2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çekiyor benim , seviyordum ama o kadar da düşkün değildim.. ben de az yemeye çalışıyorum.. bana da ablamla annem cok yeme dedi aksine.. ben yerken gözüme gözüme bakıyorlar
Aynen benim de canım çekiyor. Normalde acı yemeyen biriyim ben.
Bir oturmaya 10-15 tane acı turşu yiyebiliyorum :)
Senin mesajından sonra biraz internetten baktım, acı biber yemeyi hamilelikte tavsiye etmiyorlarmış.
Annenin sıkıntıya girmesine sebep olabileceği gibi nedenlerle açıklamışlar.
Mide ve bağırsak sorunları, hemoroid vs gibi.
Ben kendimle ilgili bir sıkıntı olacağını değil de bebeğin amniyon sıvısına acısı geçip onu rahatsız eder mi diye endişeleniyorum canım.

bebeğe zararı olmadıkca önemli değil , ama yine de azaltalım bari...böyle yasak şeyler de daha bi cazip geliyor insana

Evet canim hashimoto oldugum icin gebelikte ayda bir bakilmasi lazimmis.Hamile olmadan oncede 3 ayda bir baktiriyodum.Doktor yogun hep belki beni arayip soyler ama ben isimi saglama aliyorum :)
Dogum nasipse kontrole gittigim hastanede ozelde olucak yani..

Hanımlar dün geceden beri göbek deliğimin 4 parmak solunda belirli noktadan ağrı giriyor. Ağrı giriyor geçiyor giriyor geçiyor.. İlk defa başıma geldi anlam veremedim. Ürktüm açıkçası. Doktorluk bir durum mudur?

Biraz takip et bakalım, gaz sancısı filan mı acaba? Ayaklarını sıcak tutmak belki hafifletir. İnşallah çabuk geçer. Geçmiş olsun. Devam edersa doktoruna sorarsın.

14. haftanın basında olanlar
bulantılarınız nasıl?
Yaa benim bi garip canim cozemedim.arada bulaniyo ama kusacak gibi degil.bide yemek yedikden yarim saat sonra bi sure bulaniyo yine.ama azaldi bayagi.kendimi dinlemesem pek hissetmeyecemde.evde yanlizliktan kendimi dinliyorum

Biraz takip et bakalım, gaz sancısı filan mı acaba? Ayaklarını sıcak tutmak belki hafifletir. İnşallah çabuk geçer. Geçmiş olsun. Devam edersa doktoruna sorarsın.

Düşündüm de o bölge değil sadece bir noktada ağrı var.. Gaz olsa hem çok şiddetli hemde yayılan bir ağrı olmaz mı? Hafif hafif vuruyor.

Düşündüm de o bölge değil sadece bir noktada ağrı var.. Gaz olsa hem çok şiddetli hemde yayılan bir ağrı olmaz mı? Hafif hafif vuruyor.
Sen olumlu düşün canım.
İnşallah önemli birşey değildir.
Hem bebeğin daha oraya yakın bir yerde değil ki...
Yani rahim kasılması değildir.
Korkma...

Gazdır canım merak etme tarif ettiğin yer bağırsak.. Gaz öyle bir illet ki kalp krizi ile bile karıştırılabiliyor..

Gazdır canım merak etme tarif ettiğin yer bağırsak.. Gaz öyle bir illet ki kalp krizi ile bile karıştırılabiliyor..

Ne bileyim canım ilk defa böyle oldum. Gaz sancısı genelde kramp gibi oluyordu. Bu hafif ağrıyor geçiyor sonra gene ağrı gene geçiyor. Zonkluyor gibi .

Saç boyası için benim dr um 3. Aya kadar tavsiye etmiyorum dedi....Bu 15 _20 gün sonra boyatabilirsin dedi. ....benim saçlarda baya beyazladi......ben biraz daha beklicem sonra boyaticam.....

bende 60 lira veriyorum muayeneye canim gorunmedi bende bnce gordude demedi 15.haftada belli olur soyleriz dedi bayramdan sonra gtmeyi dusunuyorum 15.hafta bayrama denk gelio ama insallah sennkini soyler ogrenenler var cunku

ben artik bi corba iciorm aksam yemegnde esim doydunmu dedi evet dedim doymasam ne olacak sonra hepsi geri cikio :) ne olacak halimiz kucucuk seyler yiyoruz daha kucucuk buyuyunce ac gezcez heralde :)

canim benimde oldu sordum doktora bebek buyudugu icin oluyor dedi korkma bisi yok Allah in izniyle

Merhaba herkese.benim bulantım yok ama akşam yemeklerinden sonra mideme değişik şeyler oluyo.ağrı değil,bulantı değil.ama rahatsız eden bir his.Uykuya dalmamı zorlaştırıyo.

Kızlar prolaktin hormonu yüksek olunca ne oluyor birde tarlasol mu ne o ilaç ne için kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…