2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aiiiyyyy sabahtan beri 3. Posta çamaşır atıyorum, tüller perdeler mutfak, nevresimler mafoldum amaa bi yanndan çok iyi geldiii bide bayram temizliği yapmycaktım.

agzı olan konusuyor işte.. insanlar her seye burnunu sokmasını sevıyorlar.
allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah ve zaman cabuk gecsın de bakalım bızden de nasıl bişiler cıkacak
bendr su 9 ay gecsin Özüm e doneyim bebisi kucagima alayim istiyorum bir an evvel. cok merak ediyorum bakalim hangimize benzeyecek :)

seninki güzel yapıyosa sorun yok da benimki sallıyor :))
bende gecen gun sildim niye yaptin dio kim yapicak dedim ben yapardim diyo sanki cok guzel yapio sallio bezi ordan oraya :) gerci hakkini yemeyim allah razi olsn bugun utu yaptm yoruldm diye diger camasrlari toplayip katlamis ama katlamayi gor ortadan kivirip koymus hepsini bidaha katladim ama olsn yapio yine ya sukur :))

Aiiiyyyy sabahtan beri 3. Posta çamaşır atıyorum, tüller perdeler mutfak, nevresimler mafoldum amaa bi yanndan çok iyi geldiii bide bayram temizliği yapmycaktım.
kiz okadar da vur dediysek öldürme kendini :) yukarilara uzanma bebek kordonu kopar derler. ben esim olmadan nevresim değiştiremiyorum o yatagn bi ucundan tutuo ben bi ucundan uzaninca sanki aciyo karnim korkuyorum. bende ptesi camlar haric bi toz almaydi supurmeydi yapicam zaten ondan snra pis olarak bi camlarim kalio onuda bayramdan snra esime sildircem yada annem gelirse ona :)

aynen düşünmesi bile yeter dimi :))

aynen düşünmesi bile yeter dimi :))
kesinlikle :) kiyamam ben onu dusunur hep karisini o yüzden cok sansliyim Allah ima sukurler olsun. isten geliriz ustumuzu degstigmz gbi mutfaga beraber yapip yeriz toplariz bulasiklari lavaboya verir bana hadi git sen derim gider. simdi evdeyim diye yaptrmiom ama yeniden is basa dusunce bu sefer yine yapicaz hayat musterek saolsn hakkini odeyemem severim kociskomu cok

maşallah :=)

Canım sıtmapınarındaki gözde hastanesinde ali pekinci diye bi doktor var çok iyiymiş bi kerede ona git istersen
Benim ik8 arkadaş ona gidiyodu çok memnunlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…