- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.521
Canim dun yasadiklarini okudum agladim valla uzuldum tek basinaymissin birde...Allah korusun kotu bi durum olsaydi gebeligin ilk zamanlari o kadar kan verdin cikardi.Hic kendini yipratma bak bebeginde iyiymis annesi uzme onuda.Sonucun temiz cikicak ben buna eminim.Allah in izniyle saglikli bi sekilde dogum yapicaksin nur topu gibi minnosun olucak annesi...Kızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu
Bende gidip kayit yaptirdim gecen canim 5.ayda asim varmis ona gidicekmisim birde bebek dogunca her ay gidicekmisim falan pek ilgilenmediler belki benim bulundugm yerden dolayidir buyuksehirde daha cok ilgilenirlerarkadaşlar aranızda sağlık ocagına gidip ordan damla alan var mı?
ben başından beri hiç gitmedim sağlık ocagına , acaba gitmek mi gerekiyor?? cunku tasındım ve daha taşındıgım yere aldırmadım naklimi, ve yine taşınmak zorundayım iki ay sonra.
sağlık ocagında napıyor doktor , extra bişey veriyor mu?
Amanııınn. ne güzel ne kadar net çıkmışş. :)Eki Görüntüle 1566251 Kızlaaarrr %80 erkek dedi ama kesin değil henüz dedi bu pipide olabilir klitoriste tam anlaşılmıyor dedi :)) ama ben erkek diye düşünüorummm artık çünkü video ve fotoğraflardan öle anlaşılıo :))
Bide siz bakın bakalım :))
AaaaaaKıız mutlu bebek yatışıymış o
Ayy maşallah bebişe bakEki Görüntüle 1566251 Kızlaaarrr %80 erkek dedi ama kesin değil henüz dedi bu pipide olabilir klitoriste tam anlaşılmıyor dedi :)) ama ben erkek diye düşünüorummm artık çünkü video ve fotoğraflardan öle anlaşılıo :))
Bakalım canım yanılacakmıyız bilmiyoruz oyüzden ben hiç cinsiyet tahmini yapılmamış gibi davranıyorumMasallah erkek senesi mi olcak 2016 acaba ogrwnwn erkek diyo bizede solemiyo demek bizimkide kiz:))hayirli olsn kuzum baya erken ogrenmisin masallah
Ben bayanada gittim erkegede kuzum ikiside cok agzi sikiydi :))
Çok çok çok geçmiş olsun allahım. Herşeyin Hayirlisi ni versin Dr bazen bizleri hiç düşünmeden konuşuyorlar üzülme hersey yoluna girecek sağlıklı minnos doğacak merak etme duaların seninleKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo Musmutlu22 T the angellll kst06 chibi_chibi @CRAZYBEL @Arnavutgelinii @cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Meleğin seninle üzülme minnosuda üzme kendinde maşallah sağlam bi kadınsın başka biri olsa ne durumda olurdu masallah in varKızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu
başın sağolsun@pinkperest çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah. Operasyon geciren arkadaşım sanada çok çok geçmiş olsun. Bu ikinci bebeğim ama sanki ilk defa gebelik yasar gibi stresli ve heyecanlıyım. Bu arada dayimi kaybettim pazar günü anca toparlayabildim kendimi.
Kızıma hamileyken de kardeşim su çiçeği gecirmisti bende senin gibi çok telqslanmistim kızım sağlıklı çok şükür ama çok büyük stres biliyorumKuşum Allah korusun inş bulaşmamıştır...kız misafirlikte cahil insanlar yüzünden su çiçeği olan çocuğu bide kapı kapı gezdiriyorlar test yaptırdım bakalım şimdilik sorun çıkmadı 15 gün sonra birdaha yaptırıcam
masallahhhhKizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
Eki Görüntüle 1566251 Kızlaaarrr %80 erkek dedi ama kesin değil henüz dedi bu pipide olabilir klitoriste tam anlaşılmıyor dedi :)) ama ben erkek diye düşünüorummm artık çünkü video ve fotoğraflardan öle anlaşılıo :))
Maşallah canim.tahmin ettigimizden daha guclu bebeklerimiz var emin olun.sende moralini yuksek tut bebegine yansitma bak o iyi olarak sana güç veriyo.Rabbim esirgesin.Kizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
allahim ya ne gezdiriolar cocugu bu millettr tuhaf he bulasici hastalik.gezecekler diye yapmadklari sey yok insallah yoktur bisi canim icini ferah tutKuşum Allah korusun inş bulaşmamıştır...kız misafirlikte cahil insanlar yüzünden su çiçeği olan çocuğu bide kapı kapı gezdiriyorlar test yaptırdım bakalım şimdilik sorun çıkmadı 15 gün sonra birdaha yaptırıcam
Ben de siparis verdim, daha gelmedi nasil lireac??jel olanindan aldim siz memnun kaldiniz mi?Büyük 9 yaşında küçük 5 yaşında .çatlak için lierac öneririm arkadaşlar .Doğan büyüyor zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz .önemli olan sağlık arkadaşlar
ohh canim.cok sukur. insallah dahada iyi olacaksinizKizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
üç boyutlusu var mıEki Görüntüle 1566251 Kızlaaarrr %80 erkek dedi ama kesin değil henüz dedi bu pipide olabilir klitoriste tam anlaşılmıyor dedi :)) ama ben erkek diye düşünüorummm artık çünkü video ve fotoğraflardan öle anlaşılıo :))
canım çok geçmiş olsun. iyi düşün bol bol dua et. çok kötü bir şey yaşamışsın. keşke yanında birileri olsaydı. içini ferah tut. ne zaman belli olacak test sonucu?Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo Musmutlu22 T the angellll kst06 chibi_chibi @CRAZYBEL @Arnavutgelinii @cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Ben sampuanimi degistirdim canim 10 gun falan kadar once otacinin zeytinyagli defne yaprakli sampuanini aldim. Herseye yasak deniyo boyadir ojedir makyajdir ki bnce okadar abartmaya gerek yokta. Madem kimyasalsa en cok kullanilan sampuan diye dusundum kendim degistirdim oyle biyerden duydugumdan degil yani.arkadaslar ; şampuanını ,diş macununu ve sabununu değiştiren var mı? günlük hayatta kullandıgımız bu ürünler sls ve paraben içerdiği için kanserojen etkileri var. değiştiren var ise tavsiye edebılecegıniz bır ürün yada marka var mı?
Evet ben memnunum .Gögüs ve bacakta en çok oluşuyor çatlak düzenli kullanıma hiç çatlak yok gibiBen de siparis verdim, daha gelmedi nasil lireac??jel olanindan aldim siz memnun kaldiniz mi?
Ben sampuanimi degistirdim canim 10 gun falan kadar once otacinin zeytinyagli defne yaprakli sampuanini aldim. Herseye yasak deniyo boyadir ojedir makyajdir ki bnce okadar abartmaya gerek yokta. Madem kimyasalsa en cok kullanilan sampuan diye dusundum kendim degistirdim oyle biyerden duydugumdan degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?