- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.841
Bende bilmiyorum kiKlasik olacak ama lütfen kalbinizi ferah tutun.
Bilmediğim için soruyorum. Ense kalınlığı 2 olunca riskli grup mu oluyor?
Doğru diyosun vermek değil almamak lazım. Ki almazsın sanmıyorum.miktarları biliyorum ben diyetisyene gittim .ama gebelik diyeti nasıl olur onu bilemiyorum.Yatmak zorunda olduğum için kilo almama engel olamıyorum.hiç hareket yok vermesemde olur almıyimde
onlar düşünmesede sen kendini düşüneceksin kim ne derse desin valla bu saatten sonra hiç önemi yok söylenenlerinHay Allah razı olsun ya! İnanın rahatladım.
Vicdan yapıp duruyorum kendimi ve bebeğimi düşüneceğim yerde..
Bi kimse de çıkıp demiyo "Evladım sağlığın elveriyor mu?risk alma. Bu bayram olmaz başka bayram olur."
inşallah canım ya boyda kısa iyice köşe yastığı gibi olmak istemiyorumDoğru diyosun vermek değil almamak lazım. Ki almazsın sanmıyorum.
İnşallah canım ya bakalım görecezBende burdan okuduğuma göre 3 e kadar normalmis kalbini ferah tut canım
20. Haftada ayrıntılı ultrasonda daha net olur herşey heralde
Doktormu yat dedi sanainşallah canım ya boyda kısa iyice köşe yastığı gibi olmak istemiyorum
Ense kalinligi 3 ustu riskli.benim 3.7 cikti riakli dendi.cvs twsti yapildi bekliyoru iste sonuclari.3 altinda riskli degil diye biliyorum 2ayri doktorda bana ayni seyi dedi.Bende bilmiyorum ki
Bebek arabası olayını ne abartmıştık biz de ya.Bebek arabası alan arkadaş olmuş galiba hayırlı olsun.alırken bagaja sığma durumuna falan ağırlığına dikkat edin kızlar. Ben oğluma bayağı bir para verip ağırlığı 14 kg olan bir araba almıştım bagajada sığmıyor. Oğlum 3 yaşında toplasan 20 kere binmemistir.aldığımız gibi duruyor ilkinde insan gösterisine aldanıyor akıl edemiyor ama böyle böyle tecrübe oluyor.araştırıp alıp siz siz olun ağırlığı falan bunlar önemli. Baston arabaların tam yatan olanları çok kullanışlı daha zamanınız var araştırın herşeyiyle
evet kanamam oldu miyomdan dolayı düşük riskim var 5 aydan sonrada erken doğum riski.yol yasak,ev işi yasak hareket yasak.dün sordum 1 çeşit yemek yabiliyorum .onuda dinlenerek yapıcam çünkü biraz ayakta olunca ağrım artıyor.temizliği vs eşim yapıyor Allah razı olsun.şimdilik böyle ileride belki değişir.Doktoruma çok sıkıldım yatmaktan dedim az kaldı 5-5,5 ay daha yatacaksın o kadar deyip gülüyorDoktormu yat dedi sana
Ozaman gitme cnm boşver eşin sana bırakmış zatenBen kışın da gittim aslında. Ama şimdi gidersem hem kendime hem etrafımdakilere eziyet olacağım.
Eşim "sen kendini nasıl hissediyosan onu göre hareket edelim" diyor.
Canım moralini bozma sen. Benim arkadaş 4 lü tarama testi bile sıkıntılı çıktı ama şu an çocuk sapassğlam.Ense kalinligi 3 ustu riskli.benim 3.7 cikti riakli dendi.cvs twsti yapildi bekliyoru iste sonuclari.3 altinda riskli degil diye biliyorum 2ayri doktorda bana ayni seyi dedi.
Aynı şeyleri söyledi bana da doktorum. Ama yumurtaya yeni başladım. Sütü hala içemiyorum. Yerine koyu kıvamlı ayran içiyorum.Kızlar bu cinsiyet işi neye göre kesinleşiyor acaba. Arkadaşım yakın zamanda erkek çocuk sahibi oldu. Ablası da hamileydi ona kız dediler 22. Haftada kesin erkek demişler, ne kadar geç ya.
Bebek arabası alan arkadaşım hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de tv de gördüm bebek malzemeleri yüzde elli pahalancak diye ama şimdiden de almak istemiyorum. Bazı cocuklar bunu kullanmıyormuş bile...
Bi ihtiyaç listesi şart tabi :)) babamız beşiği ben yapcam diye tutturdu . Bana ebat soruyor ama ben onu bile bilmiorum, şu yatağa bitişik olanlar var ya onlar gibi oksun istiyorum. Kendi yatagımızın boyunda yataga bitişik
Bu tarz beşik kullanan oldu mu ?
Bebeğimi görmeyi çok özledim ama üç hafta once 2 kere ultrason a girdim. Bebeğe zararı olcak diye şimdi gidemiyorum.
Siz nasıl besleniyorsunuz ? Sütü midem kaldırmıyor artık her gün bi kaseden fazla Yogurt yiyorum , yerine geçmez mi acaba ? Günlük yumurta yemeye özen gösteriyorum. Tavuk lu etli yemeklerde yiyorum , çok şekerli tatlı şeyler istemiyor canım, aksine hep acılı şeyler istiyor. Yemyeşil acı biber yiyorum bi tane .
Doktor et balık süt dedi. Başka bişey demedi bana. Size liste verdi mi ?
Bebek arabası olayını ne abartmıştık biz de ya.
Ben de bebek arabamızı ihtiyacını olan birine verip,baston almayı
Aynı şeyleri söyledi bana da doktorum. Ama yumurtaya yeni başladım. Sütü hala içemiyorum. Yerine koyu kıvamlı ayran içiyorum.
Kırmızı etle veya tavukla
Ben de doktor liste verir dşye düşünmüştüm , gerçi sütün artık midemi bulandırmasınsonra listeye ne kadar uyardım bilmiyorum :)))
Ayran ve yoğurt da süt yerine geçer inşallah , bi daki gitiğimde sorcam artık. . Çok fazla midem bulanmadı benim kokuya aşırı duyarlıyım o bazen sorun oluyor.
Baston bebek arabasını bi kaç kişiden daha duydum. Hafif ve kullanışlı diyorlar diğerini taşımak çok zormuş. Ama baston da hiç bebek arabası gibi durmuyor tırı vırı hemen bozulup kırılcak , çocuk düşüvercekmiş gb duruyor. . Ama kullanımı rahatsa ve sizin tecrübelerinize göre öyleyse ben de baston alcam. Kocaman bir şey alıp da pişman olmak istemiyorum . Benim bu konuda h tecrübe m yok çünkü
çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.içini ferah tutmaya çalış aklını dğıtacak şeylerle uğraş.ben yabancı dizilerimi izliyorum kitap okuyorum vs. başka çaremiz yok her geçen gün büyüyorlar bizde kucağımıza alacağız bebişlerimizi böyle düşünmek gerekMerhaba guzel ocak annisleri ben uye olup olmama konusunda kararsizlik yasadim cunku daha önce bi gruba uye olup sekiz haftalikken ayrilmak zorund kalmistimsonra bi kimyasal gebelik daha gecirdim.ve yine 11 haftalik hamileyim gecen hafta yogun kanama ile uc gun hastanede yattim.simdi evimde ne olacagini bekliyorum. Kan sulandirici gobekten igne progesteron fitil coraspin ve pruloton depot igne (uc gunde bir) kullaniyorum. Hayirlisi insallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?