- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.101
Evet ilk bebeğim bir buçuk yıllık evliyim önce korudk 10.ayda geldi mucizemiz :)Masallah canim icini rahat tut. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Ilk bebislerin mi cifte mutluluk resmen
Ebnazcm icini rahat tut bu bebis saglikla dunyaya gelr ins ikiz bebek hep hayalmdi cok guzel dogal yollami ikiz oldu adet döngun nasl az olanlarda ikiz olurmus
ikizler dogal yollamı oldu lehrerin tedavi ile mi ikiz bebek hayalimdr tebrik ediyorum cnımEvet ilk bebeğim bir buçuk yıllık evliyim önce korudk 10.ayda geldi mucizemiz :)
Hadiya pardon icime dogdu belki allah söyletti cnım:))
Hayirlisi cnim tbi ikiz guzel ama önce hayrlsı diyelm uzun bi zaman olmaz tup bebek le ikiz olur felan onuda istemem tez zamanda kavusalm bebklereHahah agzindan bal damliyor insallah oyledir canim cok sevinirim oyle bir sey olsa.Bir seferde kurtulmus olurum iki cocuk ideal bana gore. Bana olmasa da sana olur insallah.
Arkadaslar 6. haftadayim keseyi gorduk cok şükür de haftaya kalp atislari duyulur inşallah :). Bir sorum vardi. Cikolata ve tatli gibi seyler canim istemiyor da cok eksili seyler canim istiyor. Istahim çok açık ,mide bulantim yok şimdilik. Zaten kiloluyum. Normal mi sizce???
Arkadaslar 6. haftadayim keseyi gorduk cok şükür de haftaya kalp atislari duyulur inşallah :). Bir sorum vardi. Cikolata ve tatli gibi seyler canim istemiyor da cok eksili seyler canim istiyor. Istahim çok açık ,mide bulantim yok şimdilik. Zaten kiloluyum. Normal mi sizce???
Hayirlisi cnim tbi ikiz guzel ama önce hayrlsı diyelm uzun bi zaman olmaz tup bebek le ikiz olur felan onuda istemem tez zamanda kavusalm bebklere
Hayirlisi canim. Icime erkek gibi doğuyor ama saglikli olsun da farketmez... 6 yildir bekliyorduk. İnşallah hepimizin tamamina erer saglikla.. :)Kız al benden de o kadar nerede ekşi asitli tuzlu şey var canım onları istiyor :) Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler
6 ay olmayınca eşimn spermlerine baktrdk ve eşimde problem cıktı benm o yüzden aşılama yaptrdk morfolji diye bir sey var daha önce bilmediğimiz bir şeydi moralimizi cok bozdu spermde şekil bozukluğu demekmiş benm yumurtlamamda problem yoktu o yüzden aşılama yaptrdk eşimn spermlerinden sağlam olanları seçildi alttan muayene olur gibi bana enjekte edildi allaha cok şükür tuttu ikiz olması bize de sürpriz daha önce ablam ikize hamile kaldi ama gebelği sonlandı malesef ailede var baska ikiz bebek rabbm hayırlısını versin daha 4+3 günlük kesin değil ikiz oldugu olabilir dedi
Ben esimi ikna edp doktora götrmdm bird belki onda sorun vardr bu ayda olmazsa zorluycm artk ikiz genlernde var dmek ki cnim adet döngun kisami oda etkilermş6 ay olmayınca eşimn spermlerine baktrdk ve eşimde problem cıktı benm o yüzden aşılama yaptrdk morfolji diye bir sey var daha önce bilmediğimiz bir şeydi moralimizi cok bozdu spermde şekil bozukluğu demekmiş benm yumurtlamamda problem yoktu o yüzden aşılama yaptrdk eşimn spermlerinden sağlam olanları seçildi alttan muayene olur gibi bana enjekte edildi allaha cok şükür tuttu ikiz olması bize de sürpriz daha önce ablam ikize hamile kaldi ama gebelği sonlandı malesef ailede var baska ikiz bebek rabbm hayırlısını versin daha 4+3 günlük kesin değil ikiz oldugu olabilir dedi
Hayirlisi canim. Icime erkek gibi doğuyor ama saglikli olsun da farketmez... 6 yildir bekliyorduk. İnşallah hepimizin tamamina erer saglikla.. :)
Insallah canim Allah gonlune gore versidn insan simdi stresli oluyor tedavi olanlarin Allah yardimci olsun onlari dusunemiyorm bile. Senin de tez zamanda olur insallah kafana takma hic.
Benimde ilk bebisim dustu yarin randevum var.keseyi gorcem.Doğurana kadar rahat yok bize sonrada aman hasta olmasin doydumu doymadi mi annelerin telasi bitmez. Ama simdiden harika bir duyguymus. Bende daha gitmedim canim doktora ayni endiseler bende de var. Burda istedign zaman gidemiyorsun doktora. Bide cok aceleci bir insanim sabretmek cok zor geliyor banailk bebisim dustu kese var mi yok mu hersey normal mi kafamda deli sorular...Allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?