- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.261
maşallah peluska sanada ikizciklerede sağlıkla doğsunlar inşallah : )) yok değişmedik nikim filan aynı@kaderim35 se de mi ikizz gebesin
Baktım ekrek çıktı. 11+3te erkek büyük ihtimal dedi. Bir dahaki ay netleşecek.arkadaşalr nişey sorucam cinsiyet için çin takvimine bakan war mı yahu yada bakıpta doğru çıkan çok merak ediyorum ben bakıyorum kız diyo
saol canım inşaallah hepimizzinn yavvrusunu korusuunn ALLAH bir kızım varmaşallah peluska sanada ikizciklerede sağlıkla doğsunlar inşallah : )) yok değişmedik nikim filan aynı
Cok ciciymisKızlar bebeğin cinsiyeti belli olsa babaannemiz bize bunu örmeye başlayacak :)
ilkinne bbktımm kız diyor doğru yniarkadaşalr nişey sorucam cinsiyet için çin takvimine bakan war mı yahu yada bakıpta doğru çıkan çok merak ediyorum ben bakıyorum kız diyo
Canım çıkması gerektiği gibi çıkmış sonuçların. Senin bağışıklığın var yani toksoplasma ıgg pozitif olması iyi birşey. Önemli olan toksoplasma ıgm.nin negatif çıkması. Yani özet olarak vücudum daha çnce bu bakteriyle karşılaşmış ve şuan vucudun buna karşı korunaklı.
Tamam tatlim gun icinde yazarim kendime geldigim vakit yanizeyneepp ne okumak lazım ,ne tesbih çekmek lazım anlatsana biraz canımcım
Bende kuruyemiş te sıkıntı yok.peynir tuz ve sarımsak a dayanamıyorum çok rahatsız oluyorum bide maya kokusucevizz yiyebilen vaarmı benim zoor yiyorum
Aynen öyle canım ben bu toksoplasmadan çok tırsıyordum eti çok severim çünkü oyüzden çılgın gibi araştırmıştımthesecrets bebeğim bak doğru söylüyor musmutlu22 nin dediği gibi. Seninle aynı test sonuçlarımız. Doktor bana da aynen böyle söylemişti. Yanlış hatırladığım için yanlış yazmışım. Bak test sonuçlarını buldum şimdi aynı seninki gibi.
Negatif + negatif = risk altında
Pozitif + negatif = geçirmiş vücudun antikoru var
Negatif + pozitif olsaydı eğer: Tersine IgG negatif, IgM pozitif ise hastasınız, tedavi olmalısınız, olmasanız dahi IgG nin tekrarlanan test sonucunun pozitif olduğunu görmeniz gerektiği anlamı ortaya çıkar. Eğer her iki değer de negatif ise; daha önce toksoplazma ile hiç karşılaşmamışsınız ve riske açıksınız demektir.
IgG'si pozitif olanların daha önceden enfeksiyonu geçirdikleri kabul edilir. Bu anne adaylarındaki antikorlar yeni bir enfeksiyona karşı koruyucu olduklarından gebelikte enfeksiyon geçirme riskleri olmadığı kabul edilir. Bunu anlatmaya çalıştım :) Yanlış yazmışım korkmaa bu bizim durumumuz işte
Bak için rahatlasın buda benim test sonucum
Eki Görüntüle 1568309
Tamam tatlim gun icinde yazarim kendime geldigim vakit yani
o zaman cinsiyet için tek doktorla sınırlamıcaksın kendini bi doktora daha gidiceksin habendede ilkinde erkek dedi bir doğdu kızz baya bayaa yanıldılar canım : ))))))
Bana doktorum parol yutabilirsin demisti canim.kızlar feci boğazlarım ağrıyo hafifte ateşim var. parol yuttum bi sakıncası olmaz dimi?
olmaz inşallah.kızlar feci boğazlarım ağrıyo hafifte ateşim var. parol yuttum bi sakıncası olmaz dimi?
kızlar feci boğazlarım ağrıyo hafifte ateşim var. parol yuttum bi sakıncası olmaz dimi?
sağol canım inşallah geçer. allah kimseye vermesin.olmaz inşallah.
Ben de 7.haftada belimin üstüne düştüm.
Çok ağrım vardı.
Doktor parol içebilirsin demişti.
Sen 12. haftadasın.
Bol su içmeye çalış.
Çok geçmiş olsun.
e diş çektirirken uyuşturucu vurdu mu sana?olmaz canım olmaz , parol minoset içebılıyosun zaten, ben dişim cekıldıgı zaman agrıdan öldüğüm zamanlarda günde 4 tane minoset ıctıgımı bılıyorum . ama tabi sen sayısına dıkkat et ,
Korkma bebişim doktor bana da parol yazdı 3-5 gün önce için ferah olsunkızlar feci boğazlarım ağrıyo hafifte ateşim var. parol yuttum bi sakıncası olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?