2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver kız o da iyi bişi Ben gibi felaket senaryosu yazarı olcağına

aynen canım kabus bile göremedim çünkü o gece sabaha kadar hiç uyumadım En son miniği gördük de bi oh dedim

sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyorun devamı varmı bende yusuf suresini duydum onuda okuyacağım çocuk hem güzel yüzlü hem iyi huylu oluyormuş
Kitapta sadece bu kismi yaziyor canim.Evet ayrica daha cok okunacak sey var istersen yardimci olurum

bir iki bişey okudum nette o yüzden içmiyorum ancak çok kötüleşirsem alıyorum canım napıyım içinde bi can olunca minicik bi şüphe bile yetiyo...ooffff offfffffffff bizi bizden başka kim anlar
Canim bendede normalde reflu vardi bide hamilelikten çoğaldı bazen dayanamiyorum rennie tablet veya gaviscon iciyorum 1 kasik...Doktor vermisti ama sen simdi birşeyler okudum diyince korktum
Hergun degil ama dayanamicak seviyeye geldiğimde mecbur kaliyorum

Kizlar kalcamin sol tarafinda agri var biraz bacagimada vuruyo gibi.yururken zorluyo hep evdeyim biseyde yapmadim ama boyle bisey yasayan varmi.internetten baktimda rahim buyudukce bu tarz seyler olurmus.

sorma canim kadin tuhaf ya ama iyiliginede iyi hakkimda hayirlisi :) insallah canim 6da ciktiysa sonuc hastanenin int sitesinde gorurum ama bakmadm daha baksamda anlamam ya :)
Kadin dr lar oyle genelde canim ya..haberdar edersin bizi.anlasilmicak bisi yokki.1: 250 ve daha buyuk sayilar sikintili yani.1:100 1:50 vs.. daha kucuk sayilar da risk cok cok az goruluyor yani buyuk ihtimal saglikli.

Kizlar kalcamin sol tarafinda agri var biraz bacagimada vuruyo gibi.yururken zorluyo hep evdeyim biseyde yapmadim ama boyle bisey yasayan varmi.internetten baktimda rahim buyudukce bu tarz seyler olurmus.
Bana da oluyor ama hareketsiz kalinca daha cok oluyor. Yuruyunce rahatliyor cnm istersen hep evde kalma biraz yuruyus yap acilir.dr uma sordum ben sicak koy viksle ov dedi.

Şu survivor bitsede kasılmaktan kurtulsak
Ayyyhhhhh kim gitcekse gitsin yaww
Sanki bana verecekler parayı
Bu arada bebek cicileri neden pahalaniyo

Bayramdan onceyse iyiymiş ya bizim bayram sonu olur tekrar kontrol heralde şuan ki beklentim ikili testi atlatmak sonra bende sizler gibi cinsiyet için beklicem ama biriniz öğrenince okuyunca bende çok heyecanlaniyorum
Evet canm ama biz buyuguz sizden evet cok heycanliiiiii.ins guzel sonuc alirsin

Kızlarrr. Bugün temizlik yapamamadığım için çok üzülmüştüm. Sevgili eşim, dip köşe resmen bayram temizliği yaptı. Yardım ettim tabii, ama adam kartonpiyerleri bile temizledi düşünün yani, içinde ayşe teyze varmış resmen hamd olsun Rabbime.. Evim mis gibi çoook şükür öyle rahatım ki.. Kasık ağrılarım geçti, inanılmaz şişim ve çok rahatsız ediyo, karnım çok gergin. Soda içiyorum rahatlayamıyorum.. Varmıdır bir çaresi. Bideeeee ya ben cinsiyeti çok merak ediyorum yiiiiaaaaaaaa

Hello ladiess, nasil gidiyor hamilelikler bakalim? Ben hic bas agrisi cekmeyen insan olarak ilk migren atagimi gecirdim.. Yaninda bonus olarak birde asiri kusma.. Abartisiz gunde 20 den fazla kustum (sonlarina dogru hep afedersiniz kopuk geldi cunki icimde hicbissy kalmadiydi artik ) insallah bu migren gecici biseydir yoksa ben naaapariiimmm

Beeeeen daha 5.haftada basladi ve dun gece bende cok kotuydum ne sirt ustu yatabildim nede yanima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…