2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün Dr kontrolünü var bakalım 5 haftadır görmedim kuzumu belki cinsiyetini de söyler meraktan olucam bi kızım var bklim d3gisik mi olacak yoksa kızıma arkadas mi
Hayırlısı olsun.
Ama 12. haftada cinsiyet öğrenince de acaba değişir mi, kesin mi? merakında kalabilirsin.
Cinsiyet öğrenmek için aceleci olmayıp, kesin halini öğrenmek en rahat hissettireni sanırım.
Sağlıkla gelsin de minnoşlar...

Hamişler genelde 12 haftada erkek bebekte yanılma payı daha az oluyor.12 haftada görünmeyen erkek bebeklere kız teşhisinde bulunmak yanıltıcı olabiliyor.7 aya kadar kız denen doğumda veya 1 ay öncesinde farkedile n erkek bebeklerde yok değil

Bebeğim harika oluyor valla, kayınvalidem kızına yaptı pembesini göründüğünden de minnoş oluyor :) Bayrama gittiğimde gerçeğinin fotoğrafını atarım sana da örnek olur :)
tamam canim :) renkli halleride var int de gormustum ama bende tavsani beyaz yapip digerini mavi yada pembe yaparm diorum yada yaptrrim bizimkilerden birine bayagi ince is gibi duruo sikilabilirimde :)

doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa

Burdur nasıl bir yer kız eşim orayı yazacaktı sonradan sağlık kurumları sıkıntılı diye yazmamistik
sakınnn. burası köyün biraz büyüğü. bi tek devlet hastanesi var. ısparta yakın ben oraya gidiyorum doktora. benim memeleket eskişehir. ama antalyada yaşıyodum. 1 senedir bu köydeyim işim dolayısıyla aklı olan varsa burda yaşamaz

Kızlarrr rüyamda doktora gidiyorum, bakıyor bebeğim büyümüş hareketli veeeee pipi görüyorum, erkek mi o diyorummm evet diyor, bir oğlun olacak diyooor ben ağlaaa ağlaaa çok mutlu oluyorum ve hemen buraya gelip kocaman harflerle KIZLAAAARRR OĞLUM OLUYOOOOR yazıyorum yaa. Ben dayanamayıp doktora gidicem sanırım

:))) Kıyaamam ya git bebeğim git doktorada aha ben 14. haftadayım doktor bana bile cinsiyeti belli olmaz dedi bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…