2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul'dayım canım, Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum ben..
Canım bende Acıbadem maslak Hastanesi'ndeyim bende memnunum hastanemden iyiki oradayım diyorum çünkü ultrason kağıtları net oluyor eve gelince özlüyorum sürekli elimde bakıyorum zaten doktorum bana görmemişin çocuğu olmuş diyor bende evet görmedim diyorum ben bu çocuk için 2 sene bekledim diyorum herkes Gülüyor halime

Canım bugün geçti gibi ama bitti dediğim bulantılarım gene başladı.. Ne yesem kusuyorum koku gelse kusuyorum.
bugun daha hiç bulantım olmadı
ama hemen kesılecegını snamıyorum tabii ki. şimdilik rahatım buna da şükür :=)
bulandıgı zaman hiçbişi gecırmıyor, hormonlardan oldugu için..

allah yardımcımız olsun

Saol canım benim.. Sana da maşallah. Aslında 1 hafta önce geçmişti ama gene başladı.

İstanbul'dayım canım, Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum ben..
Kadıköy acıbademde kime gidiyorsun ve memnun musun ? Benim asıl doktorum bursa acıbademde,doğumu orda yapacağım için. Ataşehirde yaşıyorum ve bana yakın diye ataşehir acıbademde bi doktora gerekli oldukça gidiyorum ama pek sevemedim.. Sen memnunsan doktorundan ona gidebilirim bende

2 li testimiz iyi çıktı çok şükür. Benim 3.cocuk inşallah ve buda erkekmis. Doktorum bugün söyledi.

2 li testimiz iyi çıktı çok şükür. Benim 3.cocuk inşallah ve buda erkekmis. Doktorum bugün söyledi.
Maşallah canım gözün Aydın... Diğer çocukların da mı erkek birde gebeliğin erken dönemlerinde mide bulantın yoğun oldumu özellikte canının çektiği bişey varmıydı bende bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum... Bende bulantı olmadı çok tatlı yiyorum ve etten tavuktan balıktan tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…