2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Sıkma canını
Hemen folik asit ve balıkyağı hapına başla

Kızlaarrr dün bana doktorum nutella ve benzeri şeylerden kesinlikle uZak durmalısın dedi çok canın isterse bir kaşık okadar , tavuk yeme dedi köy tavuğu bulursan olur dedi :)
Benim cnm zaten hiç tatlı çikolata istemiyoda...köy tavugu nerden bulalım ben tavuk sık sık yiyorum hemde çok duskunum

Gunaydin tatli anneler☺
Bu 1 haftadir zaten ogreneli 2 hafta olduda geceleri uykudan uyandiran karin agrisi yasiyorum sanki gaz sıkışması gibi kasiktan baslayip karnima yayiliyo agri..ayaklarimi dikiyorum duvara oyle geciyo 10 dk suruyo ama oluyorum saniyorum...kanama vs yok Cok şükür
Sizlerde yasadinizmi hic?

günaydın canım
benim 2 hafta önce uykudan uyandıracak kadar değil ama gece aniden uyanıyordum kasık ağrısı oluyordu geceleri
kanama yoksa hiç sıkma canını
ki kaldı ki kanama olsa bile ilk 3 aylık süreçte dikkat etmen için işaret yolluyor:))

kizlr aranizda en kotusu ben miyim gidemedim doktora bugun esim kucagimdada olsa goturcem dedi kahverengi akintim artiyo kusuyorum surekli kasik agrilarim zaten iskence gibi oturdum agladim dun esimde cok aci cekiyorum diye agladi benle bide ayiprir solemesi cok kotu ishal olmisim basim donuyo yatarken bile noluyo bana anlamadim

Kuzum neden hala bekliyorsun doktora gitmeye!

canım müsait olmadığım halde hemen yazmak istedim
çok çok geçmiş olsun
hemen ağlama lütfen
Allah yardımcın olsun
herkesin süreç farklı oluyor
hatta aynı kişinin 2. hamileliği bile farklı oluyor
hemen kötü bir şey düşünme
gidebilirsen hemen dr a git
benim arkadaşımın şiddetli kanaması vardı
dr düşük oluyo dediği halde şuan çok tatlı bir kızı var
anlatabiliyormuyum canım

sıkma tatlı canını
biran önce dr a git ki sen de rahat et

sagol bitanem annemde ole diyo gidecez insaah bebegim esimin izin alip gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…