- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.861
Tesekkur ederim insallah aliriz kucagimizaçok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.içini ferah tutmaya çalış aklını dğıtacak şeylerle uğraş.ben yabancı dizilerimi izliyorum kitap okuyorum vs. başka çaremiz yok her geçen gün büyüyorlar bizde kucağımıza alacağız bebişlerimizi böyle düşünmek gerek
Aynen canım bayağı sağlam bir araba ben binsem taşır yani rahat ama çok ağır ilk bagaj deneyimimizde eşim çok uğraştı hatta tutma yerindeki sünger yırtılmıştı biraz ki oğlum da hiç sevmez arabaya binmeyi o koca şeyi indirip bir de oğlum binmeyince deli olurdum.ama hiç yol gösteren olmadı bize o seneki topiktekiler de hep büyük aldılar ama kullanamadılar 2. Araba aldılar hepBebek arabası olayını ne abartmıştık biz de ya.
Ben de bebek arabamızı ihtiyacını olan birine verip,baston almayı düşünüyorum.
Benim kızım da hiç binmedi sayılır. Hele yürümeye başladıktan hiç istemedi. Eşek ölüsü gibi şeyi yanımızda boş boş taşıyoduk.Aynen canım bayağı sağlam bir araba ben binsem taşır yani rahat ama çok ağır ilk bagaj deneyimimizde eşim çok uğraştı hatta tutma yerindeki sünger yırtılmıştı biraz ki oğlum da hiç sevmez arabaya binmeyi o koca şeyi indirip bir de oğlum binmeyince deli olurdum.ama hiç yol gösteren olmadı bize o seneki topiktekiler de hep büyük aldılar ama kullanamadılar 2. Araba aldılar hep
Yok canım haftaya pazartesi gideceğim insallah kesin olsun dedim.sizinki belli oldu muBenim kızım da hiç binmedi sayılır. Hele yürümeye başladıktan hiç istemedi. Eşek ölüsü gibi şeyi yanımızda boş boş taşıyoduk.
Ama pikniklerde işe yarıyor. Yeğenlerim topluca binip arabacılık oynuyodu
Sizin cinsiyet belli oldu mu bu arada
Benim ayin 27 sinde medipolde randevum varbirde ocak ayında doğum yapacak medipol hastanesine giden var mı acaba??
Kayseri'li mi senin eşin canımKayseri :/
Ayy maşallah kız mı dedi sana hadi inşallah darısı banaevet, kız dedi yine
1 ay sonra yıne bakalım dedi.
Dün iyice ceset gibi halimi görünce eşim zorla doktora götürdü.Yok canım haftaya pazartesi gideceğim insallah kesin olsun dedim.sizinki belli oldu mu
Ben de 2 hafta once gittiğimde muayene oldum çıktım annem odaya daldı sordu hemen cinsiyeti neymiş diye millet iddiaya girdi bir de düşün.doktorcugum ne cinsiyeti bu hafta da daha belli olmaz dedi.ben çok merak etmiyorum açıkçası eşim ilk çocuğu gibi merak edip duruyor ne zaman belli olacak diye.Dün iyice ceset gibi halimi görünce eşim zorla doktora götürdü.
Bebeğin genel durumu çok iyiymiş. Benim için yapacak bi şey yokmuş :)
Bayağı kolları,bacakları oynuyodu ya çok hoştu.
Sormadan söyledi doktor cinsiyeti için erken diye.
Ya ben soramam zaten. Hiç hakkım yokmuş gibi hissediyorum.
Annemler falan konuşurken gülüyorum sadece.
Konuşursam biri ağzıma çakıp " sen kes sesini bakem. Otur sadece sağlıklı olmasını iste" diyecekmiş gibi hissediyorum :))
Eşim Kayserili evet.
değişmezse evet :=) 2 kere aynı şeyi söylediAyy maşallah kız mı dedi sana hadi inşallah darısı bana
Bu haftada iyice belli olur canım doğrudur eminim.sağlıkla kucağına aldeğişmezse evet :=) 2 kere aynı şeyi söyledi
umarım yanılmıyordur
inşallah
Bebeğin hareketlerini ulrasonda hemen görüyomusunuz yaaa ben hiç göremedim çünkü usg çok kısa sürüyo doktor aleti tutuyo pozisyonu yakalıyo çıktıyı veriyo. Bide kalbini dinliyo kısacık.bebeğiniz sağlıklı herhangi bi problem yok diyo boyunu sölüyo haftasını söylüyo bitiyo. ben soruyorum hareket ediyo mu yaaa diye eder tabiki diyo ama hiç göremedimDün iyice ceset gibi halimi görünce eşim zorla doktora götürdü.
Bebeğin genel durumu çok iyiymiş. Benim için yapacak bi şey yokmuş :)
Bayağı kolları,bacakları oynuyodu ya çok hoştu.
Sormadan söyledi doktor cinsiyeti için erken diye.
Ya ben soramam zaten. Hiç hakkım yokmuş gibi hissediyorum.
Annemler falan konuşurken gülüyorum sadece.
Konuşursam biri ağzıma çakıp " sen kes sesini bakem. Otur sadece sağlıklı olmasını iste" diyecekmiş gibi hissediyorum :))
Eşim Kayserili evet.
inşallah :=) darısı sanaBu haftada iyice belli olur canım doğrudur eminim.sağlıkla kucağına al
Gorumcem de benle aynı haftada ona da kız demişler hayırlı sağlıklı olsun da hep tirsiyorum kızım olmaz diye ailede de çok yok bizim.ve ben deli gibi kız istiyorum ama hayırlısı olsun rabbim bilirinşallah :=) darısı sana
inşallah allah gönlüne göre verir. tabii önce saglıklısını versın :=)Gorumcem de benle aynı haftada ona da kız demişler hayırlı sağlıklı olsun da hep tirsiyorum kızım olmaz diye ailede de çok yok bizim.ve ben deli gibi kız istiyorum ama hayırlısı olsun rabbim bilir
ben 3 ve üzeri diye bılıyorumBenimde ense kalınlığı 2 çıktı. Doktor dedi ki eğer sonuçlar iyi çıkmazsa zeka özürlü olacak dersem Bebeğini aldırırmısın? Bilemiyorum dedim. İçime kurt düşürdü. Kan sonuçları daha çıkmadı. Niye öle Demiş olabilirki? Hem tüp bebekte kalitesiz embriyo transferi olmuyo diye biliyorum.
12 haftalikken gitmistim en son canım bu hafta gidecektim diger arkadas izne ayrıldı cumartesi doktorun ameliyat günü pazartesiye giderim ancak 1 hafta sonra öğrenirim inşallahinşallah allah gönlüne göre verir. tabii önce saglıklısını versın :=)
sen daha gıtmedın mı doktora, gitsen de usg görüntüsü verse sana
sen anlıyorsun bu işlerden :=)
ben de baston tarzı araba düşünüyorum. zaten gezmek ıcın yıne arabayı kullanıpAynen canım bayağı sağlam bir araba ben binsem taşır yani rahat ama çok ağır ilk bagaj deneyimimizde eşim çok uğraştı hatta tutma yerindeki sünger yırtılmıştı biraz ki oğlum da hiç sevmez arabaya binmeyi o koca şeyi indirip bir de oğlum binmeyince deli olurdum.ama hiç yol gösteren olmadı bize o seneki topiktekiler de hep büyük aldılar ama kullanamadılar 2. Araba aldılar hep
ben 13. haftaya kadar kalp atısını sadece 1 kere dınlemıstımBebeğin hareketlerini ulrasonda hemen görüyomusunuz yaaa ben hiç göremedim çünkü usg çok kısa sürüyo doktor aleti tutuyo pozisyonu yakalıyo çıktıyı veriyo. Bide kalbini dinliyo kısacık.bebeğiniz sağlıklı herhangi bi problem yok diyo boyunu sölüyo haftasını söylüyo bitiyo. ben soruyorum hareket ediyo mu yaaa diye eder tabiki diyo ama hiç göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?