- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.241
gözün aydın canım hareketlerini görmek nasıldıBiz geldik :) 2li test icin kanimizi verdik..ense boyumuz 0.9 çıktı, doktorum hiçbi sorun olmadığını söyledi şimdi sonuclarin çıkmasını beklicez..Bu arada benim bıcırık babaya çekti galiba 4 gün önden gidiyoruz boyumuz da 6.1 mm :) tahmini doğum tarihimi değiştirecek bu velet
Benim de oluyor gogsum sıkışıyo. Normalde kalp rahatsizligim yoktur.Selam kızlar. Nasıl gidiyor? Benim arada çok kalp çarpıntım oluyor. Sizlerde de var mı?
ay canım inşallahhh 100 ü bulmazsınn ben daha şimdiden aldımmm.eşimde saolsun hiç dert etmez.zaten bel çukurum duruyor.kalça ve göbek büyüdü.onunda hoşuna gidiyorAynen bebişim hep zateen allah biliyor içimi dedim ki bu kadar kilo almışken bebeği de çıkartayım aradan, sonra top yekün veririm kiloyu. İnşallah hesap çarşıyla uyar... Allahtan kocam kalbimi kırmıyor, hamilesin kiloyu dert etme, istediğinde verebiliyorsun diyor. Dua ette bebeğim 100 kiloyla doğuma gitmeyimDD
Canim enfeksiyona dikkat et. Bana da vermisti o toz ilactan ama bulanim oldugundan icer icmez geri cikarmistjm. Cok su da icemedim. İlerlemis, geceleri idrar cikisimin kasintisindan uyuyamiyorum. Ve bebek icin de riskli. İcebiliyosan cok su ic. Ben cokkorktum enfeksiyondanKızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
saol canim sorma valla aklm almio oruclumuydu dio annemler alti ustu 10 saat uykusuz kalms gece vardyasymis e sen her bole uykusuz kaldgnda kapimamo dayancaksnGeçmiş olsun .ne manyak insanlar var .adamın nöbet sonrası beyni uyumaya başlamış demekki
benim kuaförüm kuzenim hiç sıkıntı yokHehehe ben de istemem valla, ben de öyle düşünüyordum da doktor gözümü korkuttu biraz, zaten benim kuaför hemen sitenin içinde, saçım boyandıktan sonra eve çıkar bebeği emzirir sonra gider devam ederim
saol canim benim amin allah im hepimizi korusun insallahCanım çok geçmiş olsun.ben olsam ben de çpk korkardım.benim de eşim nöbetli çalışıyo.yalnızken aklıma geliyo böyle şeyler.allah beterinden korusun.geçmiş olsın tekrar
ayy valla 4 yildir esimdende ailemdende ayri kaliyordum nobetlerinden gorevlerinden dolayi ama hic bole birsey yasamadm ne tuhaf insanlar var cok mahcuplar ama aklm ermiyor asansorde 3e basacagina 1 e basmis e hicmi dusunmuosun ne cabuk ciktim die bagirdikca zorluo bagrdikca zorluo zaten bebekle yatip bebekle kalkan insanlarz valla ben bu binadaki gbi insanlar gormedim bide ev bizim esim satmayi dusunuodubebek dogsn 2 yasina girsin ole satarz diodum smdi hepten durmaz daha ev alma komsu al die bosa dememis atalarmz vallaAllahım ya rabbim ne manyaklar var... Geçmiş olsun bebeğimmm allah korusun seni de bebeğinide canını sıkma. İtin birisi için... Seni en iyi ben anlarım, evde yalnızken kapı çalsın onu bile açmam ben vallahi kapıyı kurcalasa deliririm herhalde...
bencede canim ii binayi karistirmamis salakGeçmiş olsun .ne manyak insanlar var .adamın nöbet sonrası beyni uyumaya başlamış demekki
kesinlikle o acmaya calisirken hirsiz saninca kapiyi kitledimki vakit kazanym die hemen teli aldim en ustteki komsumun esi evdeydi onu aradim polistende herkesten once o gelebilir die o indi gezdi aptmda kimse yok bu salaklarn sesini duymus konusmalarni adamda paniklems snra esimi aradm sakinlestm saniodm ama esim sesin cok kotuydu dedi ben gelme dedim iim dedim nasi gelmiim die bagirdi allahtan isi eve yakn 5dkya geldi. cikti oraya verdi veristirdi insallah uzamazda boyle kalir komsumn esi dems sen ne yaptn kadin hamile die onlarda ondan cok korkmus allah korusun iiyim suan bisi olmaz insallah agrim filan yok yoksa esim adami katledicekEşinizin evde olmaması bi taraftan iyi olmuş aslında. Sizin korkunuz,onun öfkesiyle birleşince kötü şeyler yaşanmasına sebep olabilirdi.
Çok geçmiş olsun,ben de olsam korkudan nutkum tutulurdu.
hem gecmis olsun hemdr gozun aydin olsun canim benim :)Kızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
hadi gozun aydin canim benim sonuclarda iyi cikicak İnşallahBiz geldik :) 2li test icin kanimizi verdik..ense boyumuz 0.9 çıktı, doktorum hiçbi sorun olmadığını söyledi şimdi sonuclarin çıkmasını beklicez..Bu arada benim bıcırık babaya çekti galiba 4 gün önden gidiyoruz boyumuz da 6.1 mm :) tahmini doğum tarihimi değiştirecek bu velet
Masallah canim insallah enf hemen gecer bol su icmeninde faydasi varmisKızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
6f in son duraginin karsisinda yeni binalar var canim orda oturuyorum ben :)görümcem oturuyor üçevlerde gidip geliyoruz o taraflara
Benimde 12.haftada sabah kalktigimda dis etim kanamisti.Asiri degil ama.Doktorda sut urunlerini artir dedi.Ama yine kanama olursa ve coksa dis hekimine git dedi.Benim de oluyor gogsum sıkışıyo. Normalde kalp rahatsizligim yoktur.
Bi de kizlar dis rahatsizligi baslayan var mi aranizda? Benim zaten ara ara nukseden 20lik dis agrim oluyordu. O tekrar basladi agri kesici de kullanamiyorum.. Bir de dis eti kanamalarim var surekli, dis fircalayamiyorum korkumdan
saol canim benim bizimde aklimiz onu almio bagiran biri var esin degil bi kafani kaldr durbunden bakiyorum adama ben bagrdikca acmaya calisinca panik te olmayinca dedim hirsiz bu ciglik cigliga bagrdim en son polisi ariom diince yukari dogru cikti megerse 3.katta otranmis 2 hafta oldu tasinali onlar tanimiomda adami kara bisi. esimde dedi ben 24 saat uykusuz nobet tutuodm evime geliodum kimsenn evini karistirmadn die ama tuhaflar.cok korktm canim insallah bebegm iidir doktroumda cok onemsemedi degistircem o kariyida agri devam ederse gel serm takalim dio ya allah korusun bebege bisi oldysa baksan olceksin sanki. komsum geldi yanimada cok sukur sakinlesene kadar smdi iyiyim sakinim allah im beterinden korusunT the angellll canim cok gecmis olsun.Ne manyaklar var.Bagiriosun hala acmaya calismis.Benim esimde bazen goreve gidince 2 ,3 gun uykusuz gelir cok sukur kapi karistirmadi.Bu adam sacmalamis baya.Sen iyisin dimi?
canim benimde oluyordu kanim dusmus kalbinle bi sorunun yoksa doktorundan genel kan tahlili iste istersenSelam kızlar. Nasıl gidiyor? Benim arada çok kalp çarpıntım oluyor. Sizlerde de var mı?
Yaniii hadi bastan karistirdi diyelim.Hadi insanlik hali diyelim.Sen bagiriosun daha ne ugrasiyo.Polis diyince gitmis tabi adi adam.Hic masum bi karistirma diil gibi.Sen sakin ol esin yeterince ilgilenir konuyla bebegini dusun stres yapma.Disari cik komsunla az hava al iyi gelir hem canim.Doktorlar bi garip kanaman olur alttan bakalim derler agrin olur onemsemezler bisey olunca sikayet etsen sorumluluk almazlarsaol canim benim bizimde aklimiz onu almio bagiran biri var esin degil bi kafani kaldr durbunden bakiyorum adama ben bagrdikca acmaya calisinca panik te olmayinca dedim hirsiz bu ciglik cigliga bagrdim en son polisi ariom diince yukari dogru cikti megerse 3.katta otranmis 2 hafta oldu tasinali onlar tanimiomda adami kara bisi. esimde dedi ben 24 saat uykusuz nobet tutuodm evime geliodum kimsenn evini karistirmadn die ama tuhaflar.cok korktm canim insallah bebegm iidir doktroumda cok onemsemedi degistircem o kariyida agri devam ederse gel serm takalim dio ya allah korusun bebege bisi oldysa baksan olceksin sanki. komsum geldi yanimada cok sukur sakinlesene kadar smdi iyiyim sakinim allah im beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?