- 24 Mart 2015
- 185
- 125
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.081
Kesinlikle bende hiç belirti yok inanmıyorm zatn ben 10 aydr istiyordm o zamnlardan farklı değilim hatta internnte yazılanları okuyunca hamileyim sanıyordm kendimi cok şükür rabbm nasip etti
Aminnn. İnşallah canım şu iki hafta geçsn diye bakıyorm kalp atışlarını duymayı bekliyorm hiç bitmiyormuş endişe stres hamile kalmakla bitmiyormuş pozitifi gör keseyi gör kalp atışını duy :) eminm böyle devam edicek :)Cok sukur canim bende 8 aydir istiyordum. Senin gibi cogu kez de kendimi hamile sandim kasik agrilarindan dolayi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Aminnn. İnşallah canım şu iki hafta geçsn diye bakıyorm kalp atışlarını duymayı bekliyorm hiç bitmiyormuş endişe stres hamile kalmakla bitmiyormuş pozitifi gör keseyi gör kalp atışını duy :) eminm böyle devam edicek :)
Cok korkuyorum zaten keseyi gördm düşük neden oldu canm kaç aylıktı? Ilk aylar önemli diyorlar ya hiçbir sey yapmıyorm zatnDoğurana kadar rahat yok bize sonrada aman hasta olmasin doydumu doymadi mi annelerin telasi bitmez. Ama simdiden harika bir duyguymus. Bende daha gitmedim canim doktora ayni endiseler bende de var. Burda istedign zaman gidemiyorsun doktora. Bide cok aceleci bir insanim sabretmek cok zor geliyor banailk bebisim dustu kese var mi yok mu hersey normal mi kafamda deli sorular...Allah buyuktur
Ebnaz sen keseyi gördun mu ne kadarlik evlisn ilk bebisn kac ayda oldu
Gorumceme falan yada akrabalara ziyarete gittiğimizde ben yardın etmek için kalkıyorum benimki hemen önüme dikiliyo sen gezme kalma getirme göturmeAy evet canim kendilerini unutturmuyolar.bendede aynen kasık ağrılari devam.naz niyaz hat safhada hep tenbellik yapiyorum.
Cok korkuyorum zaten keseyi gördm düşük neden oldu canm kaç aylıktı? Ilk aylar önemli diyorlar ya hiçbir sey yapmıyorm zatn
Pazartesi gunu ogrenmistim.bir hafta zor dayandim vallaha.sen nasil sabredecen canim mayis ortasina kadarHadi hayirlisi canim ne heyecanli olur insan ilk kez goruceksin sonucta.doktor vitamin falan verir o zaman. Guzel haberlerini bekliyoruz senin ve bebisin. Ben daha gidemedim doktora mayis ortasi gidicem sanirim.
Hahaha cok iyi yaa saltanatin sefasini surelim.Allahim insallah mide bulantilarimiz olmaz cok korkuyorum ondanGorumceme falan yada akrabalara ziyarete gittiğimizde ben yardın etmek için kalkıyorum benimki hemen önüme dikiliyo sen gezme kalma getirme göturme
Pazartesi gunu ogrenmistim.bir hafta zor dayandim vallaha.sen nasil sabredecen canim mayis ortasina kadar
Canım ben persembe günü hamile oldugumu öğrendm 2 Nisan son adetin dün de doktra gittim işte ben göreceği düşünmezken görüldü kese hatta iki tane olabilir dedi işte bakalım Allahm korusun kucağıma almayı nasip etsin ilk fotografını bile verdi doktor:)Sen keseyi gordun mu bi kez daha gozun aydin canm :) 5 6 haftalikti dustugunde neden oldugunu inan bilmiyorum turkiyeden belcikaya arabayla gittim. Hamile oldugumu hic anlamadim. Acilde kanamayla hamile oldugumu ogrendim 2 hafta sonra dustu kanamam hic durmadi ama bebek varken bile.
İnş olmaz cnm bizde sağlıklı besleniriz bu sayede...ben bukadar naza bu gidişle 3 çocuk rahat yaparımHahaha cok iyi yaa saltanatin sefasini surelim.Allahim insallah mide bulantilarimiz olmaz cok korkuyorum ondan
Canım ben persembe günü hamile oldugumu öğrendm 2 Nisan son adetin dün de doktra gittim işte ben göreceği düşünmezken görüldü kese hatta iki tane olabilir dedi işte bakalım Allahm korusun kucağıma almayı nasip etsin ilk fotografını bile verdi doktor:)
Mrb cnm benimde son regl 2 nisan seninle aynıyız ben 23 nisanda öğrendim hamile olduğunuCanım ben persembe günü hamile oldugumu öğrendm 2 Nisan son adetin dün de doktra gittim işte ben göreceği düşünmezken görüldü kese hatta iki tane olabilir dedi işte bakalım Allahm korusun kucağıma almayı nasip etsin ilk fotografını bile verdi doktor:)
Allah razı olsun canım benim :)Hosgeldin canim hayirli olsun
Ben 10 aylik evlym bitrdk 10 ayı hc korunmadk hic hamile kalmadm cok istdm iki farklı doktora gttm birine iki ay digrne uc ay klomen istdm vermdlr bir yil dolmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?