- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.081
Valla ben mide bulantimi soylemedim bile çünkü ilac verecek ben onu kullanmak istemeyecegim.. yeterince ilaç aliyorum zaten bir de o eklensin istemedimbana da ondan verıldı
bıraz kullandım
sonra baktım bır halta yaramıyor bıraktım.
Ben burdayım bi kuaföre gidip gelmiştimm :))Bizim butun hatunlar nerede yahu
zaten bır işe yaramıyor. kaç tane ılac kullanıyorsun?Valla ben mide bulantimi soylemedim bile çünkü ilac verecek ben onu kullanmak istemeyecegim.. yeterince ilaç aliyorum zaten bir de o eklensin istemedim
troid in düşük mü yüksek mi?benim düşük çıktı hamileliği bağlı olabilir dedi.0.2 çıktızaten bır işe yaramıyor. kaç tane ılac kullanıyorsun?
ben sadece tıroıt ıcın olanı kullanıyorum.
her sıkayetımı söylemıyorum cunku afedersın ota b.ka ilac yazıyorlar
mesela cok yogun sekılde ayakta durduysam hafıf sekılde kahverengı akıntım olur ara sıra
onu söylemedım mesela.
Canım ben bir abla buldumm hergün ne yemek istiosam bana yapıyo çokta lezzetli eli , temizde , çok şükür o dertten kurtuldum yoksa işten gelince çok zor oluokızlar beslenmelerınız nasıl
yemekelrınızı kımler yapıyor?
ılk 4,6 cıktıtroid in düşük mü yüksek mi?benim düşük çıktı hamileliği bağlı olabilir dedi.0.2 çıktı
bana da yemek yapan var ama ben evden ayrılmak ıstemıyorumCanım ben bir abla buldumm hergün ne yemek istiosam bana yapıyo çokta lezzetli eli , temizde , çok şükür o dertten kurtuldum yoksa işten gelince çok zor oluo
Hoşgeldin tatlımmMerhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ve hayran kaldım ne güzel destek oluyorsunuz birbirinizebende 9haftalık hamişim, büyük ihtimal 29 Ocak kavuşma tarihimiz. Ama şuan da çok kötü bir dönem geçiriyorum , hiç birşey yiyemiyorum resmen, günde en az 2kere çıkarıyorum sonrada bir ağlama krizi :'( Dr ilaç verdi ama hiç bir faydası yok, bir de vitamin ilacı vermişti ama o daha fazla bulantı yapıyor içer içmez çıkarıyorum diye bıraktım içmiyorum kaç gündür . çok saçma bi soru gelebilir belki ama bebiş etkilenir mi arkadaşlar ilacı kullanmamamdan ötürü?
çok yürüdüğün zaman oluyorKızlar bebeğin eşi (plasentaymış) rahime yakın ne demek? Benim pembe leke ondan olmuş sanırım. Doktora düşük teklikesimi dedim önce. Hayır dedi. Bebeğin eşi rahime yakın şuan oyüzden olabiliyor dedi. Daha sonra da yukarı çıkıyomuş sanırım. Ben leke geldiği akşam 8de bi çıktım dışarı gece 2 ye kadar oturduk yürüdük fln. Doktora da azcık yordum kendimi dedim saatleri söyledim azcıkmıııııı? Dedisonuç olarak kesede yada kese çevresinde bi kanama değil anladığım kadarıyla?
Sen çalışmıo musun canım? Bu dönemde evde olmak çok güzel , öğlenleri çok fena uyku çöküo masaya koyuyorum başımı 5dk ii gelio , ama evde olup 2-3saat uyumak isterdim :)bana da yemek yapan var ama ben evden ayrılmak ıstemıyorum
evdeyım zaten
ama yıne pek yapmıyorum yemek.
şuan evdeyım. evet ben bolca dınlenıyorumSen çalışmıo musun canım? Bu dönemde evde olmak çok güzel , öğlenleri çok fena uyku çöküo masaya koyuyorum başımı 5dk ii gelio , ama evde olup 2-3saat uyumak isterdim :)
Bu arada ben yumurta yiyemiorum öğürüorum zorladığımda da
Bu tezi çürütebilirim :) sol göğsüm daha büyük :) %80 erkek .. Ama kızsa doğrudur :)Bu Hipokratın öngörüSünü doğrulayacak varmı kız ise sol göz parlak sol Gögüs buyuk .erkekse sağ göz sağ gögüsazıcık eğlenenelim hep kusma dan bahsediyoruz
gözün parlaklıgını bılememBu Hipokratın öngörüSünü doğrulayacak varmı kız ise sol göz parlak sol Gögüs buyuk .erkekse sağ göz sağ gögüsazıcık eğlenenelim hep kusma dan bahsediyoruz
İi yapıosun canım çoo yorma zaten kendini .. Ben tenizlik için kadın alıorum onun dışında da eşim yapıo, bulaşık çamaşır falan hrpsi eşime ait :)) öle deniyim bide yumurtayışuan evdeyım. evet ben bolca dınlenıyorum
hatta ev tezmızlıgını de esıme yaptırıyorum. o denlı yormuyorum kendımı :=)
ben de yemıyorum şuan. bazen gece patateslı yumurta yapıyor esım onla atıstırıyorum
o sekılde deneyebılırsın.
zaten yapmak ıstesem de bulantılardan yapamıyorum kı. şu bulantılar basladıgından berı hayat durdu sankı.İi yapıosun canım çoo yorma zaten kendini .. Ben tenizlik için kadın alıorum onun dışında da eşim yapıo, bulaşık çamaşır falan hrpsi eşime ait :)) öle deniyim bide yumurtayı
Banada bı ay sonra yenisen bakılacak kandaki değere.kadın doğumlu korkuttu benı modul felan olabilir dıye .diğer doktor 0.01 in altında olursa sıkıntı dediılk 4,6 cıktı
sonra 2,6 cıktı
hamılelıge baglı bır duum. doktor ılaca gerek yok ama prosedur geregı en dusuk dozu kullanabılırsın dedı
onu kullanıyorum işte. hamıllelık bıtene kadar kullanıcam
Öylemi ben henuz farkedemedim yuzume felanBu tezi çürütebilirim :) sol göğsüm daha büyük :) %80 erkek .. Ama kızsa doğrudur :)
senınkı baya düşük çıkmış. sen ılacını kullanBanada bı ay sonra yenisen bakılacak kandaki değere.kadın doğumlu korkuttu benı modul felan olabilir dıye .diğer doktor 0.01 in altında olursa sıkıntı dedi
ilaç yazmadım takip edilecek.2.dede böyle çıkmıştı.az salgılanınca sınırlılik kilo alamama ağızda kuruluk çarpıntı saç dökülmesi yapıyor.benim çok saçı m döküldü doğumdan sonra yenen TSH a baktırma k için Dermatoloji gitim kana baktılar normal çıktı.hamileliği bağlıymiş önümüzdeki ayda yenen bakılacaksenınkı baya düşük çıkmış. İsen ılacını kullan
sıkıntı da yapma. her sey olacagını varır. sonucta tedbır alıyorsun daha da yapacagın bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?