- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.541
Medicalparkin fiyati ne kdr acaba.muayene dogum.bize isyerinden indirimli 50.tl muayene.dogumda normal 1000.Benim randevum perşembe cnm ilk defa gidicem medicalpark özlem hnm bakalım iyi olur ins...acıbadem bana tuzlu biraz
Bende ist tasınıyorum zaten kısmettse 1 2 ay içinde hamileliğin geri kalanı için orda doktor araştırıcamÖnemli olan doktor canım,hastane önemsiz bence. Tam teşekküllü olduğu sürece sıkıntı yok. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Aaaa benide valla.bak yaramazlara somuyorlar biziAynen ve çok gergin şimdiden yemek yiyince baya rahatsız ediyor beni
Cnm muayne doktordan doktora değişiyor burda bir de var muayne 120 başka var 60 kusur doğumu bilmiyommMedicalparkin fiyati ne kdr acaba.muayene dogum.bize isyerinden indirimli 50.tl muayene.dogumda normal 1000.
Burda hastane seçeneğin çok fazla bursa gibi değil. Nereye taşınacaksın ?Bende ist tasınıyorum zaten kısmettse 1 2 ay içinde hamileliğin geri kalanı için orda doktor araştırıcam
Anadolu yakası cnmBurda hastane seçeneğin çok fazla bursa gibi değil. Nereye taşınacaksın ?
yoldaşımmmarkadaşlar merhaba
benim
sat 1 nisan
bat 28 nisan
ilk kez bugün dr a gittim kese göründü çok şükür
5 tüp kan aldı
Birde idrara bakıldı bu gün
Güzel Allahım hepinize nasip etsin inşallah
ve hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
ama görünmese de endişe etmeyin hemen
dr bakmadan önce görünmezse kandan takip ederiz dedi
göbekten baktı
çokkkk su içmiştim :)
Hemen göründü
Benim açlık kan şekerim fazla çıktı ona canım sıkıldı normal değer 74-106
Benim değerim 114
Moralim çok bozuldu
2 hafta sonra da tekrar çağırı kalp atışını duymak için
Zor ama bi o kadar da heyecanlı bi süreç
Allahım hepimizi sevindirsin inşallah
Hmm acibadem gibi proflar fazladir.ama medical park icin iyi bence.Cnm muayne doktordan doktora değişiyor burda bir de var muayne 120 başka var 60 kusur doğumu bilmiyomm
yoldaşımmmay hadi maşallah çok güzel bi haber,
şekere üzülme,sadece şeker tüketimine dikkat et,hamiş olmasak tarçın bunu düşürmek için birebir ama düşük riski yapıyor diye biliyorum,şuan kendim tüm bitki çaylarını ıhlamur hariç bıraktım mesela..
iki hafta nasıl gececek şimdi ,geçmek bilmez valla
Sana teşekkürü borç bilirim, dün senden cesaret alıp bu gün gittim...
Dört gözle senden de güzel haber bekliyorum yoldaşım
Şekere öyle böyle değil bayağı canımı sıktım(
Bu gün çok yorgunum
Yarın iyi birbeslenme proğramı hazırlamalıyım kendime
2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Zaman durdu sanki
Dr 14 hün sonra bi daha bakacak şekere
O zamana kadar düşürmem gerek
Az once bi hapsırdım ölüyom sandım kasık ağrısıyla benim gibi olan varmı yaa kasıkları çok rahatsız eden
amin hepimize sağlıklı sihhatlı doğumlardan nasip etsin melekler kucağına konsunhayırlı olsun hoşgeldin..Allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
hoşgeldin :) hayırlı olsun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder umarım
Hoşgeldin bende 2010 agustos annesiyim bir kızım var :)kizlar ben de ocak annesi olucam insallah, ayni zamanda 2014 ekim annesiyim de. bu 2. bebegim olacak.
Bende çok uyuyorum öyle böyle değil sabah 12 de kalktım kahvaltı ettim 2 de tv izlerken uyumuşum kalktım bişiler atıştırmalık duş aldım 5 te yine uyumuşum hemde öyle böyle değil kızım okuldan gelmiş onun servisini bile duymadim ...Ya sürekli uyumak istiyorum kızımd böyle değildi kafayı koydupum yerde uyuyorum sizde de varmı bu
Kızıma hamileyken çalışıyordum doğumdan sonra da çalıştım ama onda da çok uyurum serviste uyurum 10 dk yolda :)ben de de var ama uyku hali ama buna ragmen çok uyuyamıyorum
örneğin bugün saat 6 gibi uyudum 7.15de uyandım normalde eskiden olsa uyanamaz 8 - 9 yapardım
hasonu mesela 12de uyuyup sabah 7 8 gibi uyandım
bir de şu var kızlar bi arkadaşım oğluna hamileyken kafayı koydugu yerde uyuyup kaldıgını anlatıyordu hep..acaba erkek oldugu içinmi
Bende medical parka gidicem kısmet silivrideyim :)Medicalparkin fiyati ne kdr acaba.muayene dogum.bize isyerinden indirimli 50.tl muayene.dogumda normal 1000.
ben bi haftadır çok ağır grip oldum oksururken kasıkları da felaket bir batma var ; (Az once bi hapsırdım ölüyom sandım kasık ağrısıyla benim gibi olan varmı yaa kasıkları çok rahatsız eden
bak şimdi daha da mutlu oldum..
hersey çok yolunda lütfen canını sıkma güzel bir beslenmeyle düşürürsün inş..şimdi beslenme alışkanlıklarını bilmiyorum ama dr una danışarak(bilmiyorum danıştınmı) bişiler yapabilirsin..olmadı bi diyetisyene gidebilirsin..ben keseyi bi göreyim gidecem nasipse dengeli kilo almk istyrm..üzülerek bebeğide etkiliyorsun bunu hatırla..
olumsuz düşünme rahat sakin olmaya çalış ki evren seni duysun hersey öyle gelişsin..
zaman su gibi gecer bakma sen bu heyecanla...bahar günleri hızlı gecer zaten..
benimde cuma günü randevum,kese için gidiyorum...hayırlısı bakalım...
hepinize de iyi geceler bizim uykumuz gelmişşş
Benimde oksururken hapsirirken batma var.hasta olmaktan en cok bu yuzden korkuyorum valla.yakiniz ben kocaelideyim.gebzede var medical park ben uzagim oraya.su an akademi diye bi hastane var oradayim.medical parkin acilisi var mayista belki denerm diorumamin hepimize sağlıklı sihhatlı doğumlardan nasip etsin melekler kucağına konsun
Hoşgeldin bende 2010 agustos annesiyim bir kızım var :)
Bende çok uyuyorum öyle böyle değil sabah 12 de kalktım kahvaltı ettim 2 de tv izlerken uyumuşum kalktım bişiler atıştırmalık duş aldım 5 te yine uyumuşum hemde öyle böyle değil kızım okuldan gelmiş onun servisini bile duymadim ...
Kızıma hamileyken çalışıyordum doğumdan sonra da çalıştım ama onda da çok uyurum serviste uyurum 10 dk yolda :)
Bende medical parka gidicem kısmet silivrideyim :)
ben bi haftadır çok ağır grip oldum oksururken kasıkları da felaket bir batma var ; (
Cnm en çok doktora dikkat et tabiki hastane çok önemli değil..tabi çok yoğun olan hastane insanın canını sıkıyor ben biraz sakin olsun istiyorum...Benimde oksururken hapsirirken batma var.hasta olmaktan en cok bu yuzden korkuyorum valla.yakiniz ben kocaelideyim.gebzede var medical park ben uzagim oraya.su an akademi diye bi hastane var oradayim.medical parkin acilisi var mayista belki denerm diorum
Günaydınnn kızlarrr :) eet tatlım benim 4+6 göründü ,. Hcg 2300 çıkmıştı 4+4 te snra bidaha istemedi keseyide görünce :)meselasweetgiirl onun bugun karından görundu sanırım 4 küsürlerde
Kızlaarrr dün bana doktorum nutella ve benzeri şeylerden kesinlikle uZak durmalısın dedi çok canın isterse bir kaşık okadar , tavuk yeme dedi köy tavuğu bulursan olur dedi :)kesinlikle bakımımıza dikkat etmek moralimizi etkileyeceğinden dikkt etmek en güzeli..topuklu bende giyiyorum ..yazlıkları (babetleri) falan çıkartmadım daha havalar değişiyor diye ama ben de dikkat etsem iyi olacak dediğin iyi oldu canım..
bol giymek tabi rahat hissettirir,bebğin sağlıklı gelişimi için dar sıkıştıran seyler giymememiz lazım..
kiloyu sorma valla,
8 aylık evliyim,evlenmeden 52-53 (normal kilom)idim düğün esnası derken 50ye düştüm ama bu süreçte sekiz kilo aldım 60 ım ,ve hamilelik sürpriz olduğu için ,zayıflayamadan sanırım şişko bi anne adayı olacam ,çok takıyorum aslında bu konuyu ama bebeğimi düşününce geçiveriyorr
beslenmen nasıl senin canım
ben sürekli tuzlu daha çok et türü seyler canım çekiyor ve bol yeşillikli salata...
çok tatlıcıydım sadece dün ve bugün biraz torku(kahvaltılık çikolata olanından) kaşıkladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?