2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sorunsuz sekılde gecer her say.

Bebek aşagıda öyleyse yukarı taşınıyor .bende de kendimi yordurumda gelmişti wc de farkettim.kendine dikkat et yorma kendine. Korkma bişey olmaz

Bende de akıntı var ama başından beri her gün olur ilk zamanlar kahverengiydi simdi sarı geliyor durmadi bir türlü. Bundan dolayi günde ikinkez progestan kullaniyorum ağızdan. Troid hapim var. Ayrica multivitamin kullaniyorum omega3 ağırlıkli bi hap. Bir de bebe aspirin li aliyorum günde bir defa aksamlari da kansulandirici iğnem var. Ayhh yazarken yoruldum bunlari düzenli olarak nasıl kullaniyorum kendime hayret ediyorum. Zira normalde hic bir şeyi düzenli yapamam annelik böyle bir şey demek..

bende de eski hassasiyet kalmadı
ayyy rahatLadım biraz canım demek sadece bende olmuyomuş. Aman yaaaa şu lekelenmeye kadar nasıl da rahattım. Hatta doktor son randevuda 1 ay sonraya vermişti randevuyu eşim 15 günde gidelim dedi ne gerek var rahatsız etmeyelim bebişi dedim :) ama sıpa bizi 15. Günde hastane yollarına düşürdü yine :)) eşim de diyo sen okadar gez beni görmeye gelme alın bakalım işte böyle koşturum sizi peşimden demiştir belki bebiş diyo :))) allahım bidaha bana ce kimseye yaşatmasın uslu uslu büyüsün bebişler :)

ayy amin canım yaaa :) bende cuma günü 3-4 damla kan gelmişti cumartesi günü gittik çok şükür kalp atışını duyduk,doktor tahriştendir dedi ama bilemedim acaba ilişkiye girdik mi sandı anlamadım,ama çok şükür bebekle ilgili değil dedi :)

Banada bebekle ilgili değil dedi canım düşük tehlikesimi dedim hayır bebeğin eşi rahime yakın oyüzden olur dedi. Benim leke çooookk açık pembeydi peçeteye geliyodu sadece ve 2 günde geçti şükür ama aklımı almaya yetti

Kız sana bayılıyorum ne güzel rahatsın valla oohhh :)))
Cnm bu iyi hali onun bide ilk tanistigimiz zaman gorcektin anamm diyodum bu kız dalgami geçiyor bizimle adamın teki geyik içinmi girdi aramıza diyodum ne diyosak ben yapmadım ben gitmedim ben kullanmiyorum hatun folige bile binbir nazla başladı

aynen benimde aklım gitti,inanır mısın sabaha kadar kabus gördüm, bebeğin düştüğünü falan gördüm resmen kabustu ama çok şükür bişey çıkmadı, bidaha da çıkmaz inş hiçbirimizde canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…