- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.281
:) bakalım benimki ne severken agzimizdan hep oglum cikio dun ilk defa esim oglusum die karnimi sevdi sonra ay bian nerden cikti agzmdan oglanmi acaba dedi aslnda o okdr çok kiz istioki hasta kiz cocuklarina baklm bayramdan snra gel dedi ama 15 inde gidicem :)öyle bır tahmınde bulundu hemen. tabii nette bıle öyle bısı yok
onunkı 1,8 çıkmış. erkek
kızların daha ince olur dedı.
ben de yarın gıdıyorum :=):) bakalım benimki ne severken agzimizdan hep oglum cikio dun ilk defa esim oglusum die karnimi sevdi sonra ay bian nerden cikti agzmdan oglanmi acaba dedi aslnda o okdr çok kiz istioki hasta kiz cocuklarina baklm bayramdan snra gel dedi ama 15 inde gidicem :)
gorumcenin tezi cikicakmi bakalim. ☺ben de yarın gıdıyorum :=)
hayırlısı olsun ne dıyelım
Cnm enfeksiyonu nasıl anlıyorlar muayenemi testmiKızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
İdrar testi canım. Yarım saatte çıktı sonucları. Dogumhanedeydi, oraya götürdük eşimle, doğumhanenin kaoısı açıldı, yeşil hastane bezine sarılı, yeni doğan çıktı, tabii benimde ağlamaktan içim çıktı. Rabbim bizede o günleri göstersinnnnnnnCnm enfeksiyonu nasıl anlıyorlar muayenemi testmi
Ay adam alkollu falanmiydi neydi.bir insanin bilimci okadarda kaybolabilirmi.esime artniyet yok dio esim zaten o kismi hic aklima getirmedim ole bisi oldugunda sonunu düşünemiyorum dedi. kadin 2.ye gelnce gozleri dolu doluydu cok mahcup ozur dileyip durdu esime dedim eve almasaydin dio deve kini var esimde simdi hayatta adam agziyla kus tutsa yaranamaz
evet cnm erkek cıktı=)cinsiyet belli mi peki?
görümcen de saçmalamış kusura bakmayok ondan sormuyorum
görümcem görünce kendıkıyle kıyasladı
çok ınceymıs kız olabılır dedı.
ense kalınlıgından da ılk defa cınsıyetı duydum ondan soruyorum
Benim biri 1 digeri 0.9 cikmisti canimkızlar ense kalınlıgı ne çıktı sizde?
benim 1,2 cıktı
ense kalınlıgndan cınsıyetı de ilk defa duyuyorum dedımgörümcen de saçmalamış kusura bakmabenim 1.1 erkek işte :)
@Zeyneb21 canim zaten bizim doktor bi anormal bole giderse degistircem ama al birini vur oburune hepsi cins
senin belli olur bu kontrolde bakalım ne gelecek annesiiiense kalınlıgndan cınsıyetı de ilk defa duyuyorum dedım
nette bıle yok öyle bır sey
neyse, öyle içine dogmus varsayıyorum
aminnnnn hemmennn gostersin hemde :)İdrar testi canım. Yarım saatte çıktı sonucları. Dogumhanedeydi, oraya götürdük eşimle, doğumhanenin kaoısı açıldı, yeşil hastane bezine sarılı, yeni doğan çıktı, tabii benimde ağlamaktan içim çıktı. Rabbim bizede o günleri göstersinnnnnnn
bizde arkdsmla ole konustuk insan anca sarhos olursa bukdr kendini kaybeder yada bi yakini ölür ne yaptgini bilmezsn her gece nobeti sonra kapiyi karstrrsa vay yani. bide 2. kat olsam adam sayamadi sasirdi diim hadi. merdivenden cikion benim kapi bide diomus bizim kapinn onunde ayakkablik nereye gtti salak. onu gorebe kadar kaldir kafani bak kapida ki 1 rakamini gorursun. ayy allahma cok sukur iyiyim agrim filan yokAy adam alkollu falanmiydi neydi.bir insanin bilimci okadarda kaybolabilirmi.
Cok gecmis olsun canim.oluyo boyle talihsiz seyler.Allah bidaha gostermesinbizde arkdsmla ole konustuk insan anca sarhos olursa bukdr kendini kaybeder yada bi yakini ölür ne yaptgini bilmezsn her gece nobeti sonra kapiyi karstrrsa vay yani. bide 2. kat olsam adam sayamadi sasirdi diim hadi. merdivenden cikion benim kapi bide diomus bizim kapinn onunde ayakkablik nereye gtti salak. onu gorebe kadar kaldir kafani bak kapida ki 1 rakamini gorursun. ayy allahma cok sukur iyiyim agrim filan yok
inşallah doktor yanılmazben doktorumu çok seviyorum, hayranım resmen, çok çok iyi bir doktor, nazar değmesin...Telefon ilearamamın dışında watsuptan bile yazınca anında yanıt dönüyor :)
senin belli olur bu kontrolde bakalım ne gelecek annesiii
Öyle güzeldiki, babası şoka girdi. Mükemmel bi andı. Eşim ağlama artık herkes bize bakıyo dedi ve kahkahayı patlattı :) anca kendime geldim :))))aminnnnn hemmennn gostersin hemde :)
amin canim inşallahCok gecmis olsun canim.oluyo boyle talihsiz seyler.Allah bidaha gostermesin
:))) bende hep esim ne yapar die dusubup duruyorun bide bornal dogumsa adam tabi soka girer :))Öyle güzeldiki, babası şoka girdi. Mükemmel bi andı. Eşim ağlama artık herkes bize bakıyo dedi ve kahkahayı patlattı :) anca kendime geldim :))))
@turkuaz41 senın cınsıyet ne tatlım ben kacırdım herseyı ya:)geçmiş olsun canımmm.cinsiyetini öğrenebilirsin her an.13+5 te öğrendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?