2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinnnn guzel annissss
Bende bugün kan sonucumu almaya gidicem bakim kanım ne durumda.....tsh sağlık ocağında baktirmamistim onu baktirim derken doktor tam kan sayımı ve açlık sekerinede hayrina baktı kanım sinir 11.5 idi benimkide 11.7 düşük dimi bakalım azalma olmuşmu sekeride kontrol etmiş olcaz çok tatlı yiyorum zaten

Ben 1 buçuk yıldır kimyasala veda ettim
Ersağ kullanıyorum evimde hiç kimyasal yok yerli üretim fabrika denizlide helal sertifikalı

internetten araştırdımda hakkaten ürünleri güzelmiş,daha önce duymamıstım ismini ama bayag geniş ürün seçenekleride var , teşekkürederim tavsiyen için :)

ben ce kanin iyi canim zaten sinir 11 degilmi yaa benimde bugun karnimin sisligi indi icime suphe girdi bisimi oldu diye ama tuvaletede cikamiodm 3 gndr flan dun2 kere ciktm ondnmi acaba diyorum. benim aclik sekerine baktimi bilmiyorum ne olarak gecio tip dilinde :)

Bana 11+3te verdi vitamin, demir ve omega. Kan değerlerin çok iyi ama bu aydan sonra düşmeye başlayacak önlemimizi alalım dedi.
benim dr pek ilaç vermez.belki de onda
Bana 11+3te verdi vitamin, demir ve omega. Kan değerlerin çok iyi ama bu aydan sonra düşmeye başlayacak önlemimizi alalım dedi.
ooo baya erken vermiş. sorun yoksa 4. ayda veriliyormuş bilmiyorum çevremde başka dr lara gidenlerden de duyduğum o.bana da daha yeni kan hapı verdi.zaten benm dr ilaç düşmanı ondandır.

vitamin verdide demir zaten kullanmicam ama omega icin erken dedi. valla benim kanim daha duserse naparm hic bilmiyorum suratın zaten bembeyaz dio bana sanki ben bilmiyorum

Bu aydan sonra senin depolarından tüketiyor dedi. Balık yiyor musun dedi. Ben de pek yemediğimi söyledim ve o zaman kesin kullanmalısın dedi.

12 olması gerekiyor diye biliyorum.dediğin gibi 11.7 de fena değil.amaannn bu dr ların hepsi farklı

4. ayda veriliosa dmekki kadin dogru yapmis :)

Ben ilk samanlar günlük ped kullaniyordum acayip kaşıntı yaptı. Suan evde oldugum icin rahatim gunde en az 3 kez camasirimi degistirmek zorunda kaliyorum. Sen nasil idare ediyorsun? Senin de epey geliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…