2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de morfoloji sikintisi vardi.bikac ayda oldu.olmasa asilama yaptircaktik.dr um bu ay klomenle deneyelim olmaZsa asilama yapariz dedi.oldu dustu ne yazikki.ustune tekrar klomen verdi yine hamile kaldim cok sukur.ozelde bile bir sene olmadan gelmeyin diyen dr lar olmustu.ama kocami bir besledim bir besledim bence morfolojisi artti ve en onemlsi sigarayi birakti:)

Sigara cok etkiliyormuş ama benm eşim ne sigara ne alkol kullanıyor zayıf da spor yapar ama morfolji sperm dna sızla alakaliymş

Sigara cok etkiliyormuş ama benm eşim ne sigara ne alkol kullanıyor zayıf da spor yapar ama morfolji sperm dna sızla alakaliymş
Bilmiyorum ki.benim esimde hafif varikosel tespit edildi.var yok arasi.ve calstigi yer sicak oda etkiliyormus.dr oncelikle sigarayi birakcaksin dedi.bide serin tutucaksin yumurtaliklarini.sanirim varikosel yoksa dna dan kaynakli. Biz bunlara dikkat ettik.ben ztn saglikli beslenirim oda bana uydu.birde bi karisim ogrendim onu yemisti.yoksa tup bebek olur diye cok korkmustumm.

Canim nezaman gidecektin kalp atisi icin.
Bebeğim 14. de gel kalbini duyarsın kıpır kıpırda görürsün dedi :) Ben 9 mayıst özele gidicem 10 mayısta anneler günü ya anne ilan edicem kendimi :)))

İyide açıklama yaptımı neden yapcak diye.bebişi nasıl etkiliyor bu anlamadım

Bebeğim herhangi bir akıntı iltihap vs. gibi durumlar içinmiş 6.haftada yapılıyormuş. Nettende araştır papsmear diye geçiyor.

L LiveYourLifeee bebiş için zararı yok, acısız bir şey ama ben geçen ay yaptırdığımda bir gün pembemsi kan geldi sinir olmuştum!... Şimdi gene olursa daha da evham yaparım bebek var ya bir de (

Anladim cnm.tesk.umarim pinkin dedigi gibi leke gelmez.pembe kahve her turlu leke korkulu ruyam cunku
Yani bende martta yaptirmistim.senede bir diye biliyodum ama hamilelikdede yapiliyomus demekki.yaptirdigimda hafif pemebemsi leke gelmisti.ama hic bir zarari yokmus gonlunu ferah tut canim.

Yani bende martta yaptirmistim.senede bir diye biliyodum ama hamilelikdede yapiliyomus demekki.yaptirdigimda hafif pemebemsi leke gelmisti.ama hic bir zarari yokmus gonlunu ferah tut canim.
Tamam cnm.bana da dua edin guzel haberler veriyim size yarin tatli annecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…