2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anammmm dibime geldi hayırlı ugurlu olsun ikili test nasıldı ense kalınlığı burun kemigi
sağ ol :=) ıkılı testı doktoruma yaptırmadım canım
baska yerde yaptırdım.
bakan kişi sadece usg ile ilgili oldugundan sadece baktı ve elıme bır kagıt verdı
10 gün sonra gııdp doktoruma göstercem belkı cınsıyette kesınlesır
kan 1 hafta sonra cıkacak
burun kemıgı kısmı nerde yazıyor bılmıyorum
nt: 1,2 mm
crl: 58 m, 12 hafta 3 gün ile uyumlu diyor :=)

kızlar ya demin çok kötü bişey oldu, lavaboya gittim peçeteyle sildikten sonra 3-4 damla kan geldi ya, bugün dosyalarla uğraşmıştım onlar biraz ağırdı zorladım sanırım ondan mıdır çok korktum

Cnm olabilir hemen uzan ayaklarını dinlendir bilemedim doktorunu araman gerekirmi bilenler yazar şimdi ama sen uzan hemen

Cnm olabilir hemen uzan ayaklarını dinlendir bilemedim doktorunu araman gerekirmi bilenler yazar şimdi ama sen uzan hemen

doktorumun numarasını almadım salak gibi,hastaneyi aradım ama cevap veren yok moralim çok kötü ya, zaten kasık ağrılarım vardı,gittiğimde her şey çok iyiydi en son kontrolde, inş bişey yoktur,yarını nasıl edicem bilmiyorum

Valla bende almadım doktorumun numarasını...sen panik yapma cnm dur bakim devam eden birşey değilse sıkıntı yok devam ederse gidersin hastaneye...

Valla bende almadım doktorumun numarasını...sen panik yapma cnm dur bakim devam eden birşey değilse sıkıntı yok devam ederse gidersin hastaneye...

şuan kesildi ama takmamak elimde değil canım ya, bugün ağr kaldırdım iş yerinde ondan mı oldu acaba, malesef dosyalarımızn her biri eşek yükü gibi

şuan kesildi ama takmamak elimde değil canım ya, bugün ağr kaldırdım iş yerinde ondan mı oldu acaba, malesef dosyalarımızn her biri eşek yükü gibi
Eee tabiki kaldırmamaya çalış cnm yardım iste bu durumlarda şukur devam etmedi sen bugün ve yarın ekstra dikkat et kendine evdede dokunma birşeye ne olur ne olmaz

Eee tabiki kaldırmamaya çalış cnm yardım iste bu durumlarda şukur devam etmedi sen bugün ve yarın ekstra dikkat et kendine evdede dokunma birşeye ne olur ne olmaz

aynen canım haklısın,bu arada eşim doktorun numarasını buldu demin aradık yarın saat 10 gibi gidicez hastanede olucakmış, yarın inş çabuk olur

Iki li testte de cinsiyet anlaşılır dedi geçen bi arkadaş xx kız XY erkek.raporda mutlaka geçiyor dedi.2kızımınkini bulabilsem doğruluğunu teyit edeceğim ama bulamıyorum

Kendini çok yorma dinlen geçer canım dr a görün istersen için rahatlar çok geçmiş olsun

bazen cok ayakta durdugumda azıcık kahverengı leke gelıyor
çok yoruldugundan veya dosyalardan olmus olabılır

hiç merak etme bişi olmaz. bişi olacagı zaman çok bariz anlasılır emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…