- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.081
Aynen benim de canım çekiyor. Normalde acı yemeyen biriyim ben.canım çekiyor benim , seviyordum ama o kadar da düşkün değildim.. ben de az yemeye çalışıyorum.. bana da ablamla annem cok yeme dedi aksine.. ben yerken gözüme gözüme bakıyorlar
Amiiin canim cumlemize Rabbim kolaylik versinEvet bizde Şark görevihayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin allah.
bebeğe zararı olmadıkca önemli değil , ama yine de azaltalım bari...böyle yasak şeyler de daha bi cazip geliyor insanaAynen benim de canım çekiyor. Normalde acı yemeyen biriyim ben.
Bir oturmaya 10-15 tane acı turşu yiyebiliyorum :)
Senin mesajından sonra biraz internetten baktım, acı biber yemeyi hamilelikte tavsiye etmiyorlarmış.
Annenin sıkıntıya girmesine sebep olabileceği gibi nedenlerle açıklamışlar.
Mide ve bağırsak sorunları, hemoroid vs gibi.
Ben kendimle ilgili bir sıkıntı olacağını değil de bebeğin amniyon sıvısına acısı geçip onu rahatsız eder mi diye endişeleniyorum canım.
Evet canim hashimoto oldugum icin gebelikte ayda bir bakilmasi lazimmis.Hamile olmadan oncede 3 ayda bir baktiriyodum.Doktor yogun hep belki beni arayip soyler ama ben isimi saglama aliyorum :)hemmm.bizim hastanede uzak ya.aslında evime çok yakın devlet hastanesi var senin gibi.bir saat sürmüyor ama arabayla 20 dak yarım saat falan..tabi senin tsh sürekli kontrol edilmesi gerekiyordu değil mi?bizde pek tahliller için hastaneye geri gitmiyoruz dr arıyor söylüyor. hangisinde doğumunu yapıcan peki nasipse
Hmm memnun degilmi 2 doktoru mu var? :)Yengem Çelebi beye gidiyor. Gerçi pek uğradığı yok ama,doktoru yani :))
Biraz takip et bakalım, gaz sancısı filan mı acaba? Ayaklarını sıcak tutmak belki hafifletir. İnşallah çabuk geçer. Geçmiş olsun. Devam edersa doktoruna sorarsın.Hanımlar dün geceden beri göbek deliğimin 4 parmak solunda belirli noktadan ağrı giriyor. Ağrı giriyor geçiyor giriyor geçiyor.. İlk defa başıma geldi anlam veremedim. Ürktüm açıkçası. Doktorluk bir durum mudur?
Yaa benim bi garip canim cozemedim.arada bulaniyo ama kusacak gibi degil.bide yemek yedikden yarim saat sonra bi sure bulaniyo yine.ama azaldi bayagi.kendimi dinlemesem pek hissetmeyecemde.evde yanlizliktan kendimi dinliyorum14. haftanın basında olanlar
bulantılarınız nasıl?
Biraz takip et bakalım, gaz sancısı filan mı acaba? Ayaklarını sıcak tutmak belki hafifletir. İnşallah çabuk geçer. Geçmiş olsun. Devam edersa doktoruna sorarsın.
Sen olumlu düşün canım.Düşündüm de o bölge değil sadece bir noktada ağrı var.. Gaz olsa hem çok şiddetli hemde yayılan bir ağrı olmaz mı? Hafif hafif vuruyor.
Hanımlar dün geceden beri göbek deliğimin 4 parmak solunda belirli noktadan ağrı giriyor. Ağrı giriyor geçiyor giriyor geçiyor.. İlk defa başıma geldi anlam veremedim. Ürktüm açıkçası. Doktorluk bir durum mudur?[/QUOTE
Gazdır canım merak etme tarif ettiğin yer bağırsak.. Gaz öyle bir illet ki kalp krizi ile bile karıştırılabiliyor..
bende 60 lira veriyorum muayeneye canim gorunmedi bende bnce gordude demedi 15.haftada belli olur soyleriz dedi bayramdan sonra gtmeyi dusunuyorum 15.hafta bayrama denk gelio ama insallah sennkini soyler ogrenenler var cunkucinsiyet öğrenebildiniz mi bu arada :) eşim sormuştu, doktor 15 haftadan sonra belli olur dedi ama öğrenen arkadaşlar da çok fazla. bende merak etmeye başladım acaba cuma günü gözükür mü 11+6 olucam tahminime göreT the angellll
ben artik bi corba iciorm aksam yemegnde esim doydunmu dedi evet dedim doymasam ne olacak sonra hepsi geri cikio :) ne olacak halimiz kucucuk seyler yiyoruz daha kucucuk buyuyunce ac gezcez heralde :)ben de;
hormonlardan
kokulardan
bazen psıkolojık
kana kana su içince bulantılarım oluyor.
bazen egılınce bıle öğürüyorum :=)
1 meyve bıle yesem karnım davul gıbı şişiyor
hazımsızlık cok fazla
7. haftadan beri çok çekiyorum bulantılardan :=) kusmalarım ara sıra oluyor
kısacası, hayattan bezdım yahu
canim benimde oldu sordum doktora bebek buyudugu icin oluyor dedi korkma bisi yok Allah in izniyleHanımlar dün geceden beri göbek deliğimin 4 parmak solunda belirli noktadan ağrı giriyor. Ağrı giriyor geçiyor giriyor geçiyor.. İlk defa başıma geldi anlam veremedim. Ürktüm açıkçası. Doktorluk bir durum mudur?
Yoo kendisi biraz rahattır :) O yüzden pek gitmiyo kontrole.Hmm memnun degilmi 2 doktoru mu var? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?