2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaw benim doktorum neden 16. hafta dedi cinsiyette gidince sorucam öğrenenler varmış diye
benımde kesın degıl ki.. kız dedı ama bellı degıl. 1 haftada önden gıdıyormus
1 ay sonra gel demıstı ama ben ıkılı yaptırdıgım ıcın başka yere 10 gun sonra gııdcem doktoruma
o zaman belkı cınsıyette bıraz daha kesın olur :=)

Kızlar çok şükür geldim annemdeyim anca açabildim bilgisayarı hepinize çoook teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Teyzesi bebişim de elleriniz öpüyor hepinizin.

Bugün çok üzdüm sizi azıcık ta güldüreyim. Benim sıpa ayaklarını karnına cekmiş elleriyle tutuyor gibi sağa sola yatıyordu:) Doktor annesi burada üzülüyor sıpa içeride oyun oynuyor dedi :)

Allahım sen bebişlerimizi koru, onlarla imtihan etme bizleri

C
canımmm bebimmm çok geçmiş olsunn..çok üzüldüm yaptıkları şeyi yaşamana ama ii düşün inşallah herşey ii gitsinnn , o içeride anneciğine güç verio inşallahh sağ salim dünyaya gelicekk seninde sonuçların temiz çıkcak, dualarımızdasın

Lierac a hemen bailamıştım hamileyken Lansing doğumdan sonra kullandım çok feci yara olmuştu Gögüs uçum. Önceden başlasa k yararlı olur mu bilemiyorum

Hamilelik testi yapıp 2.çizgiyi benim gibi gayet net ve koyu gören var mı?2 gun öncesinden yapmıştım ben.kızlarımda çok silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…