- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.161
Aaaa bnde beşevlerdeyimyakiniz aslinda bnde ucevlerdeyim niluferde
Aaaa bnde beşevlerdeyim
mantıklı canım. ya da çok dibe sürdürmeden yapabilirz.
iyiymiş yine.ama kesin istanbulda özeller epey pahalı ne yazıkii.burda acıbadem 120 tl.sonra bizim gittiğimz hastane ayarındaki hastaneler var işte..Benim gittiğim hastanenin muayenesi normalde 120ymiş ama kampanyamız var diyip hep 60 tl alıyolar. Bide ben bursadayım ist.da daha uygun sanki ya
Bir tek bu konuda allah yüzüme gülmüş benim, 4-5 aydır saçlarımı uzatıp ombre için diplerini kumrala boyatıyordum, bu sefer boyatma zamanı gelince ombre gibi duracak inş... Kuaförde doğumun yaklaşınca üstten bir kaç kere dibine gelmeyecek şekilde sarılar atarız, doğuma güzel gidersin dedi inşallah kabus gibi gitmem hastaneye :)
Valla çok iyi yapmışsın canım, ben de hamile kalmadan 1 ay önce kuaföre gittim bi cesaret, kahverengi yap saçımı dedim yapmadı yaa, bu saçlara kıyamam ben dedi.. şimdi onun yüzünden 2 renk saçla dolaşıyorumombre modellerine baktım gayet güzel duruyo, en azından açık renge alışanlar için bir anda koyu renge boyatmak zorunda olmaktan iyidir
benim çok koyu değil.siyah değil.ilk koyu gibi çıkıyor sonra kumrala dönüyor.ama yine de çalıştığım için hep insan içinde olunca daha çok bakımlı olmak istemiyor değilim.her ay olmasa da doğuma kadar 3 kez boyatsam yine yeter banaBenim dipler çok koyu olduğu için korkunç oluyorum dip boya yaptırmadığım zaman, o yüzden mecbur ombre yaptırıcam bakalım nasıl olucaksenin kendi saç rengin de açıksa problem olmaz ama kullanabilirsin öyle..
bende Göztepe eğitim araştırmaya gittim bir sürü test istemişti ordaki kadın doğumcuya bunları sevk yapın dedim salak kadın toksoplazma olan grubu yazmamış kağıda...bir daha kan aldırmakta istemiyorum yaaa bu iş beni çok bunalttıCanim saglik ocaginda sanirim rubella toxoplazma gibi testleri yapmiyorlar ama devlet hastanesinde yapiyorlar bilgin olsun ben ben istanbuldayim dun zeynep kamilde yaptirdim ikili test yapilrken o testleride doktordan istedim o da yaptirdi bilgin olsun
çok güzelmişşşşşÇok zor bebeğim bizim sarıdan dönmemiz, ben platin saçları hangileştirirken bile acaba yanlış mı yapıyorum dedim.
Eskiden böyleydi şimdi gene bu modelin uzununa döneceğim inşallah. Platinden bu saçım daha iyi dimi?
Vaaaay ne güzelmişsin sen, Maşallah :) platin halini görmedim ama bu saç rengin çok güzelmiş canım, bayıldımm.. benimki de bunun biraz açığı ama dipler biraz daha açıktı benim, tabii şu an da dipler siyah o ayrı..Çok zor bebeğim bizim sarıdan dönmemiz, ben platin saçları hangileştirirken bile acaba yanlış mı yapıyorum dedim.
Eskiden böyleydi şimdi gene bu modelin uzununa döneceğim inşallah. Platinden bu saçım daha iyi dimi?
benim çok koyu değil.siyah değil.ilk koyu gibi çıkıyor sonra kumrala dönüyor.ama yine de çalıştığım için hep insan içinde olunca daha çok bakımlı olmak istemiyor değilim.her ay olmasa da doğuma kadar 3 kez boyatsam yine yeter bana
aaaa doğumdan sonra da mı yok şimdi? emzirdiğimiz sürece mi yoksaAynen canım, çok diplere değdirmeden boyatırsan problem olmaz herhalde.. bir de doktor bana doğumdan sonra da uzun süre boyatamayacaksın o yüzden iyi düşün dedi, gözümü korkuttu valla şimdiden
benim de midemle ilgili şikayetlerim var, bir dolgunluk hissi, bazı yemekleri düşünmeme isteği, sürekli acıkma, midemin kazınması, kokulara (hatta olmayan kokulara) karşı iğrenme...
Ama bulantı değil, kusma değil.
Anlayamadım, bu durum nedendir...
Sizinki de böyle birşey mi?
aaaa doğumdan sonra da mı yok şimdi? emzirdiğimiz sürece mi yoksa
Sağol canım cevabın için.Günaydın cnm doktor söyledi bana 1 ay sonra ikili test alırız demişti :)
heee aman öyleyse ben bulurum ya o sorun değilYok canım, bebekten vakit bulup da kuaföre gidemezsin anlamında söyledi, yoksa emzirmeye bir zararı olacağını sanmıyorum..
O bacımm teşekker ederim eski kilomdan eser kalmadı, kocam manda sütüyle beslemiş gibiyimçok güzelmişşşşş
Cinsiyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum canım.bende aynı senin gibiyim canım....mesela zeytinyağlı çok sewerdim şimdi tiksiniyorum ara ara bi midem kazınıyor sanki günlerdir açımacep bu sıpaların cinsiyeti ne çok merak ediyorum kiiiii
Vaaaay ne güzelmişsin sen, Maşallah :) platin halini görmedim ama bu saç rengin çok güzelmiş canım, bayıldımm.. benimki de bunun biraz açığı ama dipler biraz daha açıktı benim, tabii şu an da dipler siyah o ayrı..
bence sen kendi renginin üzerine bu renk ombre yaptırırsan gayet güzel olur..
ben de ekteki saç renklerinden sağdakini yaptırmak istiyodum ama bundan da dipler çıkar kiii, o yüzden yaptıramıycam sanırım, ama yine de bi kuaföre sorucam bakalım belki o bi çözüm bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?