2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen gün hello baby e girdik eşimle ( şimdi e baby oluyomuş.)joie marka travel sistem bebek arabası aldık.500 den 300 e inmişti.erkendi bana göre ama eşim fiyatı ve kalitesini görünce alalım dedi :)
Aaaa aldınız mı canımmm bende daha erken diomm ama ii yapmışsınız bi yandan ya çünkü temmuzdan itibaren zamlanıomuş tüm bebek ürünleri bakalım bizde bakcaz bgn daha almayız ama :)
İki araba var aklımızda biri quinny biride kraft twister bakalım belki seçenekler çoğalır bgn :)
Güle güle kullanın inş canımmm

Selam hanimlar ikinizde bursadaydiniz degilmi bende bursadayim.arkadasim rentiptaki selim beye gitti hamilelikte cok memnun kaldi.
selim beyde sogukkanli sormadan cevaplamiomus die duydum olede icim rahat etmez z nazmiye hanim atlatiyo ama bazen soru soruyor um suratima tuhaf bakio. komsumda ona gidiyor ona ense kalinligini demis bana normal dedi normalde kac dedim normal dedim ya dedi ci ns yani esime selim beyi deneylim bu ay dedim nazmiyeye gidelim biisi derse ben terslicem dedi. esim de soru soruyor bakio ole suratina soguk soğuk tuhaf yani

Klasik olacak ama lütfen kalbinizi ferah tutun.
Bilmediğim için soruyorum. Ense kalınlığı 2 olunca riskli grup mu oluyor?
3ve üzeri riskli grup canım.. 2 normal bence
ametist80 canımmm bişi çıkmıcak inş bazı doktorlar çok abartolar bazı durumları bana daha ilk görüşmede bir doktor bu riski anlatmıştı gereksiz yere..sen içini ferah tut canım inş herşey güzel çıkcak

benim pıt pıtta göstermedi şimdilik bu gidişle doktorun dediği gibi doğduğunda öğreneceğiz galibaHerşey Allahtan canım hiç birşeyin garantisi yok .Tedbir kuldan takdir Allahtan...

Ya bazı kadın doktorlar cidden tuhaf.
Bence kadın olarak kadınlardan bıkmışlar :)
Giden iki arkadaşım var. Pişman oldular.
Hiç rahatlatıcı iki kelam etmiyolarmış.

evet canim bende

tanımıyorum da duydum ii doktorda die ama oda hicbisi deniomus sorunca soyluyomus diye duydum ondan gtmemistim
eğer sen sormadan anlatmasını cana yakın içten bir doktor arıyorsan kendi gittiğim doktoru önerebilirim.Özel muayenehane de bakıyor.

Canım 74 le hamile kaldım. Şu an 67 yim. Bu listede karbonhidrat olmadığı için kilo veriyosun. 1 porsiyon meyveyi de açıklayım bir su bardağı çilek veya 10 adet kiraz veya 2 dilim karpuz çok yimee.
miktarları biliyorum ben diyetisyene gittim .ama gebelik diyeti nasıl olur onu bilemiyorum.Yatmak zorunda olduğum için kilo almama engel olamıyorum.hiç hareket yok vermesemde olur almıyimde

Sağol canım.biz de zam haberlerini gördük.aldık bakalım.inşallah memnun kalırız

Valla ben hiç zora gelemem yılda bir giderim belki 2 yılda bir kv ye sağolsun hiçbir şeye el sürdürmezler sen en iyisini bilirsin ama en azından gideceksen de rahatsızim de uzan gitsin
Eşine de söyle durumunu sana arka çıksın

Bende burdan okuduğuma göre 3 e kadar normalmis kalbini ferah tut canım
20. Haftada ayrıntılı ultrasonda daha net olur herşey heralde

Ben kışın da gittim aslında. Ama şimdi gidersem hem kendime hem etrafımdakilere eziyet olacağım.
Eşim "sen kendini nasıl hissediyosan onu göre hareket edelim" diyor.

Ben kışın da gittim aslında. Ama şimdi gidersem hem kendime hem etrafımdakilere eziyet olacağım.
Eşim "sen kendini nasıl hissediyosan onu göre hareket edelim" diyor.
kendini hiç yorma eşinde senin tarafında bu bayramda evde kalın.Bizde bayramlarda eşimin memleketine gidiyoruz ama bu sene hiç bir yere gidemeyeceğiz.Ne kendi annemlere ne eşimin ailesinin yanına.Onlarda zaten zorlamıyor kayınvalidem kalkma yat kendine dikkat et diyor.Sende kendine bakacaksın kim ne der ne düşünür diye bakmayacaksın.Sen iyi olacaksın ki bebişinde iyi olsun tatlım

Hay Allah razı olsun ya! İnanın rahatladım.
Vicdan yapıp duruyorum kendimi ve bebeğimi düşüneceğim yerde..
Bi kimse de çıkıp demiyo "Evladım sağlığın elveriyor mu?risk alma. Bu bayram olmaz başka bayram olur."

Ay sinir olurum oyle tiplere.ben pembe maviye gidiyorum Lale hanima ilk kizimda da ona gitmistim 8 senedir ona gittim hep.artik obeni cok iyi taniyor ben onu .memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…