- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.581
canım benim telaşlanmadan bekle eşini gelir elbet gidersiniz stres seni daha etkilerbenim haim yok tek gidecek esim emniyette calisiyo komseri izin verince gelcek arkadasindan araba alip bebegim
Ah yaa :/ umarım ileriki ayların rahat olur canım z:/ hemen bi doktora görün bence ama ihmal etme sakın..kizlr aranizda en kotusu ben miyim gidemedim doktora bugun esim kucagimdada olsa goturcem dedi kahverengi akintim artiyo kusuyorum surekli kasik agrilarim zaten iskence gibi oturdum agladim dun esimde cok aci cekiyorum diye agladi benle bide ayiprir solemesi cok kotu ishal olmisim basim donuyo yatarken bile noluyo bana anlamadim
sagol bitanem annemde ole diyo gidecez insaah bebegim esimin izin alip gelmesini bekliyorum
Yani panik yapmayayim canim....Cok sukur gun icin hafif kasik agrisi var oda herkeste oluyor.Ama bu şiddetli olunca insan korkuyo bide bi kez kimyasal geçirdim yine onun korkusunu yasiyorum boyle oluncagünaydın canım
benim 2 hafta önce uykudan uyandıracak kadar değil ama gece aniden uyanıyordum kasık ağrısı oluyordu geceleri
kanama yoksa hiç sıkma canını
ki kaldı ki kanama olsa bile ilk 3 aylık süreçte dikkat etmen için işaret yolluyor:))
Yani panik yapmayayim canim....Cok sukur gun icin hafif kasik agrisi var oda herkeste oluyor.Ama bu şiddetli olunca insan korkuyo bide bi kez kimyasal geçirdim yine onun korkusunu yasiyorum boyle olunca
kizlr aranizda en kotusu ben miyim gidemedim doktora bugun esim kucagimdada olsa goturcem dedi kahverengi akintim artiyo kusuyorum surekli kasik agrilarim zaten iskence gibi oturdum agladim dun esimde cok aci cekiyorum diye agladi benle bide ayiprir solemesi cok kotu ishal olmisim basim donuyo yatarken bile noluyo bana anlamadim
hayırlısıyla bu 3 ayı bi atlatsaydık hepimiz
hepimizde farklı stresler oluşuyor
dr bana dedi ki 9 ay boyunca en yakın arkadaş kasık ağrısı olabilir
şiddetli de olsa- normalde olsa , kasık ağrısı bizde şüphe uyandırmaz dedi
o korkuları at canım aklından
lütfen
bakarsın çok kafana takılırsa da hemen bi dr a görünürsün
ayy hadi inşallah hayırlı haberlerin gelir canım dış gebeliğin içinde geçmiş olsun nasıl anladınız kanama vs yada değerlerinmi düşüktü??Mrb hanimlar galiba bende hamileyim ama doktora gitmeden sevinemiyorum cunku gecen yil cok hevesliydim dis gebelik oldu ins.saglikli sihhatli bebislerimiz bizimle olurlar
anladım canım Rabbim bir daha yaşatmasın. hayırlı olur inşallah hamileliğin:)Esoes cnm kahverengi akinti siddetli kasik agrisi zaten tup oatlamis ic kanamayla hastaneye gittim cok kotu gunlerdi benim icin ins.simdiki saglikli sihhatlidir o gunlerde tek tesellim oglumdu o olmasaydi kafayu yerdim heralde seninkide hayirli olsun umarim topicin devaminda kalabilirim
Evet canım ya ilk 3 ayı atlatsak hepimiz rahatlicaz risk azalicak en azindan. Simdi insan kasik agrisindan bile korkuyor.Ben daha doktora gidip bebisimi goremedim 13 unde gidicem insallah her sey yolundadir.
Mrb hanimlar galiba bende hamileyim ama doktora gitmeden sevinemiyorum cunku gecen yil cok hevesliydim dis gebelik oldu ins.saglikli sihhatli bebislerimiz bizimle olurlar
arkadaşlar merhaba bende 2016 ocak annesiyim inşallah :)
çok sagol canım benim hepimizin duaya ihtiyacı var ve bizlerin duası inş daha çabuk kabul olur..Canım benim biliyorum cuma günü randevun olduğunu
Aklım da Tüm dualarım da seninleeeeeeeeeee
Moral verdin
Çok teşekkür ederim
Ben yıllardır aşırı sağlıklı beslenen biriyim (ki demekki sağlıklı beslenmiyormuşum(
Killm yok Çok zayıfım
Hatta herkes nasıl bir hamile olacağımı merak ediyor
Ekmek bile yemem doğru dürüst
Sigara hiç içmedim
Asitli ve şekerli hiçbişi yemem
Hamurişi çok tüketmem
Pirinç pilavı bile nadiren yerim
Bunlara rağman glukoz yüksek çıkınca
Bu yüzden canım sıkıldı
Ama haklısın
Canımı sıkıp olumsuz msj vermiyim:)
Bi bakmışsın sen cuma günü kalp atışı da duymuşsun
Ayyyyy ne güzel olur
Dualarım seninle
Ve tüm iyi haber bekleyen herkesle
inş hayırlı haberlerle gelirsin seni de burda görürüz canımKızlar günaydın 3 te randevum var inşallah melegim benimledir dönüşte bende buraya ocak annesi olarak aranıza katilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?