2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende tanıdıklardan duydum. Göğüs uçları yara olmadın diye soğan sürüyolarmış her banyodan önce. Doğuma yakında kına yakılıyormuş bebek emerken acımasın diye. Denemekte fayda var.

Canım çok geçmiş olsun yaşadığın şeyler çok zor Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak dualarım seninle . . .

bende çocugum aralıkta doğarsa ocak yazdırcam inşallah, ben kendimde aralık dogumluyum babam beni aynı gün yazdırmış, bu sebepten biliyorum zorlugunu.. bi kaç gün içine bi sene fazla söylüyorsun dogum yılını.

hele ki kızsanız daha zor , aman dikkat :))

benimde bir arkadaşım var kız aralığın sonlarında doğmuş aynen öyle yazdırmışlar, garibim annesine hep sitem ediyordu :) bizimkiler erken gelirse sitem etmesinler :)

Ben 1 buçuk yıldır kimyasala veda ettim
Ersağ kullanıyorum evimde hiç kimyasal yok yerli üretim fabrika denizlide helal sertifikalı

pinkperest canım çok sevindim bebisinin de senin de iyi olmana ilk gonderini okudum cevap yazdım sonra ikinci gonderini gördüm çok mutlu oldum
İçini ferah tut El Vekil esmasını oku Allah'a tevekkül et bir de El Müheymin ve El Hafız esma larını oku Rabbimin izniyle hiçbir şey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…