- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.241
PİNKK CANIM inan okurken ben bile şok oldum zor şeyler yaşamışsın ama minik bebeğin çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi war ben hayatta tek başıma yatamazdm o çatala..maşallah sana...inşallah herşey tertem,iz çıkacak içini ferah tut miniğini düşün annesi çoook egçmiş olsun...Canım benimm yaa kıyamam sizlere, iyi ki varsınız gözlerim dolu dolu inan ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. İyi ki varsınız sizler. İyi ki tanımışız birbirlerimizi.. Rabbim darda kalan herkesin yardımcısı olsun.
Oyy maşallah annesi :) Oğlum olursa alacağım kızını bak başkasına söz verme :)) Önden gidiyorsa akıllıdır bizim gelin
tamam canım sen nasılsın peki?Mutlaka bebeğim ihmal etme olur mu kimi doktorlar ilk 3 ayda yapıyor kimileri önemsemiyor ilerleyen zamanlarda yapıyor.
Canım rabbim hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı nasip etsin inşallahHamilelerin duaları kabul olurmuş, dualarınızda beni unutmayın
PİNKK CANIM inan okurken ben bile şok oldum zor şeyler yaşamışsın ama minik bebeğin çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi war ben hayatta tek başıma yatamazdm o çatala..maşallah sana...inşallah herşey tertem,iz çıkacak içini ferah tut miniğini düşün annesi çoook egçmiş olsun...
bana keseyi gördüğümüzde yapmıştı.negatif yazıyordu.az pişmiş et yemiş olabilir misin? ya da kedi köpek sevdin mi? inşallah bişey olmaz canım.Valla bilmiyorum, şimdiden çok kısmet var bizim kıza, senin oğlanı görelim bir önce
Bu arada doktor bazı testler istemişti, onun sonuçlarını aldım şimdi, biraz moralim bozuldu.. Bazı değerler yüksek, bir de Toxoplasma Antikoru, IgG'' POZİTİF,58 çıkmış, siz yaptırmış mıydınız bu testleri, kedilerden ve çiğ etlerden bulaşabilir diyor ve bebeğe de zararı varmış, çok korktum yazılanları görünce, doktorumdan haber bekliyorum şimdi, İnşallah kötü birşey çıkmaz, dua edin benim için kızlar
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-toksoplazma.html
Çok şükür daha iyiyim kahverengi lekelerden kurtuldum hamd olsun...tamam canım sen nasılsın peki?
sende eylül 2012 annelerindemiydin canım ne günlerdi o zamanalr çok şey paylaştık şimdi buırdayım...ne kadar oldu ilk kuzucuğun we ne kadarlık hamişsin sewgiyle öpyrm..eylul2012 annelerı olaak tda cok telaslrımız olurdu ama herkes sagsalım kucagına aldı ins bız de alacagız
bana keseyi gördüğümüzde yapmıştı.negatif yazıyordu.az pişmiş et yemiş olabilir misin? ya da kedi köpek sevdin mi? inşallah bişey olmaz canım.
Valla bilmiyorum, şimdiden çok kısmet var bizim kıza, senin oğlanı görelim bir önce
Bu arada doktor bazı testler istemişti, onun sonuçlarını aldım şimdi, biraz moralim bozuldu.. Bazı değerler yüksek, bir de Toxoplasma Antikoru, IgG'' POZİTİF,58 çıkmış, siz yaptırmış mıydınız bu testleri, kedilerden ve çiğ etlerden bulaşabilir diyor ve bebeğe de zararı varmış, çok korktum yazılanları görünce, doktorumdan haber bekliyorum şimdi, İnşallah kötü birşey çıkmaz, dua edin benim için kızlar
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-toksoplazma.html
evvet canım 2012 eylül annelrindeyddim seni hatırllamıyorum nikin aynıımı 11 hafaık hamileyimsende eylül 2012 annelerindemiydin canım ne günlerdi o zamanalr çok şey paylaştık şimdi buırdayım...ne kadar oldu ilk kuzucuğun we ne kadarlık hamişsin sewgiyle öpyrm..
onları bende yedim üzülme tatlım.kendini suçlama.illa bişey olcak diye de bişi yok allah korur üzülmeHamile kaldıktan sonra hep dikkat etmeye çalıştım ama bilmiyorum ki belki bilmeden yemişimdir, dayanamayıp pizza yedim 1-2 kere, bir de hamburger yedim ama eti pişmiş gibi görünüyordu, şu an çok suçlu hissediyorum kendimi, umarım bebeğime birşey olmaz
Korkma bebeğim hiçççç toxoplasma genelde evinde kedi besleyenlerde olan bir şey bende de var. Ben kendimi bildiğimden beri evimizden kedi köpek eksik olmaz. 1 yıl önce sahiplendirdim kedimi düşün.
Toxoplasma testitinde iki alan oluyor iki alandada pozitif diyor ise korkulacak bir şey yok. Daha önce bu hastalığı geçirdin ve vücudunun buna bağışıklığı var diyor. Bu toxoplasma geçirenlerde risk yok, aksine geçirmeyenlerde daha riskli çünkü. Vücudunun bağışıklığı yok. Gönlünün ferah tut.
Korkma bebeğim hiçççç toxoplasma genelde evinde kedi besleyenlerde olan bir şey bende de var. Ben kendimi bildiğimden beri evimizden kedi köpek eksik olmaz. 1 yıl önce sahiplendirdim kedimi düşün.
Toxoplasma testitinde iki alan oluyor iki alandada pozitif diyor ise korkulacak bir şey yok. Daha önce bu hastalığı geçirdin ve vücudunun buna bağışıklığı var diyor. Bu toxoplasma geçirenlerde risk yok, aksine geçirmeyenlerde daha riskli çünkü. Vücudunun bağışıklığı yok. Gönlünün ferah tut.
onları bende yedim üzülme tatlım.kendini suçlama.illa bişey olcak diye de bişi yok allah korur üzülme
inşallaaahhhh dr una sor canım bana da haber ver olur mu hamburger ve pizza yenmemeli mi acaba? benim canım çekiyor arada normalde yemezdimİnşallah canım, bundan sonra çoook daha dikkat edeceğim tabii ki, umarım çok geç kalmamışımdır..
Canım çıkması gerektiği gibi çıkmış sonuçların. Senin bağışıklığın var yani toksoplasma ıgg pozitif olması iyi birşey. Önemli olan toksoplasma ıgm.nin negatif çıkması. Yani özet olarak vücudum daha çnce bu bakteriyle karşılaşmış ve şuan vucudun buna karşı korunaklı.İkisi de pozitif değil ama bir tanesi NegatifBenim bağışıklığım olması bebeği etkilemez mi peki, bebeğin antibiyotik kullanması gerekebilir fln yazıyor, onun bağışıklığı yok sonuçta..
İnşallah bebekte yoktur canım, 4. ayda test yapıp bakıyorlarmış sanırım, şimdi ben nasıl bekliycem bu kadar zaman bilmiyorum..
Toxoplasma Antikoru, IgG'' POZİTİF,58 IU/ml NEGATİF <4
Toxoplasma Antikoru, IgM'' NEGATİF,0.10
bende de hetorojigot var677 heterozigot um ben..heterozigot çok önemli değil mis 2 si prof biri op. Olmak üzere 3 doktorda ayni şeyi söyledi iğneyi kestirdiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?