- 14 Şubat 2013
- 27
- 17
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.781
Benimde ara ara oluyor kasık ağrım...özellikle soldakızlar 3-4 gün önce uyurken gerildim ve karnım acıdı sabaha kadar zor uyudum onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama iki gündür ağrım falan hiç bişey kalmadı, normal mi acaba,sizde varmı kasık ağrısı falan giden
Benimde ara ara oluyor kasık ağrım...özellikle solda
Normal sanırım... Benimde yok 2 gündür hiç ...sadece 1 gün çok hissettim şu 3 haftalık dönemde ondan önce hiç hissetmedim bile şimdide şükür bişey yokcanım benim kalmadı ama nerdeyse
Yok canım ben değilim hashimoto olan gebeler daha çok yatardi bulantısı cok olan gebelerde tsh bakılır direk.çabucak gecer insallahHuuuuu gercektenmi? Sendemi hashimotosun ay doktormu dedi..Panik oldum hep boyle tiksinerek gecicek belkide...Neyse saglikli olsunda yavrucagim
Normal sanırım... Benimde yok 2 gündür hiç ...sadece 1 gün çok hissettim şu 3 haftalık dönemde ondan önce hiç hissetmedim bile şimdide şükür bişey yok
bendr su 9 ay gecsin Özüm e doneyim bebisi kucagima alayim istiyorum bir an evvel. cok merak ediyorum bakalim hangimize benzeyecek :)agzı olan konusuyor işte.. insanlar her seye burnunu sokmasını sevıyorlar.
allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah ve zaman cabuk gecsın de bakalım bızden de nasıl bişiler cıkacak
bende gecen gun sildim niye yaptin dio kim yapicak dedim ben yapardim diyo sanki cok guzel yapio sallio bezi ordan oraya :) gerci hakkini yemeyim allah razi olsn bugun utu yaptm yoruldm diye diger camasrlari toplayip katlamis ama katlamayi gor ortadan kivirip koymus hepsini bidaha katladim ama olsn yapio yine ya sukur :))seninki güzel yapıyosa sorun yok da benimki sallıyor :))
kiz okadar da vur dediysek öldürme kendini :) yukarilara uzanma bebek kordonu kopar derler. ben esim olmadan nevresim değiştiremiyorum o yatagn bi ucundan tutuo ben bi ucundan uzaninca sanki aciyo karnim korkuyorum. bende ptesi camlar haric bi toz almaydi supurmeydi yapicam zaten ondan snra pis olarak bi camlarim kalio onuda bayramdan snra esime sildircem yada annem gelirse ona :)Aiiiyyyy sabahtan beri 3. Posta çamaşır atıyorum, tüller perdeler mutfak, nevresimler mafoldum amaa bi yanndan çok iyi geldiiibide bayram temizliği yapmycaktım.
bende gecen gun sildim niye yaptin dio kim yapicak dedim ben yapardim diyo sanki cok guzel yapio sallio bezi ordan oraya :) gerci hakkini yemeyim allah razi olsn bugun utu yaptm yoruldm diye diger camasrlari toplayip katlamis ama katlamayi gor ortadan kivirip koymus hepsini bidaha katladim ama olsn yapio yine ya sukur :))
aferim sana gule gule kirlet evi :) ama uzun sursun kirlenmesi :) camlar acik olunca heryer toz oluyor kapasan sicaktan patliosunben geldim
kuala gıbıyımdır ama elim cok hızlıdır
kesinlikle :) kiyamam ben onu dusunur hep karisini o yüzden cok sansliyim Allah ima sukurler olsun. isten geliriz ustumuzu degstigmz gbi mutfaga beraber yapip yeriz toplariz bulasiklari lavaboya verir bana hadi git sen derim gider. simdi evdeyim diye yaptrmiom ama yeniden is basa dusunce bu sefer yine yapicaz hayat musterek saolsn hakkini odeyemem severim kociskomu cokaynen düşünmesi bile yeter dimi :))
aynen. ama yapacak bişi yok havalar sıcak her yer acık olmak zorunda.aferim sana gule gule kirlet evi :) ama uzun sursun kirlenmesi :) camlar acik olunca heryer toz oluyor kapasan sicaktan patliosun
maşallah :=)kesinlikle :) kiyamam ben onu dusunur hep karisini o yüzden cok sansliyim Allah ima sukurler olsun. isten geliriz ustumuzu degstigmz gbi mutfaga beraber yapip yeriz toplariz bulasiklari lavaboya verir bana hadi git sen derim gider. simdi evdeyim diye yaptrmiom ama yeniden is basa dusunce bu sefer yine yapicaz hayat musterek saolsn hakkini odeyemem severim kociskomu cok
:)maşallah :=)
neyse kı camasır makınesı varAiiiyyyy sabahtan beri 3. Posta çamaşır atıyorum, tüller perdeler mutfak, nevresimler mafoldum amaa bi yanndan çok iyi geldiiibide bayram temizliği yapmycaktım.
:) neyseki degiliz sadece bizim mahallede yokGüneydoğu taraflarındaysanız alışın
Bende aynen çamaşır yıka ser durumundayım. Şimdide ütü yapmayı denicem bakalım hayırlısıAiiiyyyy sabahtan beri 3. Posta çamaşır atıyorum, tüller perdeler mutfak, nevresimler mafoldum amaa bi yanndan çok iyi geldiiibide bayram temizliği yapmycaktım.
Doktordan geldik kızlar 1 hafta geri çıktı bebek ultrasona pek guvenmedim ama hamile kaldığım kiloya geri inmişim 3 kilo verdim toplamda ödem gitti ondan mı bilmiyorum.ama hiç halim yok doktorda fark etti hiç iyi görünmüyorsun dedi. Balık yağı falan yazdı. Gel gelelim hala cinsiyet söylemiyor kadın 3 hafta sonra yine gel dedi ama ben gitmek istemiyorum.muayene ücreti veriyim diye mi yapıyor nedir anlamadım yine kafayı çekti verdi.baska doktor bulacağım mecbur tayine gideceğiz diye pek önemsemedim ama sinir etti beni bayramdan sonra başka doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?