2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun canım inş değerlerin normal sınırlarda kalsın.

üHü uhu uhuuuuuu herzaman ole benim gozbebegim zaten arabiydi suriyelisiydi doldu guzel memleketime. bende cuma gidicem sahili cok degsmis kendi memleketme yabanci oldm valla kardesim kesfedio ben agzim acik dinliom
Git gez birazcık cnm için açılacak emin ol ben çok seviyorum yalovayı....suriyeliler sanki bursada daha çok doğru valla heryerde karsımızdalar

Oo çokmuş yaa.. Bizimkide özel hastane bide biraz pahalı bi hastane. Muhtemelen burda da öyledir..

devlette mi yaptırdın nasıl bu kadar uygun olmuş
istanbul hastaneleri çok pahalı sanırım.bende 28 e yaptırdım.hastane iyi. indirimimiz var ama yinede size göre çok uygun.muayene paraları ne kadar bizde normalde 70 ama biz 12 tl veriyoruz indirimli.

Ben acıyı çok seviyorum canım, bol bol da yiyorum..ben değil de eşim sormuştu doktora bir problem olur mu diye, mideniz rahatsız etmiyorsa bebek için bir problem olmaz dedi.. Saçlarını da 3 ayı doldurduktan sonra boyatabilirsin ama bitkisel boyayla.. Ben geçen hafta tekrar sordum boyat ama saçların sarı olduğu için koyu renge boyatmanı öneririm, çünkü diplerin çıktıkça boyatman gerekecek, sürekli sürekli kimyasal almazsan daha iyi olur dedi.. ben de şimdi sarı saçlarımdan nasıl vazgeçicem diye kara kara düşünüyorum..

bende sorup boyatmak istiyorum.benimki de açık karamel.koyu yapamam ki ya.. sanatçılar hep boyatıyor.iki ayda bir boyatırız ne yapalım.

bende sorup boyatmak istiyorum.benimki de açık karamel.koyu yapamam ki ya.. sanatçılar hep boyatıyor.iki ayda bir boyatırız ne yapalım.

Ben de dip boya yapıp sarıyı kullanılırım diyodum ama doktorum öyle söyleyince de korktum açıkçası ombre yaptırıyım diyorum dipler kendi rengim uçlara doğru açılsın açılabildiği kadar

mantıklı canım. ya da çok dibe sürdürmeden yapabilirz.

istanbul hastaneleri çok pahalı sanırım.bende 28 e yaptırdım.hastane iyi. indirimimiz var ama yinede size göre çok uygun.muayene paraları ne kadar bizde normalde 70 ama biz 12 tl veriyoruz indirimli.
Benim gittiğim hastanenin muayenesi normalde 120ymiş ama kampanyamız var diyip hep 60 tl alıyolar. Bide ben bursadayım ist.da daha uygun sanki ya

Bir tek bu konuda allah yüzüme gülmüş benim, 4-5 aydır saçlarımı uzatıp ombre için diplerini kumrala boyatıyordum, bu sefer boyatma zamanı gelince ombre gibi duracak inş... Kuaförde doğumun yaklaşınca üstten bir kaç kere dibine gelmeyecek şekilde sarılar atarız, doğuma güzel gidersin dedi inşallah kabus gibi gitmem hastaneye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…