2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkese, bu aralar taşınma telasindayiz ve dun yeni evde ustalar yüzünden hem fiziksel hem kafa olarak çok yoruldum malesef, çarşamba tasinacagjz ama usta lar ev boş diye başlarında durmayinca sallıyor. Günlerdir 40km yol yapmaktan, evde ayakta kalmaktan,işleri n aksi gitmesinden yoruldum. Lütfen benim için dua edin, olur mu???

Günaydın kızlar
Herkes iyidir umarım
Ben bugüne pek iyi başlamadım
3 ay boyunca bi kere bile çıkarmayan ben bu sabah ...gyno ferro sanol a başladı bugün.ondan mı oldu acaba?bsşka kullanan var mı içinizde ?

Günaydın kızlar bu hafta bende bikaç hamile kiyafeti alicam bu arada bugün rapor aldım çokta iyi yaptım.aman is kalmasın diye dinlenemedim hiç hem esimle vakit geçirelim biraz gerçi ona kızginim ama olsun

Canım benimde kesilmisti ama dün gece bikaç defa istifrar ettim. Senin ilaçtan olabilir canim

Kızlar günaydın 2 gündür bebişimin olduğu tarafta sancım var gaz sancısı gibi sırtıma dogru yayılıyor siz de bu durumu yasayan var mı?

gunaydın cnm ,merak etme bende de vardı dr.a danıştım , regl agrısından daha şiddetli birşey olmadıgı sürece tehdit değil Allah korusun..Ufak tefek bu tip agrılar normalmiş ve gaz da öyle

ay sendemi canım bende bayramdan sonra taşınıcam evde heryer koli fenalık geldi daha okadar çok iş varki..

Gunaydin canim Allah kolaylik versin nereye tasiniyorsun

Günaydın kızlar bu hafta bende bikaç hamile kiyafeti alicam bu arada bugün rapor aldım çokta iyi yaptım.aman is kalmasın diye dinlenemedim hiç hem esimle vakit geçirelim biraz gerçi ona kızginim ama olsun

İyi yapmışsın valla canım, şirketleri biz mi kurtarıcaz amaaaaan, keyfine bak iyi tatiller bu arada yakınlarında varsa h&m'e bak mutlaka..

Kızlar günaydın 2 gündür bebişimin olduğu tarafta sancım var gaz sancısı gibi sırtıma dogru yayılıyor siz de bu durumu yasayan var mı?

bende de var canım ama özellikle akşam yemeklerden sonra oluyor, gaz sancısıdır diye düşünüyorum ben zaten bu aralar su içsem gaz yapıyoo, davul gibi şişim

Günaydın herkese, 15. Haftamdayim midem bulanıyor ama kusmalarim kesilmişti, dün bütün gün ve gece kusmaktan helak oldum , midem hiçbirşey istemiyor zorla yiyorum, doktorun bu haftadan sonraki kusmalarim bebekle alakalı değildir demişti, migren tuttu dün inatla minoset de icmedim hafif hap zaten geçirmez diye omu bu kadar kusturdu acaba, gerçi baş agrim geçmişti sabah ama gene kustum

Benimde sol tarafımda bebişin olduğu yerde dünden beri ağrım var batma şeklinde gazmıdır nedir anlayamadım ama canımı sıktı baya çünkü ağrım yoktu kendimi iyi hissediyorum diye buzdolabını düzenledim eşim elinde ne varsa dolaba tıktığı için resmen çöplüğe dönmüş! Eğil kalk baya yoruldum ondan sonra başladı. Ama doktora sorsam ağrın dayanılmaz derecede çok mu ve kanaman varmı dicek. İkisi de yok deyince normal dicek Zaten benim doktora sorarsan lekelenmem olduğu zaman bile 1-2 gün dikkat et dinlen ama sonra bacağı kırık gibi yatmana gerek yok demişti bunu hiç sallamaz heralde

O zaman sende evham yapma canim benim biraz uzan dinlen bak gececektir bol su icmeyi de unutma

Gunydin kizlar ya ben surekli agliyorum kendimi tutamiyorum artik kasiklarim batmaktan bi hal oldu..kpss sorularina baktim hepsi yanlis resmen gecen seneden 25 30 puan eksik aliyorum cok uzgunum bu ise cok ihtiyacimiz vardi simdi ozel ders vermek icin arastiriyoz ama tutamiorm gozyaslarimi kat kat iyi oldugum insanlar beni cekemeyenler insanlar beni ole bi gecmislerki sen hamilesin ya ne bekliodn ki hastaydin diyolar gecen senede sen atancan biz atanamicaz diolardi cok uzgunum ben bu sene dusuk aliyorum ya kesin cok yuksek bi atama olur herles gider ve ben kalirim bende sans mi var ki gecen sene 0.3le kalmistim simdi ise baraji zor geciyorum canim cok aciyo ben is konusunda hic mutlu olamiyacagim sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…