- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.221
hadi inşallah belli olsun artık ne zaman gidiyrsun doktora?Ay aklına bin yaşa benimde kafamı kurcalıyordu bu soru hep.. Ah bi cinsiyeti belli olsa ben dolduracağım evi tıka basa. :)
Testlere bakarsın cnm sonra smear banada yapılmadı iki farklı doktora gittim ikiside bahsetmedi hiçbana şeker var mı ailede diye sordu sadece şekerime baktığını sanmıyorum yaaa.bana smear de yapılmadı.neye göre yapılıyor bunlar yahu
canım pinkperestciğim herşey güzel olacakKızlar smear testinizi ihmal etmeyin, doktorunuza hatırlatın! Siz hatırlattığınızda doktorunuz yapacaktır bu testi. Birçok hastalık bağışıklık sistemi zayıfladığında çıkıyor. Ve hamililikte bağışıklık sistemi zayıflıyor aynı zamanda streste bunu etkiliyor 40 gün arayla olmayan bir virüs çıktı bende biliyorsunuz. Tedbirlerinizi alın.
Hamilikte smear testi vermenin bebeğe bir zararı yok, yararı var belki bir ilaç kadar yakınken her şey kendinizi riske atmayın.
ayy cok almayalım bari gerçi benimki erkek pke bir alternatif yok zatenEvet :) benim netten aldigim bi çok seyi bir kez giydi kızımçok üzülmüstüm aynı şeyi yaşamasınlar burdaki annislerimiz
hadi inşallah belli olsun artık ne zaman gidiyrsun doktora?
insanlarla konuştukça inan çok rahatladım canım. meğer bir çok anne adayı yaşamış bu durumu. Rabbim ikizlerini korusun ve bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.Biliyorum canım çok iyi anlıyorum 3 kez yaşadım ben o acıları..şimdiki gene çok ufak ikiz bebekler im 6 aylıktı çatır çatır doğurdum 2 tane küçücük mermer tasim var..allah beterinden korusun. Simdi tek yapman gereken biraz,daha temkinli davranmak..biraz daha araştırmak..ben bu sefer perinatolog doktoruna gidiyorum ayrıca başka hastanedeki doktora da..mecburum napim..bazen tevekkül şart oluyor zor bir şey ama..elimizden gelen su aşamada malesef o...
çok saol canım Allah razı olsun.Cok cok cok sasirdim ve uzuldum. Ama Rabbim hayirlisini nasib etsin. Insallah en kisa zamanda tekrar guzel haberlerini duyariz. Allah yardimcin olsun..
Çok saol canım Allah razı olsuncanim cok cok uzuldum allahim sabir versin guc versin insallah.
Hamilelerin duaları kabul olurmuş, dualarınızda beni unutmayınKıyamam canım benim zaten ne desek boş :/ ama dualarimiz seninle unutma
Canımsın Allah razı olsun. Bana dua edin yeter. Konuştukça rahatladım sizlerinde sayesinde daha iyiyim şükür.
İnşallah canım ne iş yapıyosun ?Benim de 2. canım. İlki 11 yaşında :) Bunda çok daha tecrübeli hissediyorum. erek kendi tecrübelerime gerek çevremekilerin tecrübelerine dayanarak çok fazla alışveriş taraftarı değilim. Allah korusun kötü birşey olsa çok acı verir yapılan hazırlıklar. Ben bu işi son aya bırakıyorum. 8,5 aylıkken doğum iznine çıkacağım. O zaman hallederim hepsini inşallah :)
Amanııııııııııınnnn :)Kızlar bebeğin cinsiyeti belli olsa babaannemiz bize bunu örmeye başlayacak :)
Hamilelerin duaları kabul olurmuş, dualarınızda beni unutmayın
Bacımm valla ben fena ekşiyeceğim babaannemize. :) Dikiş-Nakış öğretmeniydi ne beğensem yaparım ben sana bunu diyor:)Amanııııııııııınnnn :)
bidahaki gidişimizde hatırlatalım o zaman beybiTestlere bakarsın cnm sonra smear banada yapılmadı iki farklı doktora gittim ikiside bahsetmedi hiç
bidahaki gidişimizde hatırlatalım o zaman beybi
Merhaba kızlaaar, ben de Cuma akşamı kontrole gittim, benim bebiş de 1 hafta önden gidiyormuş, doktor adet tarihini öne çekti, tahmini doğum tarihi 01 Ocak görünüyor bu durumda :) vee iyice baktı vee %80 kız dedii, sanırım bir sonraki muayenede tamamen netleşir ama biz şimdiden kızım diye konuşmaya başladık, insan ister istemez etkileniyo doktorun söylediklerinden :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah, selamlar..
canım dualarımız seninle. inş en yakın zamanda hamilesin yineHamilelerin duaları kabul olurmuş, dualarınızda beni unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?