- 4 Mayıs 2015
- 122
- 106
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.561
Kızlarr tavuk balık yiyemiyorum kokusuna bile katlanamıyorum öncesinde de bikaç kez balıktan zehirlenmiştim.sadece bunlar değil hiç bi şey yiyemiyorum canım hiç bi şey çekmiyor aşerma falan da yok kilom fazla normalde iştahlıyımdır ama bu bikaç haftadır durumum böyle düzelir mi
Aminnn canım inşallahhhhhKızlar günaydın 3 te randevum var inşallah melegim benimledir dönüşte bende buraya ocak annesi olarak aranıza katilirim
Benim cnm zaten hiç tatlı çikolata istemiyoda...köy tavugu nerden bulalım ben tavuk sık sık yiyorum hemde çok duskunumKızlaarrr dün bana doktorum nutella ve benzeri şeylerden kesinlikle uZak durmalısın dedi çok canın isterse bir kaşık okadar , tavuk yeme dedi köy tavuğu bulursan olur dedi :)
Günaydın canım. Folik asit kullanıyorum bi haftadır. Balık yağı da kullanayım o zaman teşekkür ederim.Günaydın
Sıkma canını
Hemen folik asit ve balıkyağı hapına başla
Aynıyım seninle normalde 11 de uyanan ben şimdi 8 de ayaktayımYa ben uyuyamiyorum? Calismiyorum ama 7 diyince ayaktayimmmm :/
Ya ben uyuyamiyorum? Calismiyorum ama 7 diyince ayaktayimmmm :/
Ben de çalışmıyorum ama 5buçukta uyanıyorum.Aynıyım seninle normalde 11 de uyanan ben şimdi 8 de ayaktayım
Günaydın canım. Folik asit kullanıyorum bi haftadır. Balık yağı da kullanayım o zaman teşekkür ederim.
Sizde iştahlar ne durumda
Eveeeeet esnemekten ağzım yırtılacak ama yok yanii.Ben de çalışmıyorum ama 5buçukta uyanıyorum.gündüz de 1 saat uyku uyuyorum. Akşam 11-12 yatış.
Sürekli esniyorum ama uyuyamiyorum.
Gunaydin tatli anneler☺
Bu 1 haftadir zaten ogreneli 2 hafta olduda geceleri uykudan uyandiran karin agrisi yasiyorum sanki gaz sıkışması gibi kasiktan baslayip karnima yayiliyo agri..ayaklarimi dikiyorum duvara oyle geciyo 10 dk suruyo ama oluyorum saniyorum...kanama vs yok Cok şükür
Sizlerde yasadinizmi hic?
Ben de 5buçukta uyanıyorum.valla canım ben şimdilik normalim:)))
bende uyku problem
5 dedin mi uyanıyorum
belki bizde de bu haftadan sonra uyku başlar
Sağol canm allah razı olsunAminnn canım inşallahhhhh
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bol şans
kizlr aranizda en kotusu ben miyim gidemedim doktora bugun esim kucagimdada olsa goturcem dedi kahverengi akintim artiyo kusuyorum surekli kasik agrilarim zaten iskence gibi oturdum agladim dun esimde cok aci cekiyorum diye agladi benle bide ayiprir solemesi cok kotu ishal olmisim basim donuyo yatarken bile noluyo bana anlamadim
kizlr aranizda en kotusu ben miyim gidemedim doktora bugun esim kucagimdada olsa goturcem dedi kahverengi akintim artiyo kusuyorum surekli kasik agrilarim zaten iskence gibi oturdum agladim dun esimde cok aci cekiyorum diye agladi benle bide ayiprir solemesi cok kotu ishal olmisim basim donuyo yatarken bile noluyo bana anlamadim
benim haim yok tek gidecek esim emniyette calisiyo komseri izin verince gelcek arkadasindan araba alip bebegimKuzum neden hala bekliyorsun doktora gitmeye!
sagol bitanem annemde ole diyo gidecez insaah bebegim esimin izin alip gelmesini bekliyorumcanım müsait olmadığım halde hemen yazmak istedim
çok çok geçmiş olsun
hemen ağlama lütfen
Allah yardımcın olsun
herkesin süreç farklı oluyor
hatta aynı kişinin 2. hamileliği bile farklı oluyor
hemen kötü bir şey düşünme
gidebilirsen hemen dr a git
benim arkadaşımın şiddetli kanaması vardı
dr düşük oluyo dediği halde şuan çok tatlı bir kızı var
anlatabiliyormuyum canım
sıkma tatlı canını
biran önce dr a git ki sen de rahat et
benim haim yok tek gidecek esim emniyette calisiyo komseri izin verince gelcek arkadasindan araba alip bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?