- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.101
inşallah sorunsuz sekılde gecer her say.ilaç yazmadım takip edilecek.2.dede böyle çıkmıştı.az salgılanınca sınırlılik kilo alamama ağızda kuruluk çarpıntı saç dökülmesi yapıyor.benim çok saçı m döküldü doğumdan sonra yenen TSH a baktırma k için Dermatoloji gitim kana baktılar normal çıktı.hamileliği bağlıymiş önümüzdeki ayda yenen bakılacak
Sağol canım inş hepimizin ki sıkıntısı geçerinşallah sorunsuz sekılde gecer her say.
amin. yürekten amin hem de :=)Sağol canım inş hepimizin ki sıkıntısı geçer
Ben yapıyorum ama dışarıdan çok yedim ya pişmanım ama mecbur kaldımkızlar beslenmelerınız nasıl
yemekelrınızı kımler yapıyor?
Benim eski acısı yok da pimpirikleniyorum
Bebek aşagıda öyleyse yukarı taşınıyor .bende de kendimi yordurumda gelmişti wc de farkettim.kendine dikkat et yorma kendine. Korkma bişey olmazKızlar bebeğin eşi (plasentaymış) rahime yakın ne demek? Benim pembe leke ondan olmuş sanırım. Doktora düşük teklikesimi dedim önce. Hayır dedi. Bebeğin eşi rahime yakın şuan oyüzden olabiliyor dedi. Daha sonra da yukarı çıkıyomuş sanırım. Ben leke geldiği akşam 8de bi çıktım dışarı gece 2 ye kadar oturduk yürüdük fln. Doktora da azcık yordum kendimi dedim saatleri söyledim azcıkmıııııı? Dedisonuç olarak kesede yada kese çevresinde bi kanama değil anladığım kadarıyla?
ben de dısardan cok yedımBen yapıyorum ama dışarıdan çok yedim ya pişmanım ama mecbur kaldım
Oooo hatun süslenmişBen burdayım bi kuaföre gidip gelmiştimm :))
Ayy şimdi haberlere bakıorum bebek ürünlerinin fiyatları çoookk artacakmışş
Bende de akıntı var ama başından beri her gün olur ilk zamanlar kahverengiydi simdi sarı geliyor durmadi bir türlü. Bundan dolayi günde ikinkez progestan kullaniyorum ağızdan. Troid hapim var. Ayrica multivitamin kullaniyorum omega3 ağırlıkli bi hap. Bir de bebe aspirin li aliyorum günde bir defa aksamlari da kansulandirici iğnem var. Ayhh yazarken yoruldumzaten bır işe yaramıyor. kaç tane ılac kullanıyorsun?
ben sadece tıroıt ıcın olanı kullanıyorum.
her sıkayetımı söylemıyorum cunku afedersın ota b.ka ilac yazıyorlar
mesela cok yogun sekılde ayakta durduysam hafıf sekılde kahverengı akıntım olur ara sıra
onu söylemedım mesela.
ayyy rahatLadım biraz canım demek sadece bende olmuyomuş. Aman yaaaa şu lekelenmeye kadar nasıl da rahattım. Hatta doktor son randevuda 1 ay sonraya vermişti randevuyu eşim 15 günde gidelim dedi ne gerek var rahatsız etmeyelim bebişi dedim :) ama sıpa bizi 15. Günde hastane yollarına düşürdü yine :)) eşim de diyo sen okadar gez beni görmeye gelme alın bakalım işte böyle koşturum sizi peşimden demiştir belki bebiş diyo :))) allahım bidaha bana ce kimseye yaşatmasın uslu uslu büyüsün bebişler :)bende de eski hassasiyet kalmadı
Ara sıra önemli değil ben bir ara neredeyse hergunun bir öğünunu dışarıdan yidim pişmanımben de dısardan cok yedım
ama pısman degılımara sıra da yıyorum
canım istıyro :=)
Kız sana bayılıyorum ne güzel rahatsın valla oohhh :)))ben de dısardan cok yedım
ama pısman degılımara sıra da yıyorum
canım istıyro :=)
ayyy rahatLadım biraz canım demek sadece bende olmuyomuş. Aman yaaaa şu lekelenmeye kadar nasıl da rahattım. Hatta doktor son randevuda 1 ay sonraya vermişti randevuyu eşim 15 günde gidelim dedi ne gerek var rahatsız etmeyelim bebişi dedim :) ama sıpa bizi 15. Günde hastane yollarına düşürdü yine :)) eşim de diyo sen okadar gez beni görmeye gelme alın bakalım işte böyle koşturum sizi peşimden demiştir belki bebiş diyo :))) allahım bidaha bana ce kimseye yaşatmasın uslu uslu büyüsün bebişler :)
Bebek aşagıda öyleyse yukarı taşınıyor .bende de kendimi yordurumda gelmişti wc de farkettim.kendine dikkat et yorma kendine. Korkma bişey olmaz
Banada bebekle ilgili değil dedi canım düşük tehlikesimi dedim hayır bebeğin eşi rahime yakın oyüzden olur dedi. Benim leke çooookk açık pembeydi peçeteye geliyodu sadece ve 2 günde geçti şükür ama aklımı almaya yettiayy amin canım yaaa :) bende cuma günü 3-4 damla kan gelmişti cumartesi günü gittik çok şükür kalp atışını duyduk,doktor tahriştendir dedi ama bilemedim acaba ilişkiye girdik mi sandı anlamadım,ama çok şükür bebekle ilgili değil dedi :)
Cnm bu iyi hali onun bide ilk tanistigimiz zaman gorcektin anamm diyodum bu kız dalgami geçiyor bizimle adamın teki geyik içinmi girdi aramıza diyodumKız sana bayılıyorum ne güzel rahatsın valla oohhh :)))
Napsın annesi daha çok büyüyecek o rahim ağzına yakın olmaması lazım .napalım onlar sağlıklı olsunlar herşeye katlanırızTaşınma değil kavimler göçü mübarek giderken izler bırakıyoİnşallah bidaha olmaz
Banada bebekle ilgili değil dedi canım düşük tehlikesimi dedim hayır bebeğin eşi rahime yakın oyüzden olur dedi. Benim leke çooookk açık pembeydi peçeteye geliyodu sadece ve 2 günde geçti şükür ama aklımı almaya yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?