2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Her sene düzenli yaptırıyom kuşum ben 3 senedir hamilelikte yakamızı bıraksalardı barimm

Ne oldu tatlim hayirdir.sakin moralini bozma bu donemlerde hersey batarmis insana.

Akşam gezmeden geldik çalışmamız lazımdı, yattı uyudu kaldırırsın beni dedi. Uyuma dediysemde uyudu, sinirlendin bende bağırdım çağırdım. Uzattıda uzattı bir görsen var ya... O kadar moralimi bozdu ki..

Tatlim erkekler daha bi gamsiz oluyolar.sen sinirlerini bozup bebisedr yansitma.bizimde biraz umursamaz olmamiz lazim aslinda.artik tek uzulen biz olmuyoruz canim.ben daha rahatim artik ne yaparsanyapsin modundayim

Tatlim erkekler daha bi gamsiz oluyolar.sen sinirlerini bozup bebisedr yansitma.bizimde biraz umursamaz olmamiz lazim aslinda.artik tek uzulen biz olmuyoruz canim.ben daha rahatim artik ne yaparsanyapsin modundayim

Çok teşekkür ederim bebişim iyi geldi bana nasihatın İnşallah bende alışırım vurdum duymaz olmak istiyorum bu süreçte pek alınganım çünkü bu aralar

Rabbimin sende mucizesi emaneti var onu düşün ve gülümse artık sen yok siz var takılma sinirlendiğinde balkona cık güzel derin bir nefes al siz bebeğinle çok değerlisiniz unutma

Eee kaç haftalık acaba bebiş. Sat kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…