2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman gözünü seveyim dikkat et çok yorma kendini.olduğu kadar eşinde yardım eder.nereye taşınıyorsunuz ?
Ediyor cnm etmezmi ama nekadarda olsa bizim gibi yapamaz erkekler inanılmaz yorgunum istanbula tasiniyorum cnm şimdilik eşya topluyorum haftaya gidip ev tutucam ins

Ediyor cnm etmezmi ama nekadarda olsa bizim gibi yapamaz erkekler inanılmaz yorgunum istanbula tasiniyorum cnm şimdilik eşya topluyorum haftaya gidip ev tutucam ins
hayırdır iş için mi bebek içinmi? İstanbulda nereye gidiyorsun .Ben 4 sene önce eşimin işi için İstanbuldan Bursaya taşındım. :) bazen çok özlüyorum dostlarım ailem herkes orada

yaa beninde karnim indi sanki grci tuvalete cikamiodm 1 haftadir son 3 gndr gunde 2 3 kere cikmaya baslamd heralde bagrsaklrm indi diorum esimde allah korusun bisi olsaydi tepki verirdi dio bide sisse bi dert sismese bi dert sisince kilo aldm.diosun dio :) yelluya cok uzuldum cok etkilendim ondan herhalde evhamlandim

sorma bende çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda tekrardan nasip eder.bende sürekli tedirginim.Allahım hepimize sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Cuma günü doktora gidicem heyecandan çok tedirginlik var.Ne zaman geçecek bu hallerim doktorlarında etkisi var tabi başından beri ileri derece riskli hamilel,k seninkisi dedikleri için .hep bir tedirginlik hep bir acaba

hayırdır iş için mi bebek içinmi? İstanbulda nereye gidiyorsun .Ben 4 sene önce eşimin işi için İstanbuldan Bursaya taşındım. :) bazen çok özlüyorum dostlarım ailem herkes orada
Anadolu Yakası cnm alistinmi peki bursaya tanıdık arkadaş varsa zaten güzel olur bende is icin diyelim zaten orada yaşamayı istiyorduk

allah yardmcin olsn insallah canm.benim dr bu ara bu akdeniz anemisi tasiyiciligndan olan kanszligmdan bebege bisi olurmu korkusu var doguran doguruoda bugun kan akisi az olunca bazi organlara yeternce oksijen gtmio dio okudum acaba bebegine gidiomudr die evhamlaniyorum ii bi hematolog bulup gidicem allah hepimziin yardımcısı olsn

Anadolu Yakası cnm alistinmi peki bursaya tanıdık arkadaş varsa zaten güzel olur bende is icin diyelim zaten orada yaşamayı istiyorduk
ben üsküdarlıyım bazen böyle burnumda tütüyor.alıştım bursada yaşamaya rahat ama bir istanbul değil.İstanbulun trafiği çekilecek dert değil.ikisininde eksisi artısı var ekmek nerede biz orada.Valla ben tekrar istanbula geri dönmek istermiyim bilemiyorum.bazen istiyorum bazen yok ya yaşanmaz diyorum .Bizde İstanbuldan kaçmak istemiştik tabi benim isteğim ege taraflarıydı şöle deniz kenarı mis gibi ama bursa oldu Kısmet burasıymış

Ya güzel aslında yaşamak çok kolay ulaşım çok kolay ama tabiki benim gözümde bi istanbul yada izmir olamaz herkes farklı düşünür sen alistiysan taşınmayi zaten düşünme çünkü aslında tam yaşanacak yer

Bursayı hiç unuturmuyum gencligimin katili sende durma hadi gidelim
ahhh keskem keskem ama biz duzeni kurduk esimin tayini cikarni bilinmez benim is burda ev burda.aslinda yalovama gitsek ohh miss ama orasida cok pahali ev fiyatlari filan ucmus biz smdilik mutluyuz kendi capimizda ama ben sevemedim bursayi

ahhh keskem keskem ama biz duzeni kurduk esimin tayini cikarni bilinmez benim is burda ev burda.aslinda yalovama gitsek ohh miss ama orasida cok pahali ev fiyatlari filan ucmus biz smdilik mutluyuz kendi capimizda ama ben sevemedim bursayi
Ahaaaaa bugün yalovada gezdik azıcık herzamanki gibi çok güzeldi ve tabi sezonu tıklım tiklimdi ozdilekte yemek yedik bahçesini gormelisin cafe kısmı full dehşet kalabalikti

Allahın izniyle herşey yolundadır.Bir de biz çok fazla internete bakıyoruz bir sürü yorum iyice kafamız karışıyor iyice karamsarlaşıyoruz.Bundan sonra internete bakmamayı düşünüyorum olumsuz şekilde etkiliyor

Ahaaaaa bugün yalovada gezdik azıcık herzamanki gibi çok güzeldi ve tabi sezonu tıklım tiklimdi ozdilekte yemek yedik bahçesini gormelisin cafe kısmı full dehşet kalabalikti
üHü uhu uhuuuuuu herzaman ole benim gozbebegim zaten arabiydi suriyelisiydi doldu guzel memleketime. bende cuma gidicem sahili cok degsmis kendi memleketme yabanci oldm valla kardesim kesfedio ben agzim acik dinliom

alışmak durumundayım yoksa mutsuz olurum çok sıkılıyorum bazen tanıştığım kişiler var tabi ama uzaklar çalışıyorlar kaç aydır görüşemiyoruz anca telefonla.İstanbulda olsam böylemi olur hergün şamata gırla

bursada nerde yaşıyorsun ben görükledeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…