- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.201
Ben çok fazla almayı düşünmüyorum. Son aylarda yapacağım o işleri. Dünyanın bin türlü hali var.Evet :) benim netten aldigim bi çok seyi bir kez giydi kızımçok üzülmüstüm aynı şeyi yaşamasınlar burdaki annislerimiz
16.hafta 4 ay oluo die biliyorum canim ama :)11. hafta 4. ay olmuyor ki :)
benim okdr cok gelmio canim az gelio ben pecete koyuorum bazen koymuyorum disari cikarken gunluk ped koyuorum ne olur ne olmaz kendimi daha rahat hissediyorum cunkuBen ilk samanlar günlük ped kullaniyordum acayip kaşıntı yaptı. Suan evde oldugum icin rahatim gunde en az 3 kez camasirimi degistirmek zorunda kaliyorum.Sen nasil idare ediyorsun? Senin de epey geliyomus
Bende çok almak istemiyorum ama şöyle bir sıkıntı oluyo ilk zamanlar çok sık kıyafet degistirdigimiz için ve bebiş kıyafetlerini ayrı yikadigimiz için makineyi doldurmasi gerekiyo o kısım kafamı karıştırıyorBen çok fazla almayı düşünmüyorum. Son aylarda yapacağım o işleri. Dünyanın bin türlü hali var.
Ben genelde hediye alırken dikkat ederdim ona. Böyle ayını filan hesaplar onun birkaç ay büyüğünü alırdım :)
12. haftada 3. ay bitiyor ve 4. ay başlıyor. 16. haftada 4. ay bitiyor.16.hafta 4 ay oluo die biliyorum canim ama :)
evet 16. hafta oluyor.zaten bende şaşkınımanneyime 11. hafta vermesine erken demiştim :)16.hafta 4 ay oluo die biliyorum canim ama :)
aaa evet evet12. haftada 3. ay bitiyor ve 4. ay başlıyor. 16. haftada 4. ay bitiyor.
neticede 4 aylik hamileyim diyoruz 16.hafta bittgnde canim :)12. haftada 3. ay bitiyor ve 4. ay başlıyor. 16. haftada 4. ay bitiyor.
Benim de 2. canım. İlki 11 yaşında :) Bunda çok daha tecrübeli hissediyorum. erek kendi tecrübelerime gerek çevremekilerin tecrübelerine dayanarak çok fazla alışveriş taraftarı değilim. Allah korusun kötü birşey olsa çok acı verir yapılan hazırlıklar. Ben bu işi son aya bırakıyorum. 8,5 aylıkken doğum iznine çıkacağım. O zaman hallederim hepsini inşallah :)Bende çok almak istemiyorum ama şöyle bir sıkıntı oluyo ilk zamanlar çok sık kıyafet degistirdigimiz için ve bebiş kıyafetlerini ayrı yikadigimiz için makineyi doldurmasi gerekiyo o kısım kafamı karıştırıyor
Allah nasip ederse son baharda yavaş yavaş almayı düşünüyorum
Senin kaçıncı canım benimki 2 olcak birazda tasarruflu olmak gerekiyo
Ilkinde gereksiz şeylerde aldım ama bunda daha dikkatli olucam inşallah
Ama bu 3ün bittiği ve 4e girdiğin gerçeğini değiştirmiyor :) Dr lar bu gözle bakıyor bence.neticede 4 aylik hamileyim diyoruz 16.hafta bittgnde canim :)
o ilaçlar 4. ayın başında veriliyor caniko.4. ay bittiğinde 5. ayın içinde oluyorsunneticede 4 aylik hamileyim diyoruz 16.hafta bittgnde canim :)
Glikoz du canım sanırım tam kan sayımına baktıklarında bakmışlardı ilk haftalarda benim 85 çıkmıştıben ce kanin iyi canim zaten sinir 11 degilmi yaa benimde bugun karnimin sisligi indi icime suphe girdi bisimi oldu diye ama tuvaletede cikamiodm 3 gndr flan dun2 kere ciktm ondnmi acaba diyorum. benim aclik sekerine baktimi bilmiyorum ne olarak gecio tip dilinde :)
tabiki oyle onun aksini zaten kimse soyleyemez ama sonucta doktorda 16.hafta diosa onunda vardir bi bildigi 3.ayi bitioruz ama 4 ayligimda demiyoruz. anca 16.hafta bitince 4 aylik diyoruz. ben bu sekilde olduğunu düşünüyorum tabiki doktorun ilac verme tarafina gorede degisir onlarin ne dusundugunu anlayamiyoruz malesef bazilari erkrn verirken bazilari olmasi gerekende veriyorda olabilir yasayip gorcegiz :)Ama bu 3ün bittiği ve 4e girdiğin gerçeğini değiştirmiyor :) Dr lar bu gözle bakıyor bence.
bana şeker var mı ailede diye sordu sadece şekerime baktığını sanmıyorum yaaa.bana smear de yapılmadı.neye göre yapılıyor bunlar yahuGlikoz du canım sanırım tam kan sayımına baktıklarında bakmışlardı ilk haftalarda benim 85 çıkmıştı
bana 16.haftada verecegim dedi canimo ilaçlar 4. ayın başında veriliyor caniko.4. ay bittiğinde 5. ayın içinde oluyorsun
heeemmm canım vitamin için mi dedi.bana 16.haftada verecegim dedi canim
yok canim vitamini verdi omega vermedi malum balik yenilmio dedim 16.haftada veriyoruz dediheeemmm canım vitamin için mi dedi.
Ben de bugun baska.bir sey icin.doktora gittim:))bakti minnosa cok.net soylemek.icin.erken.ama muhtemelen.erkek bir bebeginiz olacak dedidegisik.bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?