2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr midem çok kötü yaaww
Dün kendi kendime nazar ettim
Ne yesem bana mısın demiyo
Bu arada öyle bir şeye aş eriyom ki bulamam bulsamda becerip yapamam
Bugün Hangi kanalı açsam karşımda o yazarken bile ağzımin suyu akiyo

Kötü insanlar değiller ama memnuniyetsizler. Bardağı sağ taraftan alıp sol tarafa koyanın da dedikodusunu yapıyolar,sol taraftan alıp sağ tarafa koyanın da. İnsan ne diyeceğini,nasıl hareket edeceğini şaşırıyo bazen.
Sanırım en iyisi kafası kıt,mal taklidi yapmak :)

Kızımda 9 ay hiç hareket göremedik. Öyle yattı yavrucum patates gibi.
Şimdi kımıl kımıl görünce çok şaşırdık :)

Şimdi okudum erkek ismi Ali Galip kız ismi Safiye sultan yazıyor benim takvimde kim bulmuş bu isimleri ya safiye deyince aklıma akasya duragindaki safiye geldi
Benim relax yengemin bebeği kızmış adı büyük ihtimalle Zeynep Dicle olacak.
Ben Şüheda Nil diyorum bi de ona.
Merza da olabilir. Meleklerin kraliçesiydi galiba.

Ayy onu hiç yapma sakın mal insanları hiç sevmezler birşeye tutmazlar nasılsa anlamaz o diye.en güzeli her dediklerine kulp bulmak birine ağzın eğri mi diyor senin de burnun eğri dersen senden iyisi olmaz hemşerim diye demiyorum

Biz goruyoruz canm.heleki sira pek yoksa dr epey izletiyor.film izler gibi izliyoruZ:) Hareket etmezsede dr amcasi hareket ettiriyor onu:)

Hadi ya !
Ayy keşke önceden bilseydim Kayserili olduğunu. Taktik alırdım. Neyse hala geç sayılmaz

Kizlaaarrr biz tatile gidiyoruzzz.onerileriniz var mi nelere dikkat edeyim.gunes kremi olarak bebek icin olanlardan alicam iyi mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…