2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım hareketlerini görmek nasıldı

Selam kızlar. Nasıl gidiyor? Benim arada çok kalp çarpıntım oluyor. Sizlerde de var mı?
Benim de oluyor gogsum sıkışıyo. Normalde kalp rahatsizligim yoktur.

Bi de kizlar dis rahatsizligi baslayan var mi aranizda? Benim zaten ara ara nukseden 20lik dis agrim oluyordu. O tekrar basladi agri kesici de kullanamiyorum.. Bir de dis eti kanamalarim var surekli, dis fircalayamiyorum korkumdan

ay canım inşallahhh 100 ü bulmazsınn ben daha şimdiden aldımmm.eşimde saolsun hiç dert etmez.zaten bel çukurum duruyor.kalça ve göbek büyüdü.onunda hoşuna gidiyor

Canim enfeksiyona dikkat et. Bana da vermisti o toz ilactan ama bulanim oldugundan icer icmez geri cikarmistjm. Cok su da icemedim. İlerlemis, geceleri idrar cikisimin kasintisindan uyuyamiyorum. Ve bebek icin de riskli. İcebiliyosan cok su ic. Ben cokkorktum enfeksiyondan

benim kuaförüm kuzenim hiç sıkıntı yok

ayy valla 4 yildir esimdende ailemdende ayri kaliyordum nobetlerinden gorevlerinden dolayi ama hic bole birsey yasamadm ne tuhaf insanlar var cok mahcuplar ama aklm ermiyor asansorde 3e basacagina 1 e basmis e hicmi dusunmuosun ne cabuk ciktim die bagirdikca zorluo bagrdikca zorluo zaten bebekle yatip bebekle kalkan insanlarz valla ben bu binadaki gbi insanlar gormedim bide ev bizim esim satmayi dusunuodubebek dogsn 2 yasina girsin ole satarz diodum smdi hepten durmaz daha ev alma komsu al die bosa dememis atalarmz valla

Eşinizin evde olmaması bi taraftan iyi olmuş aslında. Sizin korkunuz,onun öfkesiyle birleşince kötü şeyler yaşanmasına sebep olabilirdi.
Çok geçmiş olsun,ben de olsam korkudan nutkum tutulurdu.
kesinlikle o acmaya calisirken hirsiz saninca kapiyi kitledimki vakit kazanym die hemen teli aldim en ustteki komsumun esi evdeydi onu aradim polistende herkesten once o gelebilir die o indi gezdi aptmda kimse yok bu salaklarn sesini duymus konusmalarni adamda paniklems snra esimi aradm sakinlestm saniodm ama esim sesin cok kotuydu dedi ben gelme dedim iim dedim nasi gelmiim die bagirdi allahtan isi eve yakn 5dkya geldi. cikti oraya verdi veristirdi insallah uzamazda boyle kalir komsumn esi dems sen ne yaptn kadin hamile die onlarda ondan cok korkmus allah korusun iiyim suan bisi olmaz insallah agrim filan yok yoksa esim adami katledicek

hem gecmis olsun hemdr gozun aydin olsun canim benim :)

T the angellll canim cok gecmis olsun.Ne manyaklar var.Bagiriosun hala acmaya calismis.Benim esimde bazen goreve gidince 2 ,3 gun uykusuz gelir cok sukur kapi karistirmadi.Bu adam sacmalamis baya.Sen iyisin dimi?

hadi gozun aydin canim benim sonuclarda iyi cikicak İnşallah

Masallah canim insallah enf hemen gecer bol su icmeninde faydasi varmis

Benimde 12.haftada sabah kalktigimda dis etim kanamisti.Asiri degil ama.Doktorda sut urunlerini artir dedi.Ama yine kanama olursa ve coksa dis hekimine git dedi.

T the angellll canim cok gecmis olsun.Ne manyaklar var.Bagiriosun hala acmaya calismis.Benim esimde bazen goreve gidince 2 ,3 gun uykusuz gelir cok sukur kapi karistirmadi.Bu adam sacmalamis baya.Sen iyisin dimi?
saol canim benim bizimde aklimiz onu almio bagiran biri var esin degil bi kafani kaldr durbunden bakiyorum adama ben bagrdikca acmaya calisinca panik te olmayinca dedim hirsiz bu ciglik cigliga bagrdim en son polisi ariom diince yukari dogru cikti megerse 3.katta otranmis 2 hafta oldu tasinali onlar tanimiomda adami kara bisi. esimde dedi ben 24 saat uykusuz nobet tutuodm evime geliodum kimsenn evini karistirmadn die ama tuhaflar.cok korktm canim insallah bebegm iidir doktroumda cok onemsemedi degistircem o kariyida agri devam ederse gel serm takalim dio ya allah korusun bebege bisi oldysa baksan olceksin sanki. komsum geldi yanimada cok sukur sakinlesene kadar smdi iyiyim sakinim allah im beterinden korusun

Yaniii hadi bastan karistirdi diyelim.Hadi insanlik hali diyelim.Sen bagiriosun daha ne ugrasiyo.Polis diyince gitmis tabi adi adam.Hic masum bi karistirma diil gibi.Sen sakin ol esin yeterince ilgilenir konuyla bebegini dusun stres yapma.Disari cik komsunla az hava al iyi gelir hem canim.Doktorlar bi garip kanaman olur alttan bakalim derler agrin olur onemsemezler bisey olunca sikayet etsen sorumluluk almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…