- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.341
yok yok o ilk gün öğrendi süpriz yaptım:) annem babam ve kardeşim biliyor kalp atışını duyalım öyle söyleyelim dedik süpriz olsun diye:)) 7. haftamdayım işteKızz maşallah mühür gibiymiş ağzın :))) Allah var ya kocan bile bilmiyordur
az kaldı öğrenmeme inş aranıza katılırım ben de cuma gune net sonucu öğrencem
maşallah:)) ama ben bu fotolardan hiiççç birşey anlamıyorum yaaaa göremiyorum hiçççAyy koparttın beniBen sezdim şimdii senin eli maşalı kaynana olacağını
Fotoğrafı yüklüyorum şimdi, pembe dairenin içine aldım bebişin konumunuEki Görüntüle 1517616
yok yok o ilk gün öğrendi süpriz yaptım:) annem babam ve kardeşim biliyor kalp atışını duyalım öyle söyleyelim dedik süpriz olsun diye:)) 7. haftamdayım işte
maşallah:)) ama ben bu fotolardan hiiççç birşey anlamıyorum yaaaa göremiyorum hiççç
ayy evet inşallah:)) ya bu hafta doktorum doluymuş gidemedim haftaya salıya kaldı yaa:))Maşallah kız 7. kalbini duyarsın artık gitsene :))
ayyy maşallah :) ama her yerde sanki o siyahlık var gibi doktor bana da gösterince anlamıyacam sanırımKız dairenin içindeki siyahlık işte tırtılım orada
dündü :=)İnsallah canım hayırlı saglıklı olsun insallahsat kactı senin?
Canım m bak bende burdayım :)ayy bende öyle bi olsun 12 mayısta benimkide daha sonra duyarım inşallah herşeyini sonra ilan edeceğim:)) akraba eş dost ne varsa kayınvaldem bile bilmiyor daha nerdeyse iki ayım olcak :))
ay ay ayyy gelsin benim yoldaşım:) hoşgeldin:))Canım m bak bende burdayım :)esoes1919
kızlar doktora 2 hafta sonra gıdeyım dıyorum : p
kese falan gözükmeyecek nasıl olsa
10 kre gıt gel olmasın dedım
Ayyy deli gibi su içtimmm çok çişimm vaarrr girmiyimmiii rahatsız edioooGörürsün tabii ki annesi :) O kadar harika bir duygu kiGitmeden önce wc ye gitme çişe sıkışıkken daha net belli oluyormuş :))) Doktordan rica et birazcık daha bakalım de :)) Ben pişman oldum yavruşumun hasretiyle yanıp tutuşuyorum görmek için
Ayyy deli gibi su içtimmm çok çişimm vaarrr girmiyimmiii rahatsız ediooo
4 haftalık olması ımkansız bence :=) bugun adetımın 2. günü 1 hafta sonra 4 haftalık olabilir, o da adetten hemen sonra hamıle kaldıysam.. yoksa yanlıs mı hesap mı yapıyorum?Son adet tarihinizin ilk gününü girin: 04.05.2015
4 hafta + 3 günlük hamilesin. Yani 5. haftanın 3. günündesin :) 2 gün sonra tahminen kesen gözükür. Çokta ihmal etmeyin, bu topicte bir arkadaşımıza doktor 5 günlük yatak izni verdi. Usg de hafif kanama görmüş
nisan 13 de bitti :=)En son regl tarihin nedir? Olmadığın regli değil olduğun regli söyle :)))
Kız sen şaka mısınnisan 13 de bitti :=)
allah allah.. başladıgı zamanı nıye sayıyorlar kı ..adet bittikten sonra ki andan itibaren saydım zamanı, o da ne zaman hamıle kalındıgı bılınmıyor suan :=) yani 1 aylık nasıl olur kı, hamıle kalmasaydım bugun adetımın 2 . günü olacaktı..Kız sen şaka mısın
Reglin kaç gün sürdüğü değil önemli olan Nisan ayının kaçında başladığı
Hamileliğin şokunda yavrum daha
Sabah geldim aslında ana kimse sallamadı burdaay ay ayyy gelsin benim yoldaşım:) hoşgeldin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?