Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi
kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden
@vogozo @Musmutlu22 @elcio @kst06 @chibi_chibi @CRAZYBEL
Arnavutgelinii
@cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş