2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana şeker var mı ailede diye sordu sadece şekerime baktığını sanmıyorum yaaa.bana smear de yapılmadı.neye göre yapılıyor bunlar yahu
Testlere bakarsın cnm sonra smear banada yapılmadı iki farklı doktora gittim ikiside bahsetmedi hiç

canım pinkperestciğim herşey güzel olacak

insanlarla konuştukça inan çok rahatladım canım. meğer bir çok anne adayı yaşamış bu durumu. Rabbim ikizlerini korusun ve bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.

Y Yellu
Canim basinsagolsun.Cok uzuldum.Verende alanda Rabbim.Insallah saglikli gebeligin olur bundan sonra.Hayirlisi buymus.Kendimi senin yerine koydumda cok zor elbet Rabbim sabir versin.Keske elimden bisey gelse
Canımsın Allah razı olsun. Bana dua edin yeter. Konuştukça rahatladım sizlerinde sayesinde daha iyiyim şükür.

İnşallah canım ne iş yapıyosun ?

Merhaba kızlaaar, ben de Cuma akşamı kontrole gittim, benim bebiş de 1 hafta önden gidiyormuş, doktor adet tarihini öne çekti, tahmini doğum tarihi 01 Ocak görünüyor bu durumda :) vee iyice baktı vee %80 kız dedii, sanırım bir sonraki muayenede tamamen netleşir ama biz şimdiden kızım diye konuşmaya başladık, insan ister istemez etkileniyo doktorun söylediklerinden :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah, selamlar..

Oyy maşallah annesi :) Oğlum olursa alacağım kızını bak başkasına söz verme :)) Önden gidiyorsa akıllıdır bizim gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…