2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben ankaradayım tatil için, cebeci deki hastaneye gideyim mi , iki hafta önce kendi doktoruma gittim ama bu hastane iyi diyorlar, aranızda giden oldu mu hiç? şimdi tekrar özele gitmek istemiyorum..

ve kimler cinsiyet öğrendi?

Ev
maşallah minniğine... ultrason makinası iyi olmayınca insan hayal kırıklığına uğruyor değil mi ( zaten bi üç dakika görcez ona bari güzel görelim istiyor insan. cinsiyeti belli oldu mu?
evet, hemde ne hayal kırıklığı. Maalesef belli olmamış. Acile gitmiştim. Doktor çok da ilgilenmedi :/

topik sahibiiii ......vaktin varsa cinsiyetleri yazmaya başlar mısın ? sayfalar birden çoğalıyor , takip edemiyorum ben şahsen.. ve herkese de tekrar tekrar sormak istemiyorum

bi el atıvercen mi bu işe :))

Ev

evet, hemde ne hayal kırıklığı. Maalesef belli olmamış. Acile gitmiştim. Doktor çok da ilgilenmedi :/

Üzülme annesi, kendi doktoruna gittiğinde bol bol bakarsın, güzel bir poz verir sana bebişin bir de mutlaka videoya çekin, biz çektik her gün açıp açıp izliyorum çok iyi oluyoo

8 kilo masada kim vermiş. ...ben 15 kilo aldım hamileligimde doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmişti...bebekte 3300 doğmuştu ......ama emzirirken cogunu verdim......
Bilmem benim.arkadasimda oyle olmustu eve geldinde 8 kilo eksikti ama normal.dogum.yapti

kızlar şuna yapsanıza bakalım ne cıkacak?
dogmus bebegınıze bakın :=)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.278925/

hatta örnek vereyım sıze baska bır yerden alıntı ''
21 Mayıs , 2011,

Arkadaşlar başka bir topicte okumuştum ama şimdi bulamadım linki almak için çin takviminden farklı bir yöntemle tahminde bulunabilirsiniz hatta cinsiyetini bilenler mutlaka yapsınlar bende ve çevremdeki 6 kişide doğru çıktı bakalım farklı çıkan olacakmı ?
Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.

MESELA SİZ 84 EŞİNİZ 80 Lİ
SİZ -84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011
EŞİNİZ-80-84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
BU DURUMDA EN SON KADININ Kİ YENİLENDİĞİ İÇİN KIZ OLUYOR CİNSİYET
DENEYELİM BAKALIM NE KADAR BİLECEK

HAMİLE ARKADAŞLAR YADA ÇOCUĞU OLANLAR SİZDE DENEYİN BAKALIM

ben de denedım kız cıktı :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…