2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasıl anliyosunuz sağda solda olduğunu. Benim 3.hamilelik olmasına rağmen hiç hissetmiyorum.
Sırtüstü uzanınca göbek deliğinizin altını,sağını,solunu yoklayın. Böyle portakal gibi bi sertlik olması lazım.
Dur ben gelip bi bakayım

kızlar doktordan geldim bebiş iyi çok şükür.cinsiyeti öğrenemedik kapatmış bacaklıarı açmıyor.doktor uğraştı olmadı 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi.Keyif insanı bebişim elini yüzüne koymuş işaret parmağıyla yüzünü okşuyorkabırgalarını omurgasını vs. daha net göördük minacık midesini bile hoplayıp zıplıyor keyfi yerinde maşallah 2 miyom daha tespit edildi oldular 4 tane Allahtan sonradan fark edilenler rahim dışına doğruymuş bebeğe etksi yok.Doktorum hala bakıyor dedim daha fazla bakmayın siz baktıkça bunlar çoğalıyor

Gözünaydın canım. Bebisinden hayırlı haber almissin.

iyi sanirim teyzesiii :) yarin devlet hastanesinden test sonucumuz cikicak b3lki cinsiyeyte soyler dr amcasi

normalde de sevmem
çikolata, çay, kola, cips falan . o konuda şanslıyım biraz sanırım :=) meyveyı de sırf iyi gelıyor dıye yıyorum :=)
çok mu çekti canın :=)
bende sendenim tuzu azaltmistim smdi cikardim hayatımdan. kolayi normaldede sevmezdm gecen canim istedi icmedim. birtek bisey cok.istedim islenmis bi et turu esim kizdi yemedim ama sonra annesi kizinca ucundan azicik yedim. :)

Ben hamile kolyesi takmaya basladim annisler Türkiyede var mi bilmiyorum gerci.Yuruyunce falan hafif bir ses cikiyor bebegin hosuna gidiyormus. Bebis doguncada besigine asiliyor sesi duydukca annesini yaninda hissediyormus.
aaa o nasil biseymiski arastirayim. bakayim varmi buralarda resmi varmi canm bi yukleyebilrmisin bilellim nasil birsey oldugunu

bende sendenim tuzu azaltmistim smdi cikardim hayatımdan. kolayi normaldede sevmezdm gecen canim istedi icmedim. birtek bisey cok.istedim islenmis bi et turu esim kizdi yemedim ama sonra annesi kizinca ucundan azicik yedim. :)
canın neyi çekerse çok az da olsa yemelısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…