- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.181
Kesin olmamakla beraber kız :)Bu arada cinsiyetini öğrenenler var mı?
Kesin olmamakla beraber kız :)
selam annisler ikili test sonuclarimiz iyi cikti cok sukur :) omega 3 icmeye baslicam fakat gun de bi tane mi sormayi unuttum icen varsa nasil iciyorsunuz.
Bu arada bizde buyuk ihtimal erkek olabilirizzz :)
Benim doktor bi şey görmedi yalnız :)Ayy ne güzel.. :) Allah hayırlısını versin. Biz de haftaya gideceğiz. İnşallah öğreniriz. Bir kızımız olduğundan eşim erkek istiyor, ben de iki kız ne güzel olur diyorum, hayırlısı olsun diyerek orta yolda buluşuyoruz sonunda.
evet geçen hafta ikili testte tahmin yapmıştı bu hafta da yine tahmin de bulundu kesin demedi ama büyük ihtimal erkek :) yorum yapmak isterdim ama hiiç anlamıyorum anlayan bi arkadaşımız vardı burada ama :)Doktor mu söyledi? Biz 12 haftalıkken gittik hiç yorum yapmadı. Ultrason fotosunu atsam yorum yapar mısınız? :)
Ben daha öğrenemedimBu arada cinsiyetini öğrenenler var mı?
selam annisler ikili test sonuclarimiz iyi cikti cok sukur :) omega 3 icmeye baslicam fakat gun de bi tane mi sormayi unuttum icen varsa nasil iciyorsunuz.
Gözünaydın canımselam annisler ikili test sonuclarimiz iyi cikti cok sukur :) omega 3 icmeye baslicam fakat gun de bi tane mi sormayi unuttum icen varsa nasil iciyorsunuz.
Bence erkek.
Erkek buyuk ihtimal :) bizimki cok terbiyesiz illa gosterdi :)) 13. haftaydiBu arada cinsiyetini öğrenenler var mı?
Kızlar ben de tahmin istiyorum
şimdiden teşekkürler
Hepimiz icin gecerli bu dedigim: bizim mutlulugumuzdan rahatsiz, bizim mutsuzlugumuzdan memnun olanlari takmicaz. Oyle insanlar her yerde malesefEvet canim bebegim icin istiyorum tabi ama elimdede degil tutamiyorum kendimi her sene virgullerle kaciriyodm alim olmuyo bu sene alim olcakmis bu sefer ben puan alamadm insanlar gercekten ck bencil basarisizligina mutlu oluyolar bebegmi cok uzuyrm farkindaym kuzum ama elimdede degil napsam bilemedim
Anlasam yapıyım canım amaBen erkek gibi gördüm ama hayırlısı. :) Bana tahmin yapan yok zaten.
canim benim uzme kendini her iste vardir bi hayir. daha onceden konusmustuk seninle bende kac kere mulakatta elendim ki sinavda dereceler yapmis olmama ragmen.insaatta cok fazla alim olmuyor hadi elimde bi diploma olsun diye bide esimde ozaman asker die kimse beni ise almayinca ozel sektorde, aof den isletmeyide bitirdim 4 yil da en azindan bankaya girerim dedim ondada kibrista ada birincisi oldum gene esimin isinden beni almadilar turkiyeue gelince yerlestirirz dediler. 2 diplomamin ikiside ise yaramadi. diger universiteyide bolum 4.su olarak bitirmistim ama kismetmis diyorum. esim istifa edince bursaya yerlestik ev aldik napicaz biz dedim kredi odemesi bi insanin maasi kadar nerdeyse.. hemen 5.gun is buldum ve yapi laboratuvarina laborant olarak girdim 14 ay sirf issiz kalmayim diye memnun olmamama ragmen calistim bebek dusunmeye basladik okdr stresli isim vardiki olmadi bebek artik dedim olmicak heralde o stresin sonunda patlayip isten olayli sekilde ayrildim. o ay hamile kaldim esime napariz nasil geciniriz beni kimse isede almaz dedim hamileyim diye ama o hic umudunu kaybetmedi. ödemelerimiz ayniydi ki benim maasimda yoktu artik ona ragmen gecindik.demekki gecinebiliyormusuz dedik. sonra baska lab.tan teklif geldi adam tamamen benim hem bilgime hem diplomama muhtac ptsi is basi yapicam kismetse... uzun yazdim kusura bakma ama tek sikinti yasayan sen degilsin oyle dusun icin rahat eder inan bana ise yaramayan dedigim diplomalarim simdi ise yariyor. ha devlet memuru olamadım artik cokta umursamiyorum cunku dzenimi kurdum. sikma canini sen demekko herkesi cok etkileyen birisinki millet seninle b.k yaristiriyor ona sevin. ben inanıyorum ki sende bu hirs ve azim varken er yada gec olacak sen yeterki umudunu kesme... bebisin kismetyle gelir gelmesede sukret. birsuru tomar tomar parasi olupta hastane hastane doktor doktoor gezen nice zengin var ama bebek yok.. bence onlarin varligi herseyden degerli.Ah canim sende neler cekmisin insanin emeklerinin karsiligini almamasi cok kotu diyorum Allahim imtihanin mi bu onceki sene 1puanla kaybettm gecen sene 0.3le alim olmadi bizim bolumden dogru durust bu senede cok kotu aliyorum baraji bile gecemem bu seferde alim cok olcak ve sorular cok kolaymis insanlarda cok bencil cok uzuluyorum mutsuzlugumla mutlu olanlar var kendimi tutamiyorum..seni cok iyi anliyorum bizde sinirda yasadik teror bolgesinde esimle cok zor oralar esinin psikolojiside bozulmustur ins bebeklerimiz rizkiyla gelir kuzum cok ihtiyacimiz var
Neyseki ayni sehirdeymis dikkat et kendine cok yorulmamaya calis canimİzmit merkeze tayinimiz çıktı başka bir ilcedeydik, tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?