2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlısı canım çok sevindim.allah hep güzel haberler almayı nasip etsin bizlere ..

geçmiş olsun canımmm.cinsiyetini öğrenebilirsin her an.13+5 te öğrendim ben

çok üzüldüm canım geçmiş olsun.korkma o kadardan bebişe bişi olmaz.benimde karnım çok ağrıda geçen gece.dr bununla bebişe hiçbişey olmaz dedi.bende öldürecek kadar ağrı çektim inan ki doğurucam sandım.hakkattende baktık uyuyodu kendileri hiiiçç bişi umrunda değil

Herkeslere Merhabalar,
Doktordan şimdi geldik. göbek deliğinin yan tarafında ağrım oluyordu sanırım burda da bir kaç kişinin ağrısı vardı doktor rahim genişliyor, organların yer değiştiriyor çok normal korkma dedi panik yok kızlar.

Rahime zaman zaman baskı hissediyordum o da bu aylarda normalmiş

Saçımı boyatayım mı diye sordum amannn sakın bi kaç ay da bakımsız gez dedi ve tersleri bitkisellere bile güvenme diye de ekledi

mrb canım geçmiş olsun çok. ne zaman boyatcakmışız peki.zaten birkaç ay geçti ki.ben en fazla bir ay sonra boyamayı düşünüyordum dr a sorup.erken der diye bekledim.

Çok saol canım. doktoruma kalsa 9 ay elleme saçını diyor ama benim saçımda boya ve ombre var 3 renk olacağım resmenn.
yazın deniz güneş yıpranıcak zaten şuan için eylüle erteledim o zaman tekrar sorup şansımı deneyeceğim

esime artniyet yok dio esim zaten o kismi hic aklima getirmedim ole bisi oldugunda sonunu düşünemiyorum dedi. kadin 2.ye gelnce gozleri dolu doluydu cok mahcup ozur dileyip durdu esime dedim eve almasaydin dio deve kini var esimde simdi hayatta adam agziyla kus tutsa yaranamaz

saol canim arkadsmda dio hastanin biri ustume yurumustu dovcekti beni hamileyken guvenlikler zor ayirdu bebek iiyidi bak dogdu merak etme dio dun gecede benm rahmime kramp girince ole aha dedim gidio ama snra karnim pitpit oynamya baslaynca babasi uyuma bak beni uyutmuo sipa dedim :)

yok ondan sormuyorum
görümcem görünce kendıkıyle kıyasladı
çok ınceymıs kız olabılır dedı.
ense kalınlıgından da ılk defa cınsıyetı duydum ondan soruyorum
aaa ole de mi anlasiliomus millet neler biliyor bee yeni duydum benimki 0.8 sorsana neymis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…