- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.141
Ogrendinmi canim cinsiyetiEvet canm ama biz buyuguz sizdenevet cok heycanliiiiii.ins guzel sonuc alirsin
Evet bitanem banada normal diyoda cok agriyo sisti simdide bacaklarim kocaman oldu tartiya cikiyorum ayni kilo ama kalcam bacaklarim buyumus karnimda cok agriyo keske evimizde uktrasyon aleti olsa ve ultrasyon aleti zararli olmasa :)canım aramızda iki hafta görünüyor ama benimde karın ağrım çok var, kasık ağrısı vajina ağrısı,var hepsi karın ağrısı da dayanılmaz ama doktora cumartesi günü gittiğimde normal dedi, ama tabi çeken bilir
Evet bitanem banada normal diyoda cok agriyo sisti simdide bacaklarim kocaman oldu tartiya cikiyorum ayni kilo ama kalcam bacaklarim buyumus karnimda cok agriyo keske evimizde uktrasyon aleti olsa ve ultrasyon aleti zararli olmasa :)
hayır canım malesef hala beklemedeyiz.kısmetse 15 temmuzda öğreneceğizOgrendinmi canim cinsiyeti
malesefMerve kaldı
Esim diyo televizyona yansitir hep izleriz ay gul gul oldm:)))evet kuzum nasil sisim benim kalcam yoktu normalde simdi bole devam ederse 9ay sonra kapidan gecemem:))aynen canım benim kiloda aynı ama her yerim büyüdü resmen :)) keşke olsa gerçekten :)
benimde basndan beri acik sari akintim var bikere 1 hafta progestani fitil olarak kullandm o ara durdu snra doktr birakalm dedi gunde 3 4 kez olmaz uzere gelio yine doktor normal dedi. ben omegayi sordum daha erken 4. ay dedi bu kadin beni iyice sinir ediyor bakalim Allah sonumu hayretsinBende de akıntı var ama başından beri her gün olur ilk zamanlar kahverengiydi simdi sarı geliyor durmadi bir türlü. Bundan dolayi günde ikinkez progestan kullaniyorum ağızdan. Troid hapim var. Ayrica multivitamin kullaniyorum omega3 ağırlıkli bi hap. Bir de bebe aspirin li aliyorum günde bir defa aksamlari da kansulandirici iğnem var. Ayhh yazarken yoruldumbunlari düzenli olarak nasıl kullaniyorum kendime hayret ediyorum. Zira normalde hic bir şeyi düzenli yapamam annelik böyle bir şey demek..
bende de vitamin yok canım 4. aydaymış o. kan değerlerin iyi demekki gerek duymamıştır drbenimde basndan beri acik sari akintim var bikere 1 hafta progestani fitil olarak kullandm o ara durdu snra doktr birakalm dedi gunde 3 4 kez olmaz uzere gelio yine doktor normal dedi. ben omegayi sordum daha erken 4. ay dedi bu kadin beni iyice sinir ediyor bakalim Allah sonumu hayretsin
ben öyleyim canim beninde sag taraf yaklasik 4 haftadr mahvedio beni son 2 gndr egildigimde cok fena oluyor um. doktra sordum suratima bakti cvp vermedi 3. den sonra ben budami normal dedim evet dedi gorumcem hemsire onla konustum o tutunma agrisi bebek buyudukce oluyor dedi. anneme gorede erkek bebek ayaga vururmus abimin esinin ole olmus hamileyken bakalim kismet :)Kizlar kalcamin sol tarafinda agri var biraz bacagimada vuruyo gibi.yururken zorluyo hep evdeyim biseyde yapmadim ama boyle bisey yasayan varmi.internetten baktimda rahim buyudukce bu tarz seyler olurmus.
kanim dustu canim9.4 olmus verdigi vitamine gore artmazsa onumuzdeki ay 2 uniitr kan verilecek bana. digeri 2 unitede doguma 3 ay kala verilecrkbende de vitamin yok canım 4. aydaymış o. kan değerlerin iyi demekki gerek duymamıştır dr
L LiveYourLifeee anladim canim.int de goremedim aramadimda daha biraz zaman gecsin diorum karga kahvaltisini yapmadan ario demesin dengesiz kadin :)
ben öyleyim canim beninde sag taraf yaklasik 4 haftadr mahvedio beni son 2 gndr egildigimde cok fena oluyor um. doktra sordum suratima bakti cvp vermedi 3. den sonra ben budami normal dedim evet dedi gorumcem hemsire onla konustum o tutunma agrisi bebek buyudukce oluyor dedi. anneme gorede erkek bebek ayaga vururmus abimin esinin ole olmus hamileyken bakalim kismet :)[t/QUOTE]
alla alla o nasıl dr ya.sen baya çekinmişsin ondan :) değiştir dicem ama... kusman falan yoksa vitamine o kadar takma bence
hmmmm o zaman kan hapı ve vitamin veriliyor.benim ark ın da 9 oldu.decavit ile bir kan hapı kullanıyor şu an.kanim dustu canim9.4 olmus verdigi vitamine gore artmazsa onumuzdeki ay 2 uniitr kan verilecek bana. digeri 2 unitede doguma 3 ay kala verilecrk
benim demirim yuksek oldugu ve anemi tasiyicisi oldgm icin kan hapi kullanmicam canim hic bi vitamin verdi sgk karsilamio 31.5 lira o dengelerse dengelicek yoksa kan verilecek. ben decavot yazar diye beklerken onune almis bi defter kocani mumessilden hediye almistir heralde koçan bitmrb uzere herkese ayni ilaci yazmış ilac eczanede bulunmuyor sipars verdik nekdr para gozler anlamadm bugun almaya gttgmde sorucam eczaciya decavitle farki ne diye bakalimhmmmm o zaman kan hapı ve vitamin veriliyor.benim ark ın da 9 oldu.decavit ile bir kan hapı kullanıyor şu an.
Esim diyo televizyona yansitir hep izleriz ay gul gul oldm:)))evet kuzum nasil sisim benim kalcam yoktu normalde simdi bole devam ederse 9ay sonra kapidan gecemem:))
11 yıl önce tavuktan tiksindim oğlum oldu.Hanimlakofte ve tavuktan tiskinenin kizimi olur oglumu sizce
beninki 4.ayda vericez dedi canim sordum amaKizlar votaminlerle beraber omega3 içerikli haplar ve sadece omega3 iceren balık yaglari bebeğin kemik yapısının gelişimi için çok önemliymis. Hangi ayda başlanıyor bilmiyorum ama benim istanbuldaki doktorum 6.hafatadayken verdiydi. Buradaki (kendi buldugum sehirdeki) doktoruma da sordum iyi bir hap yazmis devam et dedi.
Benim bi arkadaş gecen bahsediyrodu ablasi omega3 iceren balık yağı kullanmis gebeliğinde sen de al bebek zayifti ama faha ilk aylarda başını tutuyordu maşallah dedi. Siz de doktorunuza danışıp başlayın kullanmayan arkadaşlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?