2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet :) benim netten aldigim bi çok seyi bir kez giydi kızım çok üzülmüstüm aynı şeyi yaşamasınlar burdaki annislerimiz
Ben çok fazla almayı düşünmüyorum. Son aylarda yapacağım o işleri. Dünyanın bin türlü hali var.
Ben genelde hediye alırken dikkat ederdim ona. Böyle ayını filan hesaplar onun birkaç ay büyüğünü alırdım :)

Bende 2.kızıman sonra bir daha doğurmam dıye tum kıyafetlerini vermiştim bebek puseti araba koltuğu felan elimde sadece 2 yaşından buyuk cicili elbiselerimiz kaldı şimdi onları bekletiyorum 10 gün sonra gittiğimde belki cinsiyeti öğrenirim ona görede ya vereceğim yada kalsın deyip buyuyunce gıydırecegım

Ben ilk samanlar günlük ped kullaniyordum acayip kaşıntı yaptı. Suan evde oldugum icin rahatim gunde en az 3 kez camasirimi degistirmek zorunda kaliyorum. Sen nasil idare ediyorsun? Senin de epey geliyomus
benim okdr cok gelmio canim az gelio ben pecete koyuorum bazen koymuyorum disari cikarken gunluk ped koyuorum ne olur ne olmaz kendimi daha rahat hissediyorum cunku

Bende çok almak istemiyorum ama şöyle bir sıkıntı oluyo ilk zamanlar çok sık kıyafet degistirdigimiz için ve bebiş kıyafetlerini ayrı yikadigimiz için makineyi doldurmasi gerekiyo o kısım kafamı karıştırıyor
Allah nasip ederse son baharda yavaş yavaş almayı düşünüyorum
Senin kaçıncı canım benimki 2 olcak birazda tasarruflu olmak gerekiyo
Ilkinde gereksiz şeylerde aldım ama bunda daha dikkatli olucam inşallah

Benim de 2. canım. İlki 11 yaşında :) Bunda çok daha tecrübeli hissediyorum. erek kendi tecrübelerime gerek çevremekilerin tecrübelerine dayanarak çok fazla alışveriş taraftarı değilim. Allah korusun kötü birşey olsa çok acı verir yapılan hazırlıklar. Ben bu işi son aya bırakıyorum. 8,5 aylıkken doğum iznine çıkacağım. O zaman hallederim hepsini inşallah :)

Glikoz du canım sanırım tam kan sayımına baktıklarında bakmışlardı ilk haftalarda benim 85 çıkmıştı

Ama bu 3ün bittiği ve 4e girdiğin gerçeğini değiştirmiyor :) Dr lar bu gözle bakıyor bence.
tabiki oyle onun aksini zaten kimse soyleyemez ama sonucta doktorda 16.hafta diosa onunda vardir bi bildigi 3.ayi bitioruz ama 4 ayligimda demiyoruz. anca 16.hafta bitince 4 aylik diyoruz. ben bu sekilde olduğunu düşünüyorum tabiki doktorun ilac verme tarafina gorede degisir onlarin ne dusundugunu anlayamiyoruz malesef bazilari erkrn verirken bazilari olmasi gerekende veriyorda olabilir yasayip gorcegiz :)

Kızlar smear testinizi ihmal etmeyin, doktorunuza hatırlatın! Siz hatırlattığınızda doktorunuz yapacaktır bu testi. Birçok hastalık bağışıklık sistemi zayıfladığında çıkıyor. Ve hamililikte bağışıklık sistemi zayıflıyor aynı zamanda streste bunu etkiliyor 40 gün arayla olmayan bir virüs çıktı bende biliyorsunuz. Tedbirlerinizi alın.

Hamilikte smear testi vermenin bebeğe bir zararı yok, yararı var belki bir ilaç kadar yakınken her şey kendinizi riske atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…