- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.321
nasıl gidiyor bakimm:))Evvettt burdayımmm :)
Süperrr ya o zmn bende bgn görebilirim sanırımmm :)) canımmm 4.4ta randevum işteyimm şuann, hiçbişeyr konsantrr olamıorumm yaa :))
Canim ne kdr erken gormussun yavrunu.kac cm di kesecigin bakiimm.bende acaip sikisik gittim.dr bakarken kacircam sGörürsün tabii ki annesi :) O kadar harika bir duygu kiGitmeden önce wc ye gitme çişe sıkışıkken daha net belli oluyormuş :))) Doktordan rica et birazcık daha bakalım de :)) Ben pişman oldum yavruşumun hasretiyle yanıp tutuşuyorum görmek için
Canim ne kdr erken gormussun yavrunu.kac cm di kesecigin bakiimm.bende acaip sikisik gittim.dr bakarken kacircam sandim
Benden erkenlerde varmis demekKız ben bebişe test yaptığımda beta 18'di düşün ki her şeyi ne kadar önce öğrenmişim
4+5 te gittim 6mm idi yavrucağım teyzesi :)) 14ünde gel hem kıpır kıpır olur hemde kalbini duyarsın demişti ben 9'unda gitcem . Umut fakirin ekmeği işte
Yaa ben bugün çok mayışığım akşama misafirlerim gelecek ev dandini kızımla oturduk keyif yapıyoruz teyzeleriSanki akşam ben misafirliğe gidecekmişim havam var
Benden erkenlerde varmis demekseninle batimiz ayniydi galiba.beni de cars cagrdi.13 unde.kalp atisini duyariz dedi cnm.kipir kipir nasil olcak o kdr gozukcek mi kendisi.simdi kesenin icinde var gibi duruyor ama nasil kipir kipir olcak ya ay heycanlandm cok.gunler gecmiyor
Kalp atisina kadar yorma kendini cok canm.keyfine bak bosver.kizimla derken.bu ikinci mi olcak.yoksa gobisindekini kiz mi hayal ediyorsun
Teyzesii opmeye kiyamaz onuuu.nasilll anladmm ama canmmBenim o şişko döbişimdeki kız teyzesiAksi iddaa edilinceye kadar bu böyle
Hep hayalim minik prenses civciv gibi sesi çıkan bir kız çocuğu
ayy bende öyle bi olsun 12 mayısta benimkide daha sonra duyarım inşallah herşeyini sonra ilan edeceğim:)) akraba eş dost ne varsa kayınvaldem bile bilmiyor daha nerdeyse iki ayım olcak :))Benim 27 mart bat, usg ile bakarken böyle pıtır pıtır bir şeyler hareket ediyordu dikkatini çekmedi mi kız :)) Sağa sola kıpraşma gibiydi :)) Kıpır kıpır görürsün dedi valla, benim dediğimi bahsediyor kanımca :)) Bende çok heyecanlıyım sorma gitsin! Ben özellikle 9.unda gidiyorum 10 mayısta bebişi ilan edeceğim :)))
Teyzesii opmeye kiyamaz onuuu.nasilll anladmm ama canmmpeki kesenin sekli nasildi senin.yuvarlaksa kiz.fasulye sekliyse erkek oluyormus genelde.benm icime erkekk doguyordu hep kesem fasulye gibi.bide guzellestm.erkek cocugu anneyi guzellestirirmis derler
Ahahahhaha bende inaniyorummmm.cidden.en iyisi kocakari teshisleri bence.dr lar yanilir onlar yanilmaz.bende hep aynaya bakiyorumm.esim adete bir hafta kala basladi demeye.iyice guzellestin diye.annem de cildin ne guzel olmus dedi bugun.evet dedim gelecegn kaynanasym benDur çekeyim fotoğrafını benimkisi tırtıl gibiydi :)) Kız bende ona ilanıyorummm.... Kız benimki vallahi bir çirkinleştim var ya anlatamam, aynalardan kaçıyorum
ayy bende öyle bi olsun 12 mayısta benimkide daha sonra duyarım inşallah herşeyini sonra ilan edeceğim:)) akraba eş dost ne varsa kayınvaldem bile bilmiyor daha nerdeyse iki ayım olcak :))
karindan baktirmak icin ne zaman gitmek gerekir ki :/Cnm gorunur diye düşünüyorum ben karından baktırcam oyuzden daha geç gidicemm...sende karından baktırcaksan yarın yada perşembe git ve cuma gidicem
Ahahahhaha bende inaniyorummmm.cidden.en iyisi kocakari teshisleri bence.dr lar yanilir onlar yanilmaz.bende hep aynaya bakiyorumm.esim adete bir hafta kala basladi demeye.iyice guzellestin diye.annem de cildin ne guzel olmus dedi bugun.evet dedim gelecegn kaynanasym benduymasn kayinvalidecgm.gonder bakym cnm tirtil sekli nasil oluoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?