2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gittiğim hastanenin muayenesi normalde 120ymiş ama kampanyamız var diyip hep 60 tl alıyolar. Bide ben bursadayım ist.da daha uygun sanki ya
iyiymiş yine.ama kesin istanbulda özeller epey pahalı ne yazıkii.burda acıbadem 120 tl.sonra bizim gittiğimz hastane ayarındaki hastaneler var işte..

Valla çok iyi yapmışsın canım, ben de hamile kalmadan 1 ay önce kuaföre gittim bi cesaret, kahverengi yap saçımı dedim yapmadı yaa, bu saçlara kıyamam ben dedi.. şimdi onun yüzünden 2 renk saçla dolaşıyorum ombre modellerine baktım gayet güzel duruyo, en azından açık renge alışanlar için bir anda koyu renge boyatmak zorunda olmaktan iyidir

Çok zor bebeğim bizim sarıdan dönmemiz, ben platin saçları hangileştirirken bile acaba yanlış mı yapıyorum dedim.
Eskiden böyleydi şimdi gene bu modelin uzununa döneceğim inşallah. Platinden bu saçım daha iyi dimi?

benim çok koyu değil.siyah değil.ilk koyu gibi çıkıyor sonra kumrala dönüyor.ama yine de çalıştığım için hep insan içinde olunca daha çok bakımlı olmak istemiyor değilim.her ay olmasa da doğuma kadar 3 kez boyatsam yine yeter bana

bende Göztepe eğitim araştırmaya gittim bir sürü test istemişti ordaki kadın doğumcuya bunları sevk yapın dedim salak kadın toksoplazma olan grubu yazmamış kağıda...bir daha kan aldırmakta istemiyorum yaaa bu iş beni çok bunalttı işte izin alıp gitmekte cabası....ikili testi yaptrmayı düşünmüyorum kızımdada yaptrmamıştm hiçbirini

Vaaaay ne güzelmişsin sen, Maşallah :) platin halini görmedim ama bu saç rengin çok güzelmiş canım, bayıldımm.. benimki de bunun biraz açığı ama dipler biraz daha açıktı benim, tabii şu an da dipler siyah o ayrı..

bence sen kendi renginin üzerine bu renk ombre yaptırırsan gayet güzel olur..

ben de ekteki saç renklerinden sağdakini yaptırmak istiyodum ama bundan da dipler çıkar kiii, o yüzden yaptıramıycam sanırım, ama yine de bi kuaföre sorucam bakalım belki o bi çözüm bulur..

Eklentiler

• 11402812_10153964289194307_5769309673261542348_n.webp
    46 KB · Görüntüleme: 59

Aynen canım, çok diplere değdirmeden boyatırsan problem olmaz herhalde.. bir de doktor bana doğumdan sonra da uzun süre boyatamayacaksın o yüzden iyi düşün dedi, gözümü korkuttu valla şimdiden

Aynen canım, çok diplere değdirmeden boyatırsan problem olmaz herhalde.. bir de doktor bana doğumdan sonra da uzun süre boyatamayacaksın o yüzden iyi düşün dedi, gözümü korkuttu valla şimdiden
aaaa doğumdan sonra da mı yok şimdi? emzirdiğimiz sürece mi yoksa

bende aynı senin gibiyim canım....mesela zeytinyağlı çok sewerdim şimdi tiksiniyorum ara ara bi midem kazınıyor sanki günlerdir açım acep bu sıpaların cinsiyeti ne çok merak ediyorum kiiiii

bende aynı senin gibiyim canım....mesela zeytinyağlı çok sewerdim şimdi tiksiniyorum ara ara bi midem kazınıyor sanki günlerdir açım acep bu sıpaların cinsiyeti ne çok merak ediyorum kiiiii
Cinsiyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum canım.
Benim ara ara değil, yemekten 1-1.5 saat sonra midemin çığlıkları dışarıdan duyuluyor :)
Boyuna birşeyler yiyorum sussun diye :)
10+1 haftada şimdiden 3.5 kg aldım bile :)
Kan şekeri ile alakalı olabilir mi diye merak ediyorum.
Sağlıkla gelsinler de evlat evlattır.

Hayırr kıyma saçlarını, sağdaki bildiğin koyu renk artık Lütfen yapma, soldaki gene sevimli, sarışın imajı çiziyor gene de. Bak ben bu kadar sarıdan, diğer fotoğraftaki sarı zor döndüm

Sakın koyultma saçını, doğumdan sonra boyatırsın diplerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…