2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öyle bır tahmınde bulundu hemen. tabii nette bıle öyle bısı yok
onunkı 1,8 çıkmış. erkek
kızların daha ince olur dedı.
:) bakalım benimki ne severken agzimizdan hep oglum cikio dun ilk defa esim oglusum die karnimi sevdi sonra ay bian nerden cikti agzmdan oglanmi acaba dedi aslnda o okdr çok kiz istioki hasta kiz cocuklarina baklm bayramdan snra gel dedi ama 15 inde gidicem :)

ben de yarın gıdıyorum :=)
hayırlısı olsun ne dıyelım

Cnm enfeksiyonu nasıl anlıyorlar muayenemi testmi

Cnm enfeksiyonu nasıl anlıyorlar muayenemi testmi
İdrar testi canım. Yarım saatte çıktı sonucları. Dogumhanedeydi, oraya götürdük eşimle, doğumhanenin kaoısı açıldı, yeşil hastane bezine sarılı, yeni doğan çıktı, tabii benimde ağlamaktan içim çıktı. Rabbim bizede o günleri göstersinnnnnnn

Ay adam alkollu falanmiydi neydi.bir insanin bilimci okadarda kaybolabilirmi.

@Zeyneb21 canim zaten bizim doktor bi anormal bole giderse degistircem ama al birini vur oburune hepsi cins

ben doktorumu çok seviyorum, hayranım resmen, çok çok iyi bir doktor, nazar değmesin...Telefon ilearamamın dışında watsuptan bile yazınca anında yanıt dönüyor :)
ense kalınlıgndan cınsıyetı de ilk defa duyuyorum dedım
nette bıle yok öyle bır sey
neyse, öyle içine dogmus varsayıyorum
senin belli olur bu kontrolde bakalım ne gelecek annesiii

aminnnnn hemmennn gostersin hemde :)

Ay adam alkollu falanmiydi neydi.bir insanin bilimci okadarda kaybolabilirmi.
bizde arkdsmla ole konustuk insan anca sarhos olursa bukdr kendini kaybeder yada bi yakini ölür ne yaptgini bilmezsn her gece nobeti sonra kapiyi karstrrsa vay yani. bide 2. kat olsam adam sayamadi sasirdi diim hadi. merdivenden cikion benim kapi bide diomus bizim kapinn onunde ayakkablik nereye gtti salak. onu gorebe kadar kaldir kafani bak kapida ki 1 rakamini gorursun. ayy allahma cok sukur iyiyim agrim filan yok

Cok gecmis olsun canim.oluyo boyle talihsiz seyler.Allah bidaha gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…