- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.801
Bizim ense kalinligimiz usg yuksek cikti.cvs yapildi.sonuclar bu hafta icinde cikacakbir kağıt daha olması lazım down sendromu tarama sonuçlarının olduğu
Himmm anladim cnm iste bende su konuda kararsizim ilerde sikinti yasarmiyim acaba diye ayrica benim dogum sonrasi rapora falanda ihtiyacim olucak bakalim bende tam karar vermis degilm bu arada ben oglusun cinseyini ogrendigimde 20 haftlikti gostermedi sipakız çocuğu özeldir büyüdükçe anneyle arkadaş gibi oluyor erkek çocuk
ben evrim hanıma gitmedim.Kanamam olunca yakınımızın önerdiği serhat tatlıkazana gittim.çok memnun kaldım gerçekten işini bilen bir doktor .yanında rahat hissediyorsun.benim birde riskli hamilelik olduğu için kendimi emanet edebileceğim birini arıyordum.Buldum çok şükür .Cinsiyet belli değil doktorum üstünde durmuyor konunun bacakları kapalı dedi sorunca ben. geç belli olunca kız oluyormuş dedim yok öyle birşey dedi .sağlıklı olsunda hayırlısıyla kucağıma alayım.
Selim beyde mi aynı hastanede? Tanımıyorum ben kendilerinisoru soruyorz suratimiza bos bos bakio esimde bida ole yaparsa terslicem para verioruzz dio bnde bosver diyorum selim beyemi gtsem die düşünüyorum
Bana saglik ocagi verdi tatlim 12. Haftadan sonra kullan diye Doktoruma sordum tebrik etti saglik ocagini :)Bana vermedi doktorum
10 gün sınra kontrolüm var
Herkes kullanıyor mu ki acaba?
Benimde 5 damla ama cok az geldi gozume canim5 damla canim ben
Benim de azalmak yerine çoğalıyo.Günaydın hanımlar biz bu hafta hep erkenciyiz Babamız 7 bucukta işe gidiyo kizimda hemen uyanıyor ve beni uyandırıyor
Dün akşam bulantılarım kesildi demiştim demez olaydımyine başladı aşırı değil ama bulantı işte
Mutlu pazarlar herkese
Nerede eşinin ailesi uzakmıGünaydın millet. Ya bana bi akıl verin çıkmazdım. Rahatım ve vicdanım arasında kaldım :/
Eşimin ailesi bayramda mutlaka orda olmamızı istiyor. Hatta tripliler müdür beyden izin çıkmayabilir diye.
Yalnız çıksa bile ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ki
O bayram telaşını,hengameyi çekecek gücüm yük.
Bi taraftan da eşim ailesiyle olsun istiyorum bayram sonuçta.
Pııffff napsam ben?
Bu arada 2. torun olayını benimsemediler,sevinmediler :)
Hatta toruna sevinmekten ziyade,torun yüzünden yaza dair düğün/dernek,gezme,bayram planları bozuldu diye üzülüyor çılgınlar :)
Oysa benim ailem 12. torun olmasına rağmen ilk torun gibi sevinçliler. Cinsiyet tahminleri,isim önerileri havada uçuşuyo
Kayseri :/Nerede eşinin ailesi uzakmı
Cnm hem yol yoracak hemde orada sürekli ayakta karisikligin içinde olursan senin için sıkıntı ama ara ara uzanacaksan inş sorun olmaz....ama ben suan en fazla bursadan istanbula gidiyorum daha uzak yola çıkmam bebeğim den önemli değil hiç birşey tabi tercih meselesi senin bulunduğun ortamı bilmediğim için gitmemen sorun olurmu olmazmi diye kesin gitme diyemiyorumKayseri :/
Canım 74 le hamile kaldım. Şu an 67 yim. Bu listede karbonhidrat olmadığı için kilo veriyosun. 1 porsiyon meyveyi de açıklayım bir su bardağı çilek veya 10 adet kiraz veya 2 dilim karpuzgeldi canım sağol sen kaç kiloydun peki unuttum ben
Aslında sorun yol değil. 8 saat dayanırım bi şekilde. Kendi arabamızla gidiyoruz.Cnm hem yol yoracak hemde orada sürekli ayakta karisikligin içinde olursan senin için sıkıntı ama ara ara uzanacaksan inş sorun olmaz....ama ben suan en fazla bursadan istanbula gidiyorum daha uzak yola çıkmam bebeğim den önemli değil hiç birşey tabi tercih meselesi senin bulunduğun ortamı bilmediğim için gitmemen sorun olurmu olmazmi diye kesin gitme diyemiyorumkendi arabanizla gideceksiniz hiç sorun yok aslinda
Klasik olacak ama lütfen kalbinizi ferah tutun.Benimde ense kalınlığı 2 çıktı. Doktor dedi ki eğer sonuçlar iyi çıkmazsa zeka özürlü olacak dersem Bebeğini aldırırmısın? Bilemiyorum dedim. İçime kurt düşürdü. Kan sonuçları daha çıkmadı. Niye öle Demiş olabilirki? Hem tüp bebekte kalitesiz embriyo transferi olmuyo diye biliyorum.
Geçen gün hello baby e girdik eşimle ( şimdi e baby oluyomuş.)joie marka travel sistem bebek arabası aldık.500 den 300 e inmişti.erkendi bana göre ama eşim fiyatı ve kalitesini görünce alalım dedi :)Günaydınnn hamişlerrr :)
Güzel bir pazar gününe uyandıkk, kocam kahvaltıya gidelim dedi hazırlanıoruz biz bebişimle :)
Sonrasında da bgn biraz eşya bakıcaz ama sadece bakıcaz dolap yatak falan bir de bebek arabası falan belki minik bir cici alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?