- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.141
İyide açıklama yaptımı neden yapcak diye.bebişi nasıl etkiliyor bu anlamadım:)) Bence öyle yapmıştırdım bebeğim ama ne yazık ki :))) Bebiş içinmiş.
Bizde de morfoloji sikintisi vardi.bikac ayda oldu.olmasa asilama yaptircaktik.dr um bu ay klomenle deneyelim olmaZsa asilama yapariz dedi.oldu dustu ne yazikki.ustune tekrar klomen verdi yine hamile kaldim cok sukur.ozelde bile bir sene olmadan gelmeyin diyen dr lar olmustu.ama kocami bir besledim bir besledim bence morfolojisi artti ve en onemlsi sigarayi birakti:)Canm özele gittim belki ondan devlette bi senenin dolmasını bekliyorlar ama burda doktrm beklemedi spermde sıkıntı vardi sonucta süreç uzayabilir demişti doktr aşılama doktrmn önerisiydi biz biraz sabırsızlandk normalde 6 ay dha bekleyebilirsinz demişti cok şükür çok beklemedik Allahm herkese Nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım
Sigara cok etkiliyormuş ama benm eşim ne sigara ne alkol kullanıyor zayıf da spor yapar ama morfolji sperm dna sızla alakaliymşBizde de morfoloji sikintisi vardi.bikac ayda oldu.olmasa asilama yaptircaktik.dr um bu ay klomenle deneyelim olmaZsa asilama yapariz dedi.oldu dustu ne yazikki.ustune tekrar klomen verdi yine hamile kaldim cok sukur.ozelde bile bir sene olmadan gelmeyin diyen dr lar olmustu.ama kocami bir besledim bir besledim bence morfolojisi artti ve en onemlsi sigarayi birakti:)
Bilmiyorum ki.benim esimde hafif varikosel tespit edildi.var yok arasi.ve calstigi yer sicak oda etkiliyormus.dr oncelikle sigarayi birakcaksin dedi.bide serin tutucaksin yumurtaliklarini.sanirim varikosel yoksa dna dan kaynakli. Biz bunlara dikkat ettik.ben ztn saglikli beslenirim oda bana uydu.birde bi karisim ogrendim onu yemisti.yoksa tup bebek olur diye cok korkmustumm.Sigara cok etkiliyormuş ama benm eşim ne sigara ne alkol kullanıyor zayıf da spor yapar ama morfolji sperm dna sızla alakaliymş
Canim nezaman gidecektin kalp atisi icin.Kızlar bebeğin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde doktor smear testide alacak benimki söylemişti hazırlıklı gidin
Ederiz tabiki canim.rabbim sana da nasip etsin ins.En yakin zamanda..Sevgili hamile anneler, ben de bu gruba dahil olmayı çok istiyorum.
hamilelerin duası kabul olur bana dua eder misiniz?
Insallah sende aramiza katilirsin canim.Allah gönlüne göre hayirlisini versin insallah.Sevgili hamile anneler, ben de bu gruba dahil olmayı çok istiyorum.
hamilelerin duası kabul olur bana dua eder misiniz?
Acı veren bisey degil canim merak etme.Smear o kadar zor bisimi canm acaba nasil ki ben hic yaptirmadim.
Bebeğim 14. de gel kalbini duyarsın kıpır kıpırda görürsün dedi :) Ben 9 mayıst özele gidicem 10 mayısta anneler günü ya anne ilan edicem kendimi :)))Canim nezaman gidecektin kalp atisi icin.
İyide açıklama yaptımı neden yapcak diye.bebişi nasıl etkiliyor bu anlamadım
Aayy sevindim.ne kdr suruyor cnm.Acı veren bisey degil canim merak etme.
Aaayy evet oyle olursa ben cok fena olurumL LiveYourLifeee bebiş için zararı yok, acısız bir şey ama ben geçen ay yaptırdığımda bir gün pembemsi kan geldi sinir olmuştum!... Şimdi gene olursa daha da evham yaparım bebek var ya bir de(
Bebeğim 14. de gel kalbini duyarsın kıpır kıpırda görürsün dedi :) Ben 9 mayıst özele gidicem 10 mayısta anneler günü ya anne ilan edicem kendimi :)))
Ay kiyamam yaaa minnak kalpleri nasilda pir pir atacak.
30 sn ye bile degil canim.hemencik aliyolarAayy sevindim.ne kdr suruyor cnm.
Anladim cnm.tesk.umarim pinkin dedigi gibi leke gelmez.pembe kahve her turlu leke korkulu ruyam cunku30 sn ye bile degil canim.hemencik aliyolar
Yani bende martta yaptirmistim.senede bir diye biliyodum ama hamilelikdede yapiliyomus demekki.yaptirdigimda hafif pemebemsi leke gelmisti.ama hic bir zarari yokmus gonlunu ferah tut canim.Anladim cnm.tesk.umarim pinkin dedigi gibi leke gelmez.pembe kahve her turlu leke korkulu ruyam cunku
Allah gonlune gore versin canim.en kisa zamanda sende aramiza katilirsin insallahHamisler banada dua edin lütfn
Tamam cnm.bana da dua edin guzel haberler veriyim size yarin tatli anneciklerYani bende martta yaptirmistim.senede bir diye biliyodum ama hamilelikdede yapiliyomus demekki.yaptirdigimda hafif pemebemsi leke gelmisti.ama hic bir zarari yokmus gonlunu ferah tut canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?