- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.821
Sanki birisi 3 ün üzeri riskli diye yazmıştı.Klasik olacak ama lütfen kalbinizi ferah tutun.
Bilmediğim için soruyorum. Ense kalınlığı 2 olunca riskli grup mu oluyor?
E o halde niye boşu boşuna kadını huzursuz etmiş doktor deli mi ne?Sanki birisi 3 ün üzeri riskli diye yazmıştı.
Aaaa aldınız mı canımmm bende daha erken diomm ama ii yapmışsınız bi yandan ya çünkü temmuzdan itibaren zamlanıomuş tüm bebek ürünleri bakalım bizde bakcaz bgn daha almayız ama :)Geçen gün hello baby e girdik eşimle ( şimdi e baby oluyomuş.)joie marka travel sistem bebek arabası aldık.500 den 300 e inmişti.erkendi bana göre ama eşim fiyatı ve kalitesini görünce alalım dedi :)
selim beyde sogukkanli sormadan cevaplamiomus die duydum olede icim rahat etmez z nazmiye hanim atlatiyo ama bazen soru soruyor um suratima tuhaf bakio. komsumda ona gidiyor ona ense kalinligini demis bana normal dedi normalde kac dedim normal dedim ya dedi ci ns yani esime selim beyi deneylim bu ay dedim nazmiyeye gidelim biisi derse ben terslicem dedi. esim de soru soruyor bakio ole suratina soguk soğuk tuhaf yaniSelam hanimlar ikinizde bursadaydiniz degilmi bende bursadayim.arkadasim rentiptaki selim beye gitti hamilelikte cok memnun kaldi.
tanımıyorum da duydum ii doktorda die ama oda hicbisi deniomus sorunca soyluyomus diye duydum ondan gtmemistimSelim beyde mi aynı hastanede? Tanımıyorum ben kendilerini
3ve üzeri riskli grup canım.. 2 normal benceKlasik olacak ama lütfen kalbinizi ferah tutun.
Bilmediğim için soruyorum. Ense kalınlığı 2 olunca riskli grup mu oluyor?
benim pıt pıtta göstermedi şimdilik bu gidişle doktorun dediği gibi doğduğunda öğreneceğiz galibaHimmm anladim cnm iste bende su konuda kararsizim ilerde sikinti yasarmiyim acaba diye ayrica benim dogum sonrasi rapora falanda ihtiyacim olucak bakalim bende tam karar vermis degilm bu arada ben oglusun cinseyini ogrendigimde 20 haftlikti gostermedi sipa
Ya bazı kadın doktorlar cidden tuhaf.selim beyde sogukkanli sormadan cevaplamiomus die duydum olede icim rahat etmez z nazmiye hanim atlatiyo ama bazen soru soruyor um suratima tuhaf bakio. komsumda ona gidiyor ona ense kalinligini demis bana normal dedi normalde kac dedim normal dedim ya dedi ci ns yani esime selim beyi deneylim bu ay dedim nazmiyeye gidelim biisi derse ben terslicem dedi. esim de soru soruyor bakio ole suratina soguk soğuk tuhaf yani
eğer sen sormadan anlatmasını cana yakın içten bir doktor arıyorsan kendi gittiğim doktoru önerebilirim.Özel muayenehane de bakıyor.evet canim bende
tanımıyorum da duydum ii doktorda die ama oda hicbisi deniomus sorunca soyluyomus diye duydum ondan gtmemistim
miktarları biliyorum ben diyetisyene gittim .ama gebelik diyeti nasıl olur onu bilemiyorum.Yatmak zorunda olduğum için kilo almama engel olamıyorum.hiç hareket yok vermesemde olur almıyimdeCanım 74 le hamile kaldım. Şu an 67 yim. Bu listede karbonhidrat olmadığı için kilo veriyosun. 1 porsiyon meyveyi de açıklayım bir su bardağı çilek veya 10 adet kiraz veya 2 dilim karpuzçok yimee.
Sağol canım.biz de zam haberlerini gördük.aldık bakalım.inşallah memnun kalırızAaaa aldınız mı canımmm bende daha erken diomm ama ii yapmışsınız bi yandan ya çünkü temmuzdan itibaren zamlanıomuş tüm bebek ürünleri bakalım bizde bakcaz bgn daha almayız ama :)
İki araba var aklımızda biri quinny biride kraft twister bakalım belki seçenekler çoğalır bgn :)
Güle güle kullanın inş canımmm
doktor yorumlarını izledim 3 üzeri sorun olabilir diyorSanki birisi 3 ün üzeri riskli diye yazmıştı.
Valla ben hiç zora gelemem yılda bir giderim belki 2 yılda bir kv ye sağolsun hiçbir şeye el sürdürmezler sen en iyisini bilirsin ama en azından gideceksen de rahatsızim de uzan gitsinGünaydın millet. Ya bana bi akıl verin çıkmazdım. Rahatım ve vicdanım arasında kaldım :/
Eşimin ailesi bayramda mutlaka orda olmamızı istiyor. Hatta tripliler müdür beyden izin çıkmayabilir diye.
Yalnız çıksa bile ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ki
O bayram telaşını,hengameyi çekecek gücüm yük.
Bi taraftan da eşim ailesiyle olsun istiyorum bayram sonuçta.
Pııffff napsam ben?
Bu arada 2. torun olayını benimsemediler,sevinmediler :)
Hatta toruna sevinmekten ziyade,torun yüzünden yaza dair düğün/dernek,gezme,bayram planları bozuldu diye üzülüyor çılgınlar :)
Oysa benim ailem 12. torun olmasına rağmen ilk torun gibi sevinçliler. Cinsiyet tahminleri,isim önerileri havada uçuşuyo
İş değişikliği yapmış birde bilgisayarı çalınmış ama kendisi iyiymiş
Bende burdan okuduğuma göre 3 e kadar normalmis kalbini ferah tut canımBenimde ense kalınlığı 2 çıktı. Doktor dedi ki eğer sonuçlar iyi çıkmazsa zeka özürlü olacak dersem Bebeğini aldırırmısın? Bilemiyorum dedim. İçime kurt düşürdü. Kan sonuçları daha çıkmadı. Niye öle Demiş olabilirki? Hem tüp bebekte kalitesiz embriyo transferi olmuyo diye biliyorum.
Ben kışın da gittim aslında. Ama şimdi gidersem hem kendime hem etrafımdakilere eziyet olacağım.Valla ben hiç zora gelemem yılda bir giderim belki 2 yılda bir kv ye sağolsun hiçbir şeye el sürdürmezler sen en iyisini bilirsin ama en azından gideceksen de rahatsızim de uzan gitsin
Eşine de söyle durumunu sana arka çıksın
kendini hiç yorma eşinde senin tarafında bu bayramda evde kalın.Bizde bayramlarda eşimin memleketine gidiyoruz ama bu sene hiç bir yere gidemeyeceğiz.Ne kendi annemlere ne eşimin ailesinin yanına.Onlarda zaten zorlamıyor kayınvalidem kalkma yat kendine dikkat et diyor.Sende kendine bakacaksın kim ne der ne düşünür diye bakmayacaksın.Sen iyi olacaksın ki bebişinde iyi olsun tatlımBen kışın da gittim aslında. Ama şimdi gidersem hem kendime hem etrafımdakilere eziyet olacağım.
Eşim "sen kendini nasıl hissediyosan onu göre hareket edelim" diyor.
Yok canim 4 yada 5 dediler bana.hamilelere cok fazla vermiyolar.benimki asiri dusukdu bide ona ragmen.Bana saglik ocagi verdi tatlim 12. Haftadan sonra kullan diye Doktoruma sordum tebrik etti saglik ocagini :)
Benimde 5 damla ama cok az geldi gozume canim
Hay Allah razı olsun ya! İnanın rahatladım.kendini hiç yorma eşinde senin tarafında bu bayramda evde kalın.Bizde bayramlarda eşimin memleketine gidiyoruz ama bu sene hiç bir yere gidemeyeceğiz.Ne kendi annemlere ne eşimin ailesinin yanına.Onlarda zaten zorlamıyor kayınvalidem kalkma yat kendine dikkat et diyor.Sende kendine bakacaksın kim ne der ne düşünür diye bakmayacaksın.Sen iyi olacaksın ki bebişinde iyi olsun tatlım
Ay sinir olurum oyle tiplere.ben pembe maviye gidiyorum Lale hanima ilk kizimda da ona gitmistim 8 senedir ona gittim hep.artik obeni cok iyi taniyor ben onu .memnunumselim beyde sogukkanli sormadan cevaplamiomus die duydum olede icim rahat etmez z nazmiye hanim atlatiyo ama bazen soru soruyor um suratima tuhaf bakio. komsumda ona gidiyor ona ense kalinligini demis bana normal dedi normalde kac dedim normal dedim ya dedi ci ns yani esime selim beyi deneylim bu ay dedim nazmiyeye gidelim biisi derse ben terslicem dedi. esim de soru soruyor bakio ole suratina soguk soğuk tuhaf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?