- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.261
6 f nin geçtiği dilara sitesi var pazara yakın oda orada oturuyor :)6f in son duraginin karsisinda yeni binalar var canim orda oturuyorum ben :)
hadi hayırlısı canım çok sevindim.allah hep güzel haberler almayı nasip etsin bizlere ..Biz geldik :) 2li test icin kanimizi verdik..ense boyumuz 0.9 çıktı, doktorum hiçbi sorun olmadığını söyledi şimdi sonuclarin çıkmasını beklicez..Bu arada benim bıcırık babaya çekti galiba 4 gün önden gidiyoruz boyumuz da 6.1 mm :) tahmini doğum tarihimi değiştirecek bu velet
geçmiş olsun canımmm.cinsiyetini öğrenebilirsin her an.13+5 te öğrendim benKızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
midye yasak canım.sakın yeme.tüm atıkları toplar çünkümidye yasak olamaaazzzz pişmiş oluyor amaaa ühüüüüüü
çok üzüldüm canım geçmiş olsun.korkma o kadardan bebişe bişi olmaz.benimde karnım çok ağrıda geçen gece.dr bununla bebişe hiçbişey olmaz dedi.bende öldürecek kadar ağrı çektim inan ki doğurucam sandım.hakkattende baktık uyuyodu kendileri hiiiçç bişi umrunda değilkizlar bu sabah 3.kattaki komsumun esi nobetten cikmis evine girio die bizim evin kapisini zorladi bagirdim cagrdim adam hala acmaya calisio o panikle ustteki komsumu aradm esi indi gezdi apt ni. hirsiz sandm komsum dio sesin cok kotuydu esimi aradm kalkti geldi tabi 3.kattaki oldgu ortaya cikti esi geldi ozur dilemeye ama ben zangir zangr titriodum bide dun gece kramp girdi kasigma esimi de araynca bebege bisi olmus sanmis okdr kotuyduki sabahn 8inde cok korktm insallah bebegme bisi olmaz esim cok sinirlendi adama verdiveristrdi azonce karisi gene geldi kadin cok mahcup ama bizimki bida onlara slm vermek yok dio deve inadi var bizimkidnde kadn nasi mahcup ama adamda ne salak ne oluo diorm hala zorluo kapiyo çığlık atiyorum zorluo salak anlamio yanlis kapi oldugunu
mrb canım geçmiş olsun çok. ne zaman boyatcakmışız peki.zaten birkaç ay geçti ki.ben en fazla bir ay sonra boyamayı düşünüyordum dr a sorup.erken der diye bekledim.Herkeslere Merhabalar,
Doktordan şimdi geldik. göbek deliğinin yan tarafında ağrım oluyordu sanırım burda da bir kaç kişinin ağrısı vardı doktor rahim genişliyor, organların yer değiştiriyor çok normal korkma dedi panik yok kızlar.
Rahime zaman zaman baskı hissediyordum o da bu aylarda normalmiş
Saçımı boyatayım mı diye sordum amannn sakın bi kaç ay da bakımsız gez dedi ve tersleri bitkisellere bile güvenme diye de ekledi
esime artniyet yok dio esim zaten o kismi hic aklima getirmedim ole bisi oldugunda sonunu düşünemiyorum dedi. kadin 2.ye gelnce gozleri dolu doluydu cok mahcup ozur dileyip durdu esime dedim eve almasaydin dio deve kini var esimde simdi hayatta adam agziyla kus tutsa yaranamazYaniii hadi bastan karistirdi diyelim.Hadi insanlik hali diyelim.Sen bagiriosun daha ne ugrasiyo.Polis diyince gitmis tabi adi adam.Hic masum bi karistirma diil gibi.Sen sakin ol esin yeterince ilgilenir konuyla bebegini dusun stres yapma.Disari cik komsunla az hava al iyi gelir hem canim.Doktorlar bi garip kanaman olur alttan bakalim derler agrin olur onemsemezler bisey olunca sikayet etsen sorumluluk almazlar
saol canim arkadsmda dio hastanin biri ustume yurumustu dovcekti beni hamileyken guvenlikler zor ayirdu bebek iiyidi bak dogdu merak etme dio dun gecede benm rahmime kramp girince ole aha dedim gidio ama snra karnim pitpit oynamya baslaynca babasi uyuma bak beni uyutmuo sipa dedim :)çok üzüldüm canım geçmiş olsun.korkma o kadardan bebişe bişi olmaz.benimde karnım çok ağrıda geçen gece.dr bununla bebişe hiçbişey olmaz dedi.bende öldürecek kadar ağrı çektim inan ki doğurucam sandım.hakkattende baktık uyuyodu kendileri hiiiçç bişi umrunda değil
kızlar ense kalınlıgı ne çıktı sizde?
benim 1,2 cıktı
öyleymiş ya midye karides kalamarCanım ben de yemiyorum hamile kaldığımdan beri
Zararlı diye biliyorum
1.1 cıktı cnm bnmkızlar ense kalınlıgı ne çıktı sizde?
benim 1,2 cıktı
yok ondan sormuyorumOlması gerektiği gibi bebeğim krokma
cinsiyet belli mi peki?1.1 cıktı cnm bnm
ense kalınlıgı kaç çıktı canım?saol canım seninde gözünaydınyerim o cimcimeleri bennn yaaaa
aaa ole de mi anlasiliomus millet neler biliyor bee yeni duydum benimki 0.8 sorsana neymis :)yok ondan sormuyorum
görümcem görünce kendıkıyle kıyasladı
çok ınceymıs kız olabılır dedı.
ense kalınlıgından da ılk defa cınsıyetı duydum ondan soruyorum
öyle bır tahmınde bulundu hemen. tabii nette bıle öyle bısı yokaaa ole de mi anlasiliomus millet neler biliyor bee yeni duydum benimki 0.8 sorsana neymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?