2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

thesecrets bebeğim bak doğru söylüyor musmutlu22 nin dediği gibi. Seninle aynı test sonuçlarımız. Doktor bana da aynen böyle söylemişti. Yanlış hatırladığım için yanlış yazmışım. Bak test sonuçlarını buldum şimdi aynı seninki gibi.

Negatif + negatif = risk altında
Pozitif + negatif = geçirmiş vücudun antikoru var
Negatif + pozitif olsaydı eğer: Tersine IgG negatif, IgM pozitif ise hastasınız, tedavi olmalısınız, olmasanız dahi IgG nin tekrarlanan test sonucunun pozitif olduğunu görmeniz gerektiği anlamı ortaya çıkar. Eğer her iki değer de negatif ise; daha önce toksoplazma ile hiç karşılaşmamışsınız ve riske açıksınız demektir.

IgG'si pozitif olanların daha önceden enfeksiyonu geçirdikleri kabul edilir. Bu anne adaylarındaki antikorlar yeni bir enfeksiyona karşı koruyucu olduklarından gebelikte enfeksiyon geçirme riskleri olmadığı kabul edilir. Bunu anlatmaya çalıştım :) Yanlış yazmışım korkmaa bu bizim durumumuz işte

Bak için rahatlasın buda benim test sonucum

Aynen öyle canım ben bu toksoplasmadan çok tırsıyordum eti çok severim çünkü oyüzden çılgın gibi araştırmıştım

kızlar feci boğazlarım ağrıyo hafifte ateşim var. parol yuttum bi sakıncası olmaz dimi?

olmaz canım olmaz , parol minoset içebılıyosun zaten, ben dişim cekıldıgı zaman agrıdan öldüğüm zamanlarda günde 4 tane minoset ıctıgımı bılıyorum . ama tabi sen sayısına dıkkat et ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…