- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.161
Gunydin kizlar ya ben surekli agliyorum kendimi tutamiyorum artik kasiklarim batmaktan bi hal oldu..kpss sorularina baktim hepsi yanlis resmen gecen seneden 25 30 puan eksik aliyorum cok uzgunum bu ise cok ihtiyacimiz vardi simdi ozel ders vermek icin arastiriyoz ama tutamiorm gozyaslarimi kat kat iyi oldugum insanlar beni cekemeyenler insanlar beni ole bi gecmislerki sen hamilesin ya ne bekliodn ki hastaydin diyolar gecen senede sen atancan biz atanamicaz diolardi cok uzgunum ben bu sene dusuk aliyorum ya kesin cok yuksek bi atama olur herles gider ve ben kalirim bende sans mi var ki gecen sene 0.3le kalmistim simdi ise baraji zor geciyorum canim cok aciyo ben is konusunda hic mutlu olamiyacagim sanirim..
allah her kontrolde böyle gerginlik oluyor bende
kısmetinde varsa atanırsın canım.moralini yüksek tut.duanı et.Her şerde bir hayır vardır bunu unutma allah hakkında hayırlısını versin inşallahGunydin kizlar ya ben surekli agliyorum kendimi tutamiyorum artik kasiklarim batmaktan bi hal oldu..kpss sorularina baktim hepsi yanlis resmen gecen seneden 25 30 puan eksik aliyorum cok uzgunum bu ise cok ihtiyacimiz vardi simdi ozel ders vermek icin arastiriyoz ama tutamiorm gozyaslarimi kat kat iyi oldugum insanlar beni cekemeyenler insanlar beni ole bi gecmislerki sen hamilesin ya ne bekliodn ki hastaydin diyolar gecen senede sen atancan biz atanamicaz diolardi cok uzgunum ben bu sene dusuk aliyorum ya kesin cok yuksek bi atama olur herles gider ve ben kalirim bende sans mi var ki gecen sene 0.3le kalmistim simdi ise baraji zor geciyorum canim cok aciyo ben is konusunda hic mutlu olamiyacagim sanirim..
tamam canım bakalım nasıl benim pıt pıtım bugün neler yapacak bizedoktordan çıktıktan sonra paylaş bizlerle ne dedi ne yaptı ne olcak
Canım çok sevindim darısı başımaKizlar ikili test sonucumu aldım. Gayet temiz çıktı allahima bin şükürler olsun free beta hcg degeri de 34 çıktı
İyi yapmışsın valla canım, şirketleri biz mi kurtarıcaz amaaaaan, keyfine bak iyi tatillerbu arada yakınlarında varsa h&m'e bak mutlaka..
Ohh maşallah canım.ne güzel işte. Atlatmissin zor dönemi inşallah keyfini çıkar.ama çokta yorma kendiniYazdıklarınızı okudumda kızlar, ben dün evi süpürdüm sildim toz aldım ve bunları yaparken hiç zorlanmadım... İştahda yerine geldi gibi...ve öyle hamile pantolonu giyecek kadar karnım yok gerçi 34-36 dan 38 oldum ama korkuyorum bişe mi oldu diye...yarın sabah kontrol var inş bişe yoktur
Amin canım hepimizeCanım çok sevindim darısı başıma
İnşallah atlatmışımdır :) aslında iyi oldu tatile çıkacaktık artık böyle olursa keyifli olur gerçektenOhh maşallah canım.ne güzel işte. Atlatmissin zor dönemi inşallah keyfini çıkar.ama çokta yorma kendini
ben dün yaptım ama benim göbüş yok :/ velli değil o kadar sanırım çok çıkmayacak benim karnımSlm herkese kimler temizlik yapıyor bugün bakalım
Birazdan kaldığım yerden devam edicem
Bu arada karnim o kadar büyüdü ki minibüste yer veriyo herkes
Sizin göbüşler ne alemde? ??
Canim simdi boyle teselliler cok ise yaramayacak biliyorum. Kendini rahatlatacaksa agla da... Ama bebegi de kendini de yipratma derim.Gunydin kizlar ya ben surekli agliyorum kendimi tutamiyorum artik kasiklarim batmaktan bi hal oldu..kpss sorularina baktim hepsi yanlis resmen gecen seneden 25 30 puan eksik aliyorum cok uzgunum bu ise cok ihtiyacimiz vardi simdi ozel ders vermek icin arastiriyoz ama tutamiorm gozyaslarimi kat kat iyi oldugum insanlar beni cekemeyenler insanlar beni ole bi gecmislerki sen hamilesin ya ne bekliodn ki hastaydin diyolar gecen senede sen atancan biz atanamicaz diolardi cok uzgunum ben bu sene dusuk aliyorum ya kesin cok yuksek bi atama olur herles gider ve ben kalirim bende sans mi var ki gecen sene 0.3le kalmistim simdi ise baraji zor geciyorum canim cok aciyo ben is konusunda hic mutlu olamiyacagim sanirim..
Slm herkese kimler temizlik yapıyor bugün bakalım
Birazdan kaldığım yerden devam edicem
Bu arada karnim o kadar büyüdü ki minibüste yer veriyo herkes
Sizin göbüşler ne alemde? ??
İzmit merkeze tayinimiz çıktı başka bir ilcedeydik, tesekkur ederim canimGunaydin canim Allah kolaylik versin nereye tasiniyorsun
Evet canim bebegim icin istiyorum tabi ama elimdede degil tutamiyorum kendimi her sene virgullerle kaciriyodm alim olmuyo bu sene alim olcakmis bu sefer ben puan alamadm insanlar gercekten ck bencil basarisizligina mutlu oluyolar bebegmi cok uzuyrm farkindaym kuzum ama elimdede degil napsam bilemedimCanım lütfen bu kadar yıpratma kendini inan değecek bir şey değil. Sen neden çalışmak istiyorsun çocuğuna iyi gelecek hazılamak için değil mi ? ama şuan böyle yaparak ona ne kadar sıkıntı yaşatıyorsun Allah korusun belki kalıcı bir hasar bile bırakabilirsin o zaman vicdan azabı çekersin. Bu yıl olmadı seneye sonraki sene kısmet ne zamansa o zaman. Hiç sıkma canını sen elbet olcak ama bu dönemlerine bebişine yazık insanlar bebişleri olsun diye milyonlar harcıyolar . hiç üzme kendini
İnsallah canimmm cok tesekkur ederimkısmetinde varsa atanırsın canım.moralini yüksek tut.duanı et.Her şerde bir hayır vardır bunu unutma allah hakkında hayırlısını versin inşallah
Ah canim sende neler cekmisin insanin emeklerinin karsiligini almamasi cok kotu diyorum Allahim imtihanin mi bu onceki sene 1puanla kaybettm gecen sene 0.3le alim olmadi bizim bolumden dogru durust bu senede cok kotu aliyorum baraji bile gecemem bu seferde alim cok olcak ve sorular cok kolaymis insanlarda cok bencil cok uzuluyorum mutsuzlugumla mutlu olanlar var kendimi tutamiyorum..seni cok iyi anliyorum bizde sinirda yasadik teror bolgesinde esimle cok zor oralar esinin psikolojiside bozulmustur ins bebeklerimiz rizkiyla gelir kuzum cok ihtiyacimiz varCanim simdi boyle teselliler cok ise yaramayacak biliyorum. Kendini rahatlatacaksa agla da... Ama bebegi de kendini de yipratma derim.
Ben uniden mezun oldum 3 yil evde kaldim sinava hazirlandim. Kpss de degil benim hazirlandigim sinav. İlk sene kazanamadim. İkinci sene turkiye derecesi yaptim mulakattan elendim. Ve o kadar yuksek puan alinca elenecegime ihtimal vermedim esimle nisanlandim. Sonra elenince bi kez daha hazirlanicam dedim ailemin maddi durumu yoktu. Esim de o zaman sen sinava girene kadar askere gidiyim dedi. Kisa donem gider dedik uzun donem cikti. Hem de hudutcu. Sinir karakol komutaniydi 1 yil yuregim agzimda bekledim. Hep o mulakattan elenme yuzunden 1 yilim zehir oldu. Ertesi sene motivasyon bozuklugu kazansam bilr onumde mulakat engeli var psikolojisi... Ama cok sukur 3. senemde kazandim. Simdi de diyrum ki Allah her seyi ayarlamis biz gorememisiz. Ne 1 sene sonra ne 1 sene once; tam zamaninda olmus bircok acidan. İnsan icindeyken anlayamiyor.
Simdi brn bebrk dogunca ayliksiz izne agtilicam 2 sene. Aradaki 1 yillik calisma icin cekmjsim o eziyeti:) Allah belki az bebeginle birlikte o dedi. Uzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?