- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.161
Insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruzTamam cnm.bana da dua edin guzel haberler veriyim size yarin tatli annecikler
Her sene düzenli yaptırıyom kuşum ben 3 senedirBebeğim 14. de gel kalbini duyarsın kıpır kıpırda görürsün dedi :) Ben 9 mayıst özele gidicem 10 mayısta anneler günü ya anne ilan edicem kendimi :)))
Bebeğim herhangi bir akıntı iltihap vs. gibi durumlar içinmiş 6.haftada yapılıyormuş. Nettende araştır papsmear diye geçiyor.
günaayydınnn kızlarO kanama benim korkulu rüyam, eşimle atıştık moralim çok bozuk
Hakkında hayırlısını versin Allahım cnm birdahaki aya verilmiştir belkide nasibinhayirli geceler ocak anneligi olmadi nasip subata herkese hayirli dogumlar
Ne oldu tatlim hayirdir.sakin moralini bozma bu donemlerde hersey batarmis insana.O kanama benim korkulu rüyam, eşimle atıştık moralim çok bozuk
Ne oldu tatlim hayirdir.sakin moralini bozma bu donemlerde hersey batarmis insana.
Tatlim erkekler daha bi gamsiz oluyolar.sen sinirlerini bozup bebisedr yansitma.bizimde biraz umursamaz olmamiz lazim aslinda.artik tek uzulen biz olmuyoruz canim.ben daha rahatim artik ne yaparsanyapsin modundayimAkşam gezmeden geldik çalışmamız lazımdı, yattı uyudu kaldırırsın beni dedi. Uyuma dediysemde uyudu, sinirlendin bende bağırdım çağırdım. Uzattıda uzattı bir görsen var ya... O kadar moralimi bozdu ki..
Tatlim erkekler daha bi gamsiz oluyolar.sen sinirlerini bozup bebisedr yansitma.bizimde biraz umursamaz olmamiz lazim aslinda.artik tek uzulen biz olmuyoruz canim.ben daha rahatim artik ne yaparsanyapsin modundayim
Rabbimin sende mucizesi emaneti var onu düşün ve gülümseAkşam gezmeden geldik çalışmamız lazımdı, yattı uyudu kaldırırsın beni dedi. Uyuma dediysemde uyudu, sinirlendin bende bağırdım çağırdım. Uzattıda uzattı bir görsen var ya... O kadar moralimi bozdu ki..
Heheheheh tepriklerrrrrrrrrrBugunde yaptım test :) hamişim hamiş
(Bat a 3 gün var)
Bugunde yaptım test :) hamişim hamiş
(Bat a 3 gün var)
Çok teşekkür ederim bebişim iyi geldi bana nasihatınİnşallah bende alışırım vurdum duymaz olmak istiyorum bu süreçte pek alınganım
Ne demek sekerim.hormonlar fena yapacak bizi daha basindayiz.simdide takmamayi ogrenmemiz lazim
Eee kaç haftalık acaba bebiş. Sat kaçtıÇokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim :) 2 gundur bi garibim hala tam idrak edemedim..ama bugun belirtilerim var hissetmeye başlıyorum bebegimi :) esimle ayrı şehirlerdeyiz tek basimayim o olsaydı daha yoğun olurdu duygularımpinkperest cimcim16
11 Nisan sat :) bat 7 mayis..23 nisan da yum günüm :)Eee kaç haftalık acaba bebiş. Sat kaçtı
3haftan bitmiş 4. haftanın 2. günündesin ooy kıyamam minnoş :))11 Nisan sat :) bat 7 mayis..23 nisan da yum günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?