- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.141
yakiniz aslinda bnde ucevlerdeyim niluferdebursada nerde yaşıyorsun ben görükledeyim
Günaydın cnm doktor söyledi bana 1 ay sonra ikili test alırız demişti :)İkili testi yaptıran arkadaşlar, bu testi doktorunuz mu istedi, yoksa siz mi talep ettiniz?
allah yardımcın olsun canım inş değerlerin normal sınırlarda kalsın.Evet canim hashimoto oldugum icin gebelikte ayda bir bakilmasi lazimmis.Hamile olmadan oncede 3 ayda bir baktiriyodum.Doktor yogun hep belki beni arayip soyler ama ben isimi saglama aliyorum :)
Dogum nasipse kontrole gittigim hastanede ozelde olucak yani..
Git gez birazcık cnm için açılacak emin ol ben çok seviyorum yalovayı....suriyeliler sanki bursada daha çok doğru valla heryerde karsımızdalarüHü uhu uhuuuuuu herzaman ole benim gozbebegim zaten arabiydi suriyelisiydi doldu guzel memleketime. bende cuma gidicem sahili cok degsmis kendi memleketme yabanci oldm valla kardesim kesfedio ben agzim acik dinliom
Ahaaaaa bugün yalovada gezdik azıcık herzamanki gibi çok güzeldi ve tabi sezonu tıklım tiklimdi ozdilekte yemek yedik bahçesini gormelisin cafe kısmı full dehşet kalabalikti
Yok hayatım bursadayım dun istanbul donuşu yalovada gezdik birazcanım sende mi yalovadasın :)
saol canım seninde gözünaydınGözün aydin canim cinsiyeti ögrenmissin
Benim bebiste cok hareketliydi tam gostermedi ama doktor tahminim kiz dedi . Bir fena cimcimede benim olcak galiba
istanbul hastaneleri çok pahalı sanırım.bende 28 e yaptırdım.hastane iyi. indirimimiz var ama yinede size göre çok uygun.muayene paraları ne kadar bizde normalde 70 ama biz 12 tl veriyoruz indirimli.Oo çokmuş yaa.. Bizimkide özel hastane bide biraz pahalı bi hastane. Muhtemelen burda da öyledir..
devlette mi yaptırdın nasıl bu kadar uygun olmuş
her yerini göster dr a bebeğimmm tamam mıTeyzelerim ben doktora gidiyorum :)
Yok hayatım bursadayım dun istanbul donuşu yalovada gezdik biraz
kızlar aranızda acı biber yiyen var mı ya ??? hem turşusunu hem de yeşil küçük sivri biber yiyorum. doktor size bununla ilgili bişey söyledi mi, bebeğe zararı olur mu acaba??
bir de aranızda doktora saç boyatmayla ilgili soru yönelten oldu mu ? geçen gittiğimde sormayı unuttum.
bende sorup boyatmak istiyorum.benimki de açık karamel.koyu yapamam ki ya.. sanatçılar hep boyatıyor.iki ayda bir boyatırız ne yapalım.Ben acıyı çok seviyorum canım, bol bol da yiyorum..ben değil de eşim sormuştu doktora bir problem olur mu diye, mideniz rahatsız etmiyorsa bebek için bir problem olmaz dedi.. Saçlarını da 3 ayı doldurduktan sonra boyatabilirsin ama bitkisel boyayla.. Ben geçen hafta tekrar sordum boyat ama saçların sarı olduğu için koyu renge boyatmanı öneririm, çünkü diplerin çıktıkça boyatman gerekecek, sürekli sürekli kimyasal almazsan daha iyi olur dedi.. ben de şimdi sarı saçlarımdan nasıl vazgeçicem diye kara kara düşünüyorum..
bende sorup boyatmak istiyorum.benimki de açık karamel.koyu yapamam ki ya.. sanatçılar hep boyatıyor.iki ayda bir boyatırız ne yapalım.
mantıklı canım. ya da çok dibe sürdürmeden yapabilirz.Ben de dip boya yapıp sarıyı kullanılırım diyodum ama doktorum öyle söyleyince de korktum açıkçasıombre yaptırıyım diyorum dipler kendi rengim uçlara doğru açılsın açılabildiği kadar
Ediyor cnm etmezmi ama nekadarda olsa bizim gibi yapamaz erkekler inanılmaz yorgunum istanbula tasiniyorum cnm şimdilik eşya topluyorum haftaya gidip ev tutucam ins
Benim gittiğim hastanenin muayenesi normalde 120ymiş ama kampanyamız var diyip hep 60 tl alıyolar. Bide ben bursadayım ist.da daha uygun sanki yaistanbul hastaneleri çok pahalı sanırım.bende 28 e yaptırdım.hastane iyi. indirimimiz var ama yinede size göre çok uygun.muayene paraları ne kadar bizde normalde 70 ama biz 12 tl veriyoruz indirimli.
Ben de dip boya yapıp sarıyı kullanılırım diyodum ama doktorum öyle söyleyince de korktum açıkçasıombre yaptırıyım diyorum dipler kendi rengim uçlara doğru açılsın açılabildiği kadar
Hadi hayırlı haberlerle dönünTeyzelerim ben doktora gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?