2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim insallah aliriz kucagimiza

Bebek arabası olayını ne abartmıştık biz de ya.
Ben de bebek arabamızı ihtiyacını olan birine verip,baston almayı düşünüyorum.
Aynen canım bayağı sağlam bir araba ben binsem taşır yani rahat ama çok ağır ilk bagaj deneyimimizde eşim çok uğraştı hatta tutma yerindeki sünger yırtılmıştı biraz ki oğlum da hiç sevmez arabaya binmeyi o koca şeyi indirip bir de oğlum binmeyince deli olurdum.ama hiç yol gösteren olmadı bize o seneki topiktekiler de hep büyük aldılar ama kullanamadılar 2. Araba aldılar hep

Benim kızım da hiç binmedi sayılır. Hele yürümeye başladıktan hiç istemedi. Eşek ölüsü gibi şeyi yanımızda boş boş taşıyoduk.
Ama pikniklerde işe yarıyor. Yeğenlerim topluca binip arabacılık oynuyodu
Sizin cinsiyet belli oldu mu bu arada

Yok canım haftaya pazartesi gideceğim insallah kesin olsun dedim.sizinki belli oldu mu

Yok canım haftaya pazartesi gideceğim insallah kesin olsun dedim.sizinki belli oldu mu
Dün iyice ceset gibi halimi görünce eşim zorla doktora götürdü.
Bebeğin genel durumu çok iyiymiş. Benim için yapacak bi şey yokmuş :)
Bayağı kolları,bacakları oynuyodu ya çok hoştu.
Sormadan söyledi doktor cinsiyeti için erken diye.
Ya ben soramam zaten. Hiç hakkım yokmuş gibi hissediyorum.
Annemler falan konuşurken gülüyorum sadece.
Konuşursam biri ağzıma çakıp " sen kes sesini bakem. Otur sadece sağlıklı olmasını iste" diyecekmiş gibi hissediyorum :))
Eşim Kayserili evet.

Ben de 2 hafta once gittiğimde muayene oldum çıktım annem odaya daldı sordu hemen cinsiyeti neymiş diye millet iddiaya girdi bir de düşün.doktorcugum ne cinsiyeti bu hafta da daha belli olmaz dedi.ben çok merak etmiyorum açıkçası eşim ilk çocuğu gibi merak edip duruyor ne zaman belli olacak diye.
Ben de kayseriliyim kayserili kayganalari bildiğim için kendi memleketimden evlenmedim yağmurdan kaçıp doluya tutuldumne yapsan yaranamazsin gitsen 5 dk otursan gene oturdu diyecekler kimse bu hamile demez onun için hiç keyfini bozma

Bebeğin hareketlerini ulrasonda hemen görüyomusunuz yaaa ben hiç göremedim çünkü usg çok kısa sürüyo doktor aleti tutuyo pozisyonu yakalıyo çıktıyı veriyo. Bide kalbini dinliyo kısacık.bebeğiniz sağlıklı herhangi bi problem yok diyo boyunu sölüyo haftasını söylüyo bitiyo. ben soruyorum hareket ediyo mu yaaa diye eder tabiki diyo ama hiç göremedim

Gorumcem de benle aynı haftada ona da kız demişler hayırlı sağlıklı olsun da hep tirsiyorum kızım olmaz diye ailede de çok yok bizim.ve ben deli gibi kız istiyorum ama hayırlısı olsun rabbim bilir
inşallah allah gönlüne göre verir. tabii önce saglıklısını versın :=)
sen daha gıtmedın mı doktora, gitsen de usg görüntüsü verse sana
sen anlıyorsun bu işlerden :=)

ben 3 ve üzeri diye bılıyorum
doktordan doktora fark var
o yuzden sıkıntı etme

inşallah allah gönlüne göre verir. tabii önce saglıklısını versın :=)
sen daha gıtmedın mı doktora, gitsen de usg görüntüsü verse sana
sen anlıyorsun bu işlerden :=)
12 haftalikken gitmistim en son canım bu hafta gidecektim diger arkadas izne ayrıldı cumartesi doktorun ameliyat günü pazartesiye giderim ancak 1 hafta sonra öğrenirim inşallah

ben de baston tarzı araba düşünüyorum. zaten gezmek ıcın yıne arabayı kullanıp
ardından bebek arabasını kullanıcaz :=) o yuzden baston en ıyısı

Şimdi okudum erkek ismi Ali Galip kız ismi Safiye sultan yazıyor benim takvimde kim bulmuş bu isimleri ya safiye deyince aklıma akasya duragindaki safiye geldi

ben 13. haftaya kadar kalp atısını sadece 1 kere dınlemıstım
o da ilk atısıydı :=)
zaman ılerlesın zaten göreceksın onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…