2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah yaa :/ umarım ileriki ayların rahat olur canım z:/ hemen bi doktora görün bence ama ihmal etme sakın..

Yani panik yapmayayim canim....Cok sukur gun icin hafif kasik agrisi var oda herkeste oluyor.Ama bu şiddetli olunca insan korkuyo bide bi kez kimyasal geçirdim yine onun korkusunu yasiyorum boyle olunca

Yani panik yapmayayim canim....Cok sukur gun icin hafif kasik agrisi var oda herkeste oluyor.Ama bu şiddetli olunca insan korkuyo bide bi kez kimyasal geçirdim yine onun korkusunu yasiyorum boyle olunca

hayırlısıyla bu 3 ayı bi atlatsaydık hepimiz
hepimizde farklı stresler oluşuyor

dr bana dedi ki 9 ay boyunca en yakın arkadaş kasık ağrısı olabilir
şiddetli de olsa- normalde olsa , kasık ağrısı bizde şüphe uyandırmaz dedi

o korkuları at canım aklından
lütfen

bakarsın çok kafana takılırsa da hemen bi dr a görünürsün

Çok geçmiş olsun canim Allah yardimcin olsun. Kötü seyler düşünme Insallah sende bebeginde iyi olacaksiniz.

Evet canım ya ilk 3 ayı atlatsak hepimiz rahatlicaz risk azalicak en azindan. Simdi insan kasik agrisindan bile korkuyor.Ben daha doktora gidip bebisimi goremedim 13 unde gidicem insallah her sey yolundadir.

Mrb hanimlar galiba bende hamileyim ama doktora gitmeden sevinemiyorum cunku gecen yil cok hevesliydim dis gebelik oldu ins.saglikli sihhatli bebislerimiz bizimle olurlar

Ebnaz yazfiklarini simdi gordum ins bisey yokrur ama gecen yil ayni sekilde siddetli kasik agrisi kusma ve kahverengi akintiyla bekledim sonra ambulansla hastanete zor yetistim ic kanama baslamis tupum patlamis nolur ihmak etme hemen diktora git ins.benimki gibi degildir

Mrb hanimlar galiba bende hamileyim ama doktora gitmeden sevinemiyorum cunku gecen yil cok hevesliydim dis gebelik oldu ins.saglikli sihhatli bebislerimiz bizimle olurlar
ayy hadi inşallah hayırlı haberlerin gelir canım dış gebeliğin içinde geçmiş olsun nasıl anladınız kanama vs yada değerlerinmi düşüktü??

Esoes cnm kahverengi akinti siddetli kasik agrisi zaten tup oatlamis ic kanamayla hastaneye gittim cok kotu gunlerdi benim icin ins.simdiki saglikli sihhatlidir o gunlerde tek tesellim oglumdu o olmasaydi kafayu yerdim heralde seninkide hayirli olsun umarim topicin devaminda kalabilirim

anladım canım Rabbim bir daha yaşatmasın. hayırlı olur inşallah hamileliğin:)

Evet canım ya ilk 3 ayı atlatsak hepimiz rahatlicaz risk azalicak en azindan. Simdi insan kasik agrisindan bile korkuyor.Ben daha doktora gidip bebisimi goremedim 13 unde gidicem insallah her sey yolundadir.

canım ben de geç gidicektim ama dancingqueenn le yazışınca aniden randevu alıp dün gittim
eşime de sürpriz oldu kese yi gördüm iyi ki de gitmişim
yoksa epey beklemeyi düşünüyordum :)))

açlık kan şekeri biraz yüksek çıktı benim de
dün ona canım çok sıkıldı

daha hamileliğin şokunu atlatamamışken bir de bu detaylar...

neyse ki bunlar güzel korkular heyecanlar ve telaşlar :)

çok sagol canım benim hepimizin duaya ihtiyacı var ve bizlerin duası inş daha çabuk kabul olur..

zayıflık neyse ama beslenme alışkanlıklarında çok güzel,buna ragmen yüksek çıkmasına sasırdım ama tatlım dr un ne dedi peki tam olarak bişi önermişmiydi?
sen yinede çok kafaya takma bu günler beyin kalp erken gelişimleri var bebişi strese sokma tatlım

ben de sana dua edeceğim hersey yolunda gitsin glukoz düşsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…