıyı gelıyor.
ben sodanın ıcıne ayar yapamam dedım

İnşallahh bundan snrada olmazz canım..yapmadı yaa bilerek sölemedi daha kesin olmaz dedi
ikilide kemık yapısından bellı oluyormus
erkek ayrımı yaptıklarından ve aldırma ıhtımalı olacagından bıraz daha zaman gectıkten sonra söylenıyormus
yoksa ıkılıde kesın bellıymıs

görumceme doktoru demıs
o da bana dıyor kı; sen kız ıstedıgını söyle belkı söyler sana

Doçent canımm..sanırım 2tane var eet..her hafta deil 2haftada 1çağırıodu şimdi 3hafta snra çağırdı..kemdisi yapıo kontrolleri ,perinatolojide bide kendisi zaten..detaylı bakıo her zmn
Egenin ortamı nasıl peki..Benim doğum yaptığım da hic memnun kalmamıştım gerçi acil durum olduğu için doğumhane nin yaninda yattım..sonra da kan değerlerim düşsün diye 1 hafta daha poliklinikte yatırdılar..ozel odaya çıkmıştım o zaman..habire kavga ediyordum asistan doktorlarla :) it muamelesi yapıyorlardı çünkü hastalara

ya ben devlete hıc gıtmek ıstemıyorum
yoksa zeynep kamil fena yer degılmıs.
Gitmek istersen randevuyu mhrs den aliyorsun gece 12 de hemen giris yap randevular cabuk bitiyor 15 gunden uzun zamana randevu vermiyor ben bir kere gittim zeynep kamile gecen hafta ozelde doktorumun verdigi tahlilleri yaptirdim orada randevum 3 ten sonra olmasina ragmen kan ve idrar tahlilini hemen yaptilar ertesi gun tekrar gitmeme gerek kalmadi sonuclar icinde bakod isteyince internetten bakabiliyorsun ayrica ozeldeki doktorum ikili test icin orayi tavsiye etti iyi oldugu icin oradan randevu alamazsam baska yeri tavsiye edecekti ama aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…