- 2 Mayıs 2015
- 845
- 311
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.121
Cok şükür tüp bebeğe gerek kalmadi. 2 ay yumurta takibi ve rahim filminden sonra Allah nasip etti... yaza fudunuyorduk tüp bebek gerek kalmadi şükür. :)Baya beklemissin canim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagimiza aliriz insallah. Tup bebek mi normal mi canim?
Canim ne zaman gidiliyor orda niye gidilmiyor.burda da devlete gidemiyorsun istedgn zaman sira gelmiyor ama..ozeller olmasa bizde hemen gidemezdik galiba.Aslinda dayanamiyorum ama mecbur turkiyedeki gibi hemen gidilmiyor burda ne yazik ki
Yawrum ben alttan baksın istemiyorum oyuzden geç gidim diyorumKızzz cimcimmmm git işte yarın görürsün kızzz :)
Benimde ilk bebisim dustu yarin randevum var.keseyi gorcem.ama kotu bisi dicek diye korkuyorum he p.
Yawrum ben alttan baksın istemiyorum oyuzden geç gidim diyorumama içeriye girmiyomuş ultrason galiba sadece dokunduruyolarmıs aman herkes bişe soluoo
Canim ne zaman gidiliyor orda niye gidilmiyor.burda da devlete gidemiyorsun istedgn zaman sira gelmiyor ama..ozeller olmasa bizde hemen gidemezdik galiba.
Ins cnm ya ins bebislerimizi kucagmza alablrz.evet dusukten sonra oyle olur diyorlar.bazen kendmi iyi hissediyorum bazen kotu.iyi olunca aman bisey mi oldu diye dusunuyorum.psikoloji etkileniyor iste ilkinde bu kdr evham yapmamstim.tamam canm allahin izniyle yazarim tabikiii ins mutlu haberleri.Gecmis olsun hadi hayirlisi guzel haberler bekliyoruz icini rahat tut canim dusukten sonra genelde saglikli normal gebelikler oluyor. Hersey yolunda gidicek insallah.Doktordan cikinca yaz bize
Aaaa neden yaa ben daha yeni yaptırmıstım smear hamile kalmadan hemen önce yaniKızlar bebeğin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde doktor smear testide alacak benimki söylemişti hazırlıklı gidin
Cok şükür tüp bebeğe gerek kalmadi. 2 ay yumurta takibi ve rahim filminden sonra Allah nasip etti... yaza fudunuyorduk tüp bebek gerek kalmadi şükür. :)
Evet cnm iste demek istedgm ozeller olmasa bizde mecbr beklerdik.iyi ki varlar:)Canim burda ozel devlet ayrimi yok. Bir yani doktorum tatildeymis o yuzden henuz alamadim yogun oluyor bide. Randevusuz pat diye gidip kontrol olunmuyor ne yazikki.
Aaaa neden yaa ben daha yeni yaptırmıstım smear hamile kalmadan hemen önce yani
Evet cnm iste demek istedgm ozeller olmasa bizde mecbr beklerdik.iyi ki varlar:)
Smear o kadar zor bisimi canm acaba nasil ki ben hic yaptirmadim.:)) Bence öyle yapmıştırdım bebeğim ama ne yazık ki :))) Bebiş içinmiş.
Butun enerjim gitti suan ühüüüüüKaçışın yok bebişimmm :))) Smear testi alacak ilk gittiğinde sen gene de hazırlıklı git :)) Kız daha dur bu başlangıç alışman lazım
Evet ama maalesef o kdr sigortamiz odeniyor.birde ozele bissuru para yagdiriyoruz.daha uygun ozellerde var ama gitmisken daha iyisi olsun derken bos yere kaziklaniyoruz.devlette zaten hastaya hayvan gibi davraniyorlar.tr nin aci gercekleri iste..Aynen iyiki varlar devlet hastanesi cekilmez yoksa zaten insana insan gibi davranmiyorlar.
Evet ama maalesef o kdr sigortamiz odeniyor.birde ozele bissuru para yagdiriyoruz.daha uygun ozellerde var ama gitmisken daha iyisi olsun derken bos yere kaziklaniyoruz.devlette zaten hastaya hayvan gibi davraniyorlar.tr nin aci gercekleri iste..
Canm özele gittim belki ondan devlette bi senenin dolmasını bekliyorlar ama burda doktrm beklemedi spermde sıkıntı vardi sonucta süreç uzayabilir demişti doktr aşılama doktrmn önerisiydi biz biraz sabırsızlandk normalde 6 ay dha bekleyebilirsinz demişti cok şükür çok beklemedik Allahm herkese Nasip etsin sağlıkla kucağımza alalımIyi hemen asilama yapmislar canim cok dikkat et kendine.
Eşim cok şükür hiç öyle gelmemezlk yapmadı korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay olmayınca gittk doktra beraberBen esimi ikna edp doktora götrmdm bird belki onda sorun vardr bu ayda olmazsa zorluycm artk ikiz genlernde var dmek ki cnim adet döngun kisami oda etkilermş
Canm özele gittim belki ondan devlette bi senenin dolmasını bekliyorlar ama burda doktrm beklemedi spermde sıkıntı vardi sonucta süreç uzayabilir demişti doktr aşılama doktrmn önerisiydi biz biraz sabırsızlandk normalde 6 ay dha bekleyebilirsinz demişti cok şükür çok beklemedik Allahm herkese Nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?